maandag 20 november 2017

Uitslag Birthday Blogcandy.

Zoals beloofd vandaag ook nog de uitslag van de Birthday Blogcandy. Maar allereerst: Heel erg bedankt voor de enorme berg kaarten die ik mocht ontvangen!! Maar liefst 39 eigengemaakte creaties hangen hier te shinen, zo ontzettend tof!!
En dan nog alle lieve verjaardagswensen, cadeautjes en berichtjes die ik heb gekregen.... ik geniet nog dubbel en dwars na. Er zijn weer veel knutselspulletjes aan mijn collectie toegevoegd en ik heb ook verschillende cadeaubonnen en geld gekregen om zelf nog te gaan shoppen, heerlijk! Verder heb ik nog heel veel leuke cadeau's mogen uitpakken. Onmogelijk om alles op te noemen, zoveel leuks! 

Jullie weten inmiddels dat ik regelmatig Tony's weggeef, zoals deze die ik zaterdag nog even snel op bestelling heb gemaakt. Deze doet mee met de challenge bij Color Trowdown.
Maar hoe dan ook.... ik kreeg deze verjaardag kilooooo's Tony's terug, op het feestje, gisteren en zelfs vandaag nog... en ook nog een schaal vol chocolade en bonbons...oeps... Gelukkig heb ik het voornemen om deze week te trakteren in mijn mentorklas ;)

Eén cadeau wat ik wel wil benoemen en laten zien is de ring die ik kreeg van Rolf. Op zijn 50e verjaardag was hij een dagje vrij. Dat was op woensdag en dat is ook mijn vrije dag, dus gingen we samen naar Den Bosch om een mooie ring uit te zoeken. En dat werd er eentje van 'Uno de 50', hoe toepasselijk?! Ik ben er erg blij mee!!
Oja, ik ging ook nog bekend maken wie de candy heeft gewonnen, hihi. Hier zie je twee kaartjes voor het letterbord (dat ik kreeg van mijn zussen en waar Rosey (9) gisteren een tekst voor me heeft op gezet) en dat zijn de winnende kaartjes. Het linkerkaartje is van CreaNancy en het kaartje rechts van Sarah. 
Rolf mocht als eerste kiezen en dat was meteen  duidelijk: hij was helemaal weg van het kaartje dat Nancy maakte. En gistermiddag zijn Indy en Rosey na de brunch hier gebleven, hebben heerlijk zitten knutselen en mochten van mij nog een kaartje uitkiezen. Ze kozen allebei voor de vosjes van Sarah. Toen ik vertelde dat Sarah het gemaakt had met zelfgemaakte stempels vonden ze het nog knapper! :)
Dames, de pakketjes komen richting België, woensdag gaan ze op de bus, veel plezier ermee!

9 opmerkingen:

  1. wat een (leuke!) verrassing om mijn kaartje hier te zien staan! Fijn dat je het leuk vond! Dankjewel!
    wat een prachtige ring kreeg je voor je verjaardag COlien! Grappig al die chocoladekadootjes, je leerlingen zullen maar wàt blij zijn!
    groetjes
    nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, wat heerlijk om zo verwend te worden, en dan chocola, heerlijk. Geniet nog maar na. Twee mooie creaties hebben gewonnen, en wat een gaaf bord heb je daar staan. Jou serie kaartjes zijn ook super en de verpakking van chocola is prachtig in dat mooie blauw. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fun project!! So happy you joined us at CTD!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk dat je zo verwend bent met je verjaardag, je ring is prachtig!! Je heb weer een leuke verpakking gemaakt voor rond de Tony. Nancy en Sarah gefeliciteerd met jullie gewonnen kaartje.
    Groetjes, Merit en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O!! Wauw! Uit die 39 kaarten werd die van mij( en die van Nancy ) gekozen! Krop in de keel ( ik loop zowiezo wat emo rond )
    Gewoon geweldig nieuws! Nu ben ik zo benieuwd naar de post!
    Ook Nancy proficiat!
    Maakt mijn dag helemaal goed! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow, 39 kaarten! Je hebt zo te lezen een toffe dag gehad. Mooi om te lezen.
    Dames die gewonnen hebben...gefeliciteerd. Zijn ook 2 mooie kaarten.


    Lieve groet,Petra

    Ps: ik hoop niet weer een mail te krijgen nadat ik hier op verzenden druk dat hij niet verstuurd is want dat is knap vervelend.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dus...al gelijk: Message not delivered
      There was a problem delivering your message to colien@kpnplanet.nl. See the technical details below, or try resending in a few minutes.
      The response from the remote server was:
      550 5.0.0 Mail rejected.


      Mij weerhoud dat om hier te reageren want dit is gewoon echt vervelend.

      Verwijderen
  7. Wat heb jij een geweldige verjaardag gehad Colien, zoveel eigen gemaakte kaartjes en een schitterende ring van Rolf gekregen ...en ook nog veel lekkere chocola...jammie jammie...dat moet je wel zeker een feestelijk gevoel gegeven hebben...
    En dan Nancy en Sarah gefeliciteerd met het jullie mooie winnende kaartjes...
    De ingepakte Tony's is ook weer prachtig gemaakt Colien...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Colien en
    wat ben je heerlijk verwend , lekker na genieten nog !!
    Gefeliciteerd voor de winnaars hoor xx
    Liefs van Epie

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien