woensdag 18 oktober 2017

Beschuit met muisjes in de lift.

In Zuid-Limburg is er weer een wereldburgertje bijgekomen, vorige week werd baby Rik geboren. Dat verdient een kaartje en ik besloot de uitdaging van De Egel en de Lift Challenge te combineren. Bij De Egel willen ze graag een easelkaartje zien en bij het Liftkaartje gaat het erom dat de tekst in een soort swirls op de achtergrond wordt gestempeld.
Het was al heel lang geleden dat ik een easelkaartje gemaakt had, waarom weet ik eigenlijk niet.... Het is tenslotte heel easel... ehm.. easy! Het flesje (net als de rammelaar COL1421) zorgt ervoor dat het kaartje mooi rechtop blijft. Met de letters (alphabet COL1350) is het een persoonlijk kaartje geworden.
Het stempelen van de tekst viel niet tegen. Na een proefvelletje waarop wat vlekken waren gekomen, doordat het tekstje spontaan weer in de originele stand schoot, is het bij dit tweede velletje wel gelukt. Eline's baby (COL1387) 'zwemt' als het ware in de tekstgolfjes. Het kader eromheen is een gave mal die ik van GerJanne kreeg, superlief! 
foto van Colien Duister.
Afgelopen maandag al aardig opgeschoten met het verfwerk. Gisteren een heerlijk dagje 'vrij' gehad: samen met Rolf genoten van ons jaarlijks bezoekje aan Ouwehands dierenpark en voor het eerst de panda's gespot. Vandaag weer verder met schilderen, de voordeur is aan de beurt. Het wordt mooi weer en dat komt goed uit, dan kan de deur open blijven en even goed drogen....
Challenges;
De Egel - Easel kaart
Lift Challenge - #122

11 opmerkingen:

  1. Heel leuke easel-kaart! Mooi gemaakt Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lief babykaartje, Colien!
    Succes met schilderen. Leuk die panda.
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel gezellig dat je meedoet met onze 'Easel' Challenge !
    Bedankt voor je deelname en veel succes.

    {Challengeblog De Egel}
    {Hobbywinkel De Egel}

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een lief baby-easel-kaartje, leuk gemaakt Colien! Gelukkig heb je een beetje uit kunnen rusten tussen de panda's, kun je nu weer aan de slag met de verf!
    Groetjes, Merit en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super leuke kaart!! Echt goed gelukt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een slimme combinatie van challenges. Prachtige lift en ook nog eens een easelkaart. De selfie met de panda is ook gaaf! (ik voel een panda-kaart aankomen ... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geweldig deze easelkaart voor baby Rik! Hahaha, die Nicole met haar pandakaartje. Alhoewel, het zou zomaar kunnen. Toch?!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat is wel lekker, zo'n klusvakantie. Dan kun je een beetje opschieten. EN zo'n gezellig dagje tussendoor is ook leuk! Gaaf die Panda!!
    EN oh ja, je kaart is super leuk! Ik ben nog aan het bedenken wat ik doe met de lift. ij in elk geval bedankt voor je deelname bij de Egel.
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Tof dit modelletje. Is voor mij ook weer even geleden, maar het blijft leuk! Lief kaartje en mooi gedaan de swirl teksten! Dank je wel voor het meedoen weer!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik maak ze ook niet vaak, hoewel ze leuk zijn. Heel gaaf is je kaart en Elines baby blijft cute.
    Leuk joh,,de foto met panda! Fijn dat je weer meedoet!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien