vrijdag 24 november 2017

Molen en 50.

Van mijn collega Jackelien kreeg ik de vraag of ik een kaartje voor haar ouders wilde maken. Ze zijn volgende week 50 jaar getrouwd en wonen bij de molen. Die 2 ingrediënten wilde ze graag op het kaartje verwerkt hebben. De molen-mal (niet te verwarren met een mallenmolen, haha) stond op mijn verlanglijstje en was ook één van mijn verjaardagscadeautjes. Die (LR0208)  kon meteen gebruikt worden. De papiertjes komen uit de paperpad 'Warm winter wishes' en ik heb nog een extra molentje, in vorm van een bedel, toegevoegd. 
Het kaartje is gisteren bij Jackelien in haar postvak beland, ik weet nog niet wat ze ervan vindt, toch een beetje spannend.... 
Nog één dagje werken. Het is een drukke week met dinsdag een studiedag, woensdag oudergesprekken en gisteravond een concert in Eindhoven. Vanmiddag uit school = werk meteen even naar jarige neefje Mels en dan door naar de Kempervennen, (spontaan) een weekendje weg.....
Challenge;
Sketch Saturday - #490

6 opmerkingen:

  1. Leuke kaart Colien, gezellig met die Hollandse molen...
    Veel plezier op de Kempervennen, daar zaten wij vorig weekend...

    fijne dag liefs Annemarie en merit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaart! Ik denk dat je collega hem ook erg leuk vind hoor Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het een erg geslaagde kaart, je collega vast ook. Wat leuk dat je je molenmal direct kon gebruiken! Veel plezier in de Kempervennen, niet al te ver weg, volgens mij, maar wel even echt er uit. Zulke spontane acties zijn extra fijn!
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze zal je kaart vast super leuk vinden! Mooie kleuren heb je gebruikt! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Toffe kaart die je op bestelling voor de ouders van Jackelien maakte. Zou me maar niet al te zenuwachtig maken, valt vast in de smaak. Jij moet dan wel tot 4 uur, maar hebt daarna ook wel meteen echt weekend. Wat heerlijk dat jullie spontaan een weekendje weggaan. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel toepasselijk !!!!
    Mooie kaart geworden
    Geniet van jullie weekend !

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien