dinsdag 29 november 2011

Prettige Kerst.

Na een drukke dag en ouderavond op school = werk wil ik toch nog even dit kaartje posten. Ik heb het gemaakt volgens de sketch bij The Sugar Bowl met Dasher-papier van BasicGrey. Het Sugar Nellie afdrukje op kraftpapier heb ik ingekleurd met Derwents en bewerkt met glitters en sneeuw;
De horizontale rode strook papier heb ik bewerkt met een randpons van Avec. Daaroverheen 2 soorten lichtblauw lint. Tot slot nog wat sterren en een Aud-Design stempeltje erbij en weer een kerstkaartje klaar :)


Challenges;
The Sugar Bowl - Gayle's sketch, theme ice and snow
Cupcake Craft Challenges - Colouring on kraft
Totally Gorjuss - Sparkly

zondag 27 november 2011

Merry Christmoose...


Gisteren weer heerlijk aan de freubel geweest en weer 2 kaartjes gemaakt volgens dezelfde sketch. Beide zijn gemaakt met het Figgy Pudding papier van BasicGrey. Zowel het Tildaatje als de "Christmoose" (een Bugaboo digistamp) zijn ingekleurd met Derwents. De bloemen en Mistletoe-takjes zijn gestanst met malletjes van Marianne Design, weer één van mijn verjaardagkadootje :)
Je ziet dat er 2 heel verschillende kaarten zijn ontstaan. Best leuk, toch?!
Geniet nog van het weekend!
Challenge;
Hobbystempels - Challenge nr 13: Sketch
Pollycraft Monday Challenge - Christmas fun
Papertake weekly - Christmas Crackers

zaterdag 26 november 2011

Thank you.

Vandaag 2 kaartjes volgens de sketch bij Stamp with fun. Eerst even deze: een bedankje voor iemand. Het is gemaakt met 3 soorten BasicGrey papier: Oliver, Pyrus en Max & Wiskers. Het 'Birthday Ian' afdrukje van the Greeting Farm heb ik ingekleurd met Derwents. De letters (gemaakt met een mal van Tim Holz) vullen de tekst op de vlaggetjes mooi aan. Het lint vond ik bij mijn bloemschikspullen.
En hier zie je mijn 2e kaartje, dat ik heb gemaakt voor jarige Jonah. Het is dubbel feest, want hij krijgt vandaag een puppy! Ook bij dit kaartje een mix and match van BasicGrey papier, bloemisten-lintjes en gestanste letters van Tim Holz. Verder nog wat sterretjes en een stukje jute toegevoegd.

Challenges;
Stamp with fun - Sketch
Anyone for Anya - Many Thanks!
Pixie Dust Studio - A thankful challenge

vrijdag 25 november 2011

Let it snow.

Nog maar 30 dagen en dan is het kerst! Vandaar dit kerstkaartje met een Magnolia-afdrukje 'uit de oude doos'. Ik heb het ingekleurd met Derwents en nog wat Aleene's sneeuw toegevoegd. De vierkantjes zijn gemaakt met papier van Kruidvat en de sketch van Sketch Saturday. Het tekststempeltje komt van Action, ook dat heb ik bewerkt met wat sneeuw. Tot slot nog wat glimsteentjes en -sterretjes opgeplakt.

Challenges;
Sketch Saturday - Sketch # 182
Dutch Magnolia Lovers -  Back in Time (gebruik een stempel van min. 1 jaar oud)
Totally Tilda Challenge Blog - Masking
Magnolia Stamp Lovers - Red and white
Simply Magnolia - Anything goes

woensdag 23 november 2011

Giselle.

Het is al weer een tijdje geleden dat ik één van de leuke Kraftin Kimmie stempels heb gebruikt. Hoogste tijd dus voor zo'n leuk afdrukje. Mag ik je voorstellen aan Giselle. Ik heb de dame met theepot ingekleurd met Derwents. Het papier is een samenraapsel: Eline's huis, BasicGrey en een merkloos vel. Maar die waren nodig voor de kleurenchallenge bij Challenges for You. De swirl is gestanst met een mal van Crealies, de bloemetjes met eentje van Joy.
Challenges;
Kraftin Kimmie - Sketch
Totally Gorjuss - Swiry wirly
Challenges For You - CFY # 35

dinsdag 22 november 2011

CFY #34

Vandaag een kaartje met het mooie papier uit 'the ECO-stack'. Ik kreeg het kartonblok van Anne-Marie voor mijn verjaardag en het is supermooi. Dit zijn de bruin/blauwe tinten, er zit ook nog rood/bruin en groen/bruin papier in, echt gaaf!
De sketch is van Joyce en is de uitdaging bij Challenges For You. De vogel is uit het papier geknipt, de 'pluizenbollen' zijn gestanst met Creatables. Het tekstrondje is gemaakt met een stempeltje van Aud Design. Het lichte jute kreeg ik van Sanne, komt mooi uit bij het papier!

Challenge;
Challenges For You - Sketch

maandag 21 november 2011

Kerstkaartenweekend CFY #2

En hier is mijn tweede kaartje. Ook deze met het 'Let it snow' papier van Eline's winterhuis. Verder heb ik nog andere verjaardagskadootjes gebruikt: de kerstbal-creatable en één van de stempels van Kruidvat. De cirkel achter deze 2 nieuwe aanwinsten heb ik bewerkt met een embossingmal. De lintjes komen uit mijn la, ik heb ze maar weer vastgeniet, geeft een speels effect.
Op deze foto zie je alle scrapkadootjes die ik heb gekregen, helemaal te gek!! Ben d'r erg blij mee, was net een klein kind met al mijn pakketjes. En vroeger maakten mijn ouders ook altijd van mij en mijn zusjes na onze verjaardagen een foto (een dia in die tijd) met al onze kadootjes. Beetje nostalgie dit :)
Behalve deze scrapspullen heb ik nog heel veel andere leuke kadootjes mogen ontvangen, waaronder 4 superleuke vogelhuisjes, heerlijke parfum, een fantastisch horloge, White Musk (mijn favoriet van de Body Shop) bodylotion en nog veel meer... Wat een feest!


Challenge;
Challenges For You - Kerstkaartenweekend

Kerstkaartenweekend CFY # 1

Wat een heerlijke dag was het zaterdag! Iedereen bedankt voor de leuke berichtjes, mooie kaarten en geweldige kado's. Overdag kwamen familieleden en vrienden met kids en als kers op de taart hadden we 's avonds een top-feest, erg gezellig! Gisteren was het bijkomen, maar ook genieten van alles! Ik ben enorm verwend met allerlei scrapspullen en mag nog heerlijk gaan shoppen, want heb nog 4 kadobonnen te besteden. Gisteravond heerlijk ontspannend dit kaartje gemaakt volgens de sketch bij Challenges For You. Wilma, Berdien en Monique maakten elk een leuke schets en de uitdaging is om met één van deze schetsen aan de slag te gaan en een kerstkaart te maken. Het Eline's winterhuis-papier was één van mijn verjaardagskadootjes, dus meteen maar gebruikt :) Lintjes, kraaltjes en stempeltje van Action erbij en het eerste kaartje voor deze uitdaging is klaar. Straks plaats ik nog het tweede kaartje, ik kon niet kiezen uit de sketches..


Challenge;
Challenges For You - Kerstkaartenweekend

zaterdag 19 november 2011

Cuarenta y tres.

Vandaag is mijn verjaardag en mag ik aan de ' Licor 43'

Proost allemaal en tot snel weer!

vrijdag 18 november 2011

New home.

Ik ben zo druk met van alles en nog wat, dat ik bijna vergeet om dit kaartje te plaatsen.
Het kaartje is gemaakt voor vrienden van ons. Zij zijn klaar met klussen  en gaan genieten van hun nieuwe huis. De bruine papieren komen uit mijn rommelbak en de tekst komt uit 'Playtimes Past Collection'-vel van Graphic45. Dit past mooi bij de inspiratiefoto van Scrapdelight;
Het stempeltje van de klok is van Kars. De vlaggetjes zijn gemaakt met mallen van Crealies en daar heb ik lettertjes van Hema op gestempeld. Wat touw door een eyelet en een sleuteltje eraan en het plaatje is compleet volgens de leuke sketch bij CardPatterns.

Challenges;
Card Patterns - Sketch 141
Scrapdelight - Inspiratiechallenge.

donderdag 17 november 2011

Potje Skateboard Tilda.



Deze pot met een Magnolia-afdrukje is al een week in de maak en vandaag eindelijk af. Het was een pot pastasaus;
Nu gepimpt en klaar om snoepjes of iets dergelijks in te doen.
Heb er allerlei materialen voor gebruikt, zoals je op de foto's kunt zien.
Bedankt voor alle leuke reacties op mijn vorige freubels.
Hopelijk tot snel weer!

Challenges;
Just Magnolia - Black, red and white
Dutch Magnolia Lovers - Pimp een verpakking
Allsorts Challenges - Black and white plus one

dinsdag 15 november 2011

Papavers.

Vandaag 2 kaartjes. Bij Challenges for You is er dit keer een lift-challenge. Berdien zocht een prachtige papaver-kaart van Debbie Carriere uit, zodat alle creatieve scrappers er een eigen draai aan konden geven. Ook bij Simon Says Stamps was op de inspiratiefoto een 'Poppy field' te zien. De keuze van dit papier was dus niet moeilijk; het komt uit de Magic of Oz paperpad van Graphic45. Het rode netje komt van de manderijnen (scrappers kunnen ook werkelijk alles gebruiken ;p) en de knoop met scrappersfloss uit mijn verzameling.

De sketch van dit tweede kaartje komt van Dutch Card Lovers. De kraft vierkantjes zijn kleinere printjes van klaprozen van het internet. De tekst komt van een stempeltje van Action en heb ik gemaakt met embossingpoeder en de heat-tool.

Challenges;
Challenges for You - CFY #33
Simon Says Stamps - Photo inspiration (Poppy field)
Dutch Card Lovers - Challenge # 116

maandag 14 november 2011

Kerst met Edwin.

Gisteren ook dit kaartje in kraft / bruin en blauw gemaakt. Het is volgens de sketch bij TOMIC en het papier is een mengelmoesje van merken. De kraft cirkel achter het afdrukje is bewerkt met een embossingmal. Edwin is ingekleurd met Derwents, hij is zo lekker onhandig :)  Horizontaal geen papier, maar jute en lint vastgeniet. De houten kerstboompjes komen van de bloemengroothandel. Het sterretje met tekst had ik nog ergens liggen.

Challenges;
Papertake Weekly - Christmas
Magnolia Licious Challenge Blog - Inspiration Challenge
Totally Gorjuss - Christmas traditions
Wags 'n Wiskers - Christmas themed

zondag 13 november 2011

Beterschap.

Vanmorgen al heerlijk aan de knutsel geweest. Gisteravond heel veel energie opgedaan door te werken op een carnavalsfeest. Het was gezellig druk, de sfeer was top en ondanks dat ik laat thuis was, heb ik dit kaartje vandaag al gemaakt :)
Je ziet: ik ben een beetje in de 'kraft met blauw-mood', ha ha. Afgelopen vrijdag al, nu weer en ik heb zo'n vermoeden dat er morgen ook in die kleuren iets gaat verschijnen op mijn blog...
Voor dit kaartje heb ik weer stukjes Denim papier gebruikt. Het achtergrondpapier en de sterren zijn van een bladzijde uit een afgedankt boek. Ik heb het wat ouder gemaakt met Distress inkt. Het afdrukje van Pink Cat Studio is ingekleurd met Derwents. Om toch een beetje versiering aan te brengen, heb ik 2 knoopjes toegevoegd.
Fijne dag nog, allemaal!
Challenges;
Stamp with fun - Tina's Sketch
Kartenallerlei - Gute Besserung
Cupcake Craft Challenges - Textalicious

vrijdag 11 november 2011

Mads geboren!


Vrienden van ons zijn trotse ouders geworden van een zoon. Zijn naam lijkt me duidelijk :)
Met papier uit het Denim-bloc van Joy! en de sketch van CPS is dit kaartje ontstaan. De letters kocht ik vorig jaar bij Kruidvat. Dankzij Distress ikt en embossingpoeder passen ze goed bij het papier. Nog wat sterretjes, een knoopje en een strikje door wat eye-lets toegevoegd.
Het 'bedeltje' maakt het stoere kaartje af en kan bij de kersverse ouders worden afgegeven.
Bedankt weer voor je bezoek en graag tot een volgende keer!

Challenge;
CPS - Sketch #243

donderdag 10 november 2011

Het is feest.

Gisteravond een leuke workshop gehad bij Ge-We hobby. Onder leiding van Yvonne een potje leuk versierd en een erg gave verpakking erbij gemaakt. Ik show het nog even niet, want het is een erg leuk verjaarskado voor één van mijn trouwe volgers...
Vandaag weer een kaartje met het Nook & Pantry papier. M'n aankopen op de rommelmarkt bij de Scrapheap worden hier weer goed ingezet :) Zowel de cupcake en de gestanste bloem heb ik daar aangeschaft. De sketch is van Card Patterns, maar door de cupcake doet dit kaartje ook mee bij Scrapdelight;
Het label komt weer van Femke. We hebben aardig wat verjaardagen deze maand, dus het kaartje kan snel naar een ontvanger.
Challenges;
Card Patterns - Sketch 140
Scrapdelight - Cupcakes

woensdag 9 november 2011

Thanksgiving.

Hallo, leuk dat je weer even komt kijken op mijn blog. Thanksgiving Day is een nationale feestdag in Amerika en Canada, waarop dank wordt gezegd voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen. Deze dag gevierd op de vierde donderdag in november, maar nu al zijn er veel challenges met dit thema. Ik heb dit kaartje gemaakt met papier uit het herfstblok van K&Company. Ook de kalkoenen, blaadjes en de tekst komen daaruit. Het afdrukje is van CC Design en ik heb het ingekleurd met Derwents. De labeltjes bovenin zijn gemaakt met een Tim Holz mal. Parels van Marianne Design maken het kaartje af.
Vanavond gaan we weer workshoppen bij Ge-We hobby. Yvonne heeft weer iets leuks bedacht, je ziet het vast nog wel voorbij komen op mijn blog.

Challenges;
Anyone for Anya? - A thanksgiving, thankful card
Stampin' for the weekend - Sketch
Dutch Dare Card Challenges - Give thanks.

dinsdag 8 november 2011

Speciaal voor jou.

Vandaag is 'mijn'  Rolf jarig en voor hem heb ik dit kaartje gefreubeld. Het is aan de hand van de sketch bij Dutch Card Lovers gemaakt met (restjes) papier van Making Memories. De beker met No 1 heb ik ergens van internet geplukt en het label komt van Femke. De knopen kocht ik laatst op de scraprommelmarkt. Rolf ontving van Esther + familie een gave kaart, ook volgens dezelfde sketch. Wie weet zie je die op haar blog terug. Hier gaat de jarige aan de Brabantse broeder. Ik vind dat iets te zoet en hou het bij een boterham met kaas :)

Challenge;
Dutch Card Lovers - Challenge #150

zondag 6 november 2011

Pile of presents.

Dit Lili of the Valley beertje James heeft heel wat kadootjes te sjouwen. Ik vind deze stempel zo leuk! Ik heb hem gebruikt voor de uitdaging van Lili of the Valley aan de hand van de sketch bij Christmas Challenges.
Na het inkleuren heb ik nog wat Glitter-snow op zijn kerstmuts verwerkt. Het papier komt uit een Kruidvat blokje, net als de tekst-brad. Nog wat sterren en bloem gemaakt met creatables, de knoopjes komen uit mijn verzameling. Bedankt voor je bezoekje en fijne zondag nog!
Challenges;
Christmas Challenges - Challenge #12
Lili of the Valley - Bright and sparkley
Papertake weekly - Anyting goes (Plus a bit of bling if you want)

vrijdag 4 november 2011

Condoleancekaartjes.


Helaas zijn dit soort kaartjes soms ook nodig. De gekochte kaarten die ik nog heb liggen, vond ik dan toch net niet helemaal wat ik wilde versturen, dus toch maar aan de slag. Ik heb het bovenste kaartje gemaakt met papier van BasicGrey, de Capella serie. Het papier van het tweede kaartje komt uit een vintage blokje van Action. De sketch is van CPS, de bloemen heb ik gemaakt met stansjes die ik afgelopen zondag op de rommelmarkt heb gekocht. Het tekstje en de bloemetjes heb ik op kraftpapier gestempeld.
Sorry voor de wazige foto's. Het was al donker, maar de kaartjes moesten echt op de bus....
Challenge;
CPS - Week #242