zaterdag 31 maart 2012

Dank je wel.

Vandaag was de open dag bij Ge-We Hobby in Nederhemert. Sanne en ik hebben leuk gefreubeld en uitleg gegeven over de Tim Holtz technieken. Voor zo'n eerste keer was het erg geslaagd! 
Het is lente, maar toch heb ik een kaartje gemaakt met deze leuke 'herftst- digi' van Pollycraft. Ik vind het echt een schatje en het meisje op de paddenstoel past prima bij de challenge van Cupcake inspiration. Ik heb het afdrukje ingekleurd met Derwents en haar vleugeltjes bewerkt met Stickles. Het papier is bedrukt cardstock van DCWV, 'the ECO stack'. Het tekstje is gemaakt met een stempeltje van Marianne Design: Eline's words. Nog wat bloemetjes en knoopjes met waxtouw en ik was tevreden :)
Challenges;
Pollycraft Monday Challenges - Mmmmm.....Choclit!!
Cupcake inspirations - CIC 153

vrijdag 30 maart 2012

Arrrrr.....

Wat een superleuke challenge deze keer bij Anyone for Anya: piraten!! Niet echt een uitdaging wat betreft papier of kleur, want dit past wel in mijn straatje :)
Ik ben aan de slag gegaan met de sketch van Stamp with fun als uitgangspunt. En om toch in de Tim Holtz-stijl te blijven, heb ik de Distress-inkt gebruikt om het vierkante papier achter het afdukje te kleuren en vervolgens erop te stempelen. Daarna heb ik de randjes met de Distresser bewerkt. Hierdoor ontstond het effect van een oude zeekaart. Ook het golfkarton flink bewerkt met de blender, nadat ik er eerst stukjes van de toplaag afgescheurd had. Het geruite papier komt uit een blokje van Authentique. De horizontale strook is een met inkt gekleurde strook wit cardstock, gekleurd met Distress inkt,  waarna ik er met VersaMark en embossingpoeder doodshoofdjes (stempel van Inkadinkado) heb gemaakt.De bedel aan het touwtje kocht ik bij de kralenwinkel in Haarlem, stoer is ie!! Het afdrukje van The Greeting Farm is ingekleurd met Derwents. Voor het 'vuile' effect heb ik diverse bruintinten gemengd met zwart.
Nog maar 1 nachtje slapen en dan mogen Sanne en ik al onze spulletjes laten zien en een dagje gaan demonstreren bij Ge-We Hobby. M'n materialenkoffer is al aardig gevuld, maar d'r moeten nog wat dingen bij. Kom je ook een kijkje nemen in Nederhemert?
Challenges;
Anyone for Anya - Pirates
Stamp with fun - Challenge #154, sketch von Emmi
Stampin' for the weekend - Anything goes
Simon says stamps - Simon says....anything goes.

donderdag 29 maart 2012

Sewing room.

Wat gezellig dat ik zoveel reacties heb gekregen op mijn kaart voor het kleurenkaartenteam. Echt geweldig, bedankt allemaal! Gisteravond weer wat gefreubeld en weer wat voorbeelden gemaakt voor onze demo van a.s. zaterdag bij Ge-We Hobby in Nederhemert. Onder andere deze kaart gemaakt volgens de sketch bij Dutch Card Lovers. Hiervoor heb ik de stans 'Sewing Room' van Tim Holtz gebruikt en uit heel dun hout de paspop en een knoop gestanst. Hierop heb ik wat kantjes geplakt en een strikje erom geknoopt. De randjes van de kaart heb ik doorgestikt met jeansgaren. Dat is wat dikker als normaal garen en de kleur past prima bij het geheel. De letters zijn gemaakt met de stanslat van Tim Holtz. Het achtergrondpapier kocht ik op de beurs in Den Bosch en lijkt een soort behangpapier...
Challenge;
Dutch Card Lovers - Challenge #132

woensdag 28 maart 2012

Kleurenkaartenteam 2012 - 2e ronde: bruin met oudroze.

Het is weer zover: het is de laatste woensdag van de maand en dus tijd voor het kleurenkaartenteam van Martina. Dit keer kleuren die me wel aanspreken, namelijk bruin met oudroze. En aangezien ik deze week in de ban ben van Tim Holtz en zijn technieken, is dit kaartje ook in 'zijn' stijl. De achtergrond is gestempeld met een blokjesstempel, daarop een stuk wit cardstock bewerkt met de embossingmal en Distress-inkt. Onderin een gedeelte van een gestanste klok, waarop embossingpoeder is vastgesmolten. De 'wimpel' heb ik uit de losse pols geknipt en 2 x hetzelfde tekstje (Eline's words) erop gestempeld. Verder een lint, strik, bloem en knoop volgens de sketch op de kaart verwerkt. En weer is een voorbeeld toegevoegd voor onze demonstratie bij Ge-We HobbyJullie zijn a.s. zaterdag allemaal welkom op de open dag in Nederhemert!!

Meer bruin met oudroze creaties zien? Dat kan bij:
Martina : http://martinaskaartjes.blogspot.com/
Hennie : http://hensmade.blogspot.com/
Jolanda : http://jolanda-creaties.blogspot.com/
Nancy : http://tisallemaalhandwerk-nancy.blogspot.com/
Chantal : http://chantalcards.blogspot.com/
Cornelie : http://cornelie-colorfullcornelie.blogspot.com/
Corry : http://corryskaartblogspotnl.blogspot.com/
Chantal : http://venantia.blogspot.com/
Monique : http://moniquespassies.blogspot.com/
Christine : http://christine-creachristine.blogspot.com/
Pia : http://pia1971.blogspot.com/
Gerjanne : http://gerjanneke2.blogspot.com/
Marijke en Chantal : http://freubelsvandemolletjes.blogspot.com/
Marian : http://creatiesmarian-creatiesmarian.blogspot.com/
Saskia : http://kreasas.blogspot.com/
Ellen : http://skrepsels.blogspot.com/
Marjan : http://marjan55.blogspot.com/
Sjoukje : http://sjoukskaarten.blogspot.com/
Sandra W : http://creasandra75.blogspot.com/
Babette : http://creativememorie.blogspot.com/
Mariken : http://scrapcolour.blogspot.com/
Rosina : http://rosina-scrapcards.blogspot.com/
Lia : http://creali-lia.blogspot.com/
Kimmie : http://kaartjes-inspiratie.blogspot.com/
Grietje Jansen : http://hetbanterhobbyhoekje.blogspot.com/
Sonja : http://scrapadoe.blogspot.com/
Bep : http://beppieskaartenenfreubelblog.blogspot.com/
Nora : http://creanora.blogspot.com/
Tot morgen!
Challenge;
Card Patterns - Sketch 158

dinsdag 27 maart 2012

Live in the moment...

Zondagavond zijn Sanne en ik aan de slag gegaan om wat voorbeelden te maken voor a.s. zaterdag. Dan mogen we Tim Holtz technieken en producten demonstreren bij Ge-We Hobby in Nederhemert. Dit is één van de kaartjes die ik gemaakt heb. Het was lastig op de foto te krijgen, want het is zwart papier, waarop ik met embossingpoeder een tekst heb gemaakt.
Bovenin een gestanste scharnier (Hardware findings, Tim Holtz) die eerst met zilveren dabber is bewerkt, daarna de randjes slordig met zwarte embossingpoeder en de heattool en tot slot 4 ijzerkleurige bradjes erin gemaakt. Onderin 3 x een Tim Holtz stempel, op dezelfde manier bewerkt als het scharnier) geponst en verhoogd geplakt.
Simpel, maar zeker geslaagd, naar wij dachten :)
Challenge;
CPS-Card Sketches - CPS 258

maandag 26 maart 2012

Stamptacular Sunday.

Wat een mooie lentedag was het gisteren, zeg! Erg genoten van de temperaturen en heerlijk buiten zitten freubelen. Onder andere dit kaartje gemaakt met de fantastische digi van Krista Smith: Satured Canary. Ik heb 'Stroppy Beth' ingekleurd met Derwents en de randjes van het afdrukje gespikkeld met Distress inkt. Het achtergrondpapier komt uit een blok van Tim Holtz, de vertikale strook en de rechthoek achter het afdrukje zijn gemaakt van wit cardstock wat ik blauw heb gemaakt met Distress inkt. Daarna heb ik met een donkere tint overheen gestempled. De strook is daarna ook nog met transparante embossingpoeder en de heattool bewerkt. Tot slot wat vlinders geponst (Martha Steward), touw, plaksteentjes en glitters aangebracht. Zelf vind ik het een zeer geslaagd kaartje, ben dik tevreden. Morgen zien jullie een voorbeeldexemplaar voor de demonstratie van a.s. zaterdag bij Ge-We Hobby in Nederhemert. Ik heb het kaartje gisteravond gefreubeld bij Sanne en bestaat weer uit verschillende Tim Holtz technieken.
Challenges;
Kartenallerlei - Stefanies sketch
Stamptacular Sunday Challenges - 3B's: Blues, blings and butterflies
Saturated Canary Challenge - Twine

zondag 25 maart 2012

Seasons Greetings.

Het is al weer de laatstse dag om mijn bijdrage te kunnen leveren aan de challenge bij Christmas Challenges with sketches. En aangezien ik me had voorgenomen om dit wél een voorraadje kerstkaarten te maken, wil ik graag meedoen met de sketch  van Nicolet. Dus op de valreep nog maar een kerstkaartje voor deze challenge. Ik heb de X-mas Collection paperpad van Kars bijgepakt en ben met de vrolijke tinten aan de slag gegaan. Net even wat anders dan de traditionele kleuren, wel even wennen. Maar het past wel bij de temperaturen van dit moment :)
Het afdrukje is ingekleurd met Derwents, de vleugeltjes bewerkt met Stickles. Verder een taartrandje gebruikt, tekstje gestempeld (Eline's huis), een bloem gestanst en een brad van Kruidvat eraan toegevoegd.
Morgen weer een heel ander kaartje, graag tot dan!
Challenge;
Christmas Challenges with Sketches - Challenge #22

zaterdag 24 maart 2012

Ronde Tim Holtz kaart.

Vorige week heb ik me met m'n scrapmaatjes prima vermaakt tijdens onze slentertocht op de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch. Natuurlijk gingen we even bij de stand van Ge-We Hobby langs, want dat is een winkel bij ons in de buurt, waar we al aardig wat workshops hebben gevolgd. Volgende week zaterdag is het open dag in Nederhemert en eigenaresse Gerda heeft Sanne en mij gevraagd om te komen demonstreren...!!! Helemaal leuk, we gaan diverse Tim Holtz technieken laten zien. Vandaar dat ik gisteravond alvast wat voorbeelden heb gefreubeld, waaronder dit kaartje. De basis heb ik gemaakt van kraftcardstock. Voor de uitdaging van 'Elke kaart een feestje'  heb ik die rond gesneden en er stippen op verwerkt met embossingpoeder.
De tekststempel is van Eline's huis, evenals de vogels. Die heb ik eerst gestempeld met Distress inkt en daarna met transparantie embossingpoeder en de heattool bewerkt. De vogelkooi en het vogeltje zijn gestanst uit grungeboard en daarna met Distressinkt en koperkleurige verf bewerkt. Het kantje onderaan, lintje bovenaan en bloemetjes rechts komen uit mijn voorraad.
Omdat we nog wel wat meer willen laten zien, kom je de komende dagen wellicht nog meer kaartjes in deze stijl tegen :)
Challenges;
Elke kaart een feestje - Ronde kaart met stippen
Cupcake Craft Challenges - Going round in circles
Papertake Weekly - Bingo (Flowers, punched shapes and lace)

vrijdag 23 maart 2012

Girlie Springtime!

Wat is het toch een heerlijk lenteweer, echt genieten! Daarom vandaag een vrolijk voorjaarskaartje in roze/groen. Ik heb er weer een Magnolia-afdrukje voor gekozen: Tilda with Daisy. Dit keer heb ik haar als goudlokje ingekleurd, even wat anders en het valt niet tegen...
Het designpapier is Two Scoopes van BasicGrey. Op de randjes van het afdrukje heb ik roze bloemetjes gestempeld.  De sketch en het papier waren al vrij druk, dus verder alleen een geponst randje links van Tilda en wat knoopjes volgens de rondjes op de sketch.
Challenges;
Dutch Magnolia Lovers - Het wordt voorjaar..... gebruik minstens de kleuren groen en roze
Sketch Saturday - Week #199
BasicGrey Challenges - Challenge #65 Girlie
Totally Gorjuss - Challenge 123, Spring
Magnolia Down Under Challenges - Old treasures (buttons)

donderdag 22 maart 2012

Rood/wit/blauw.

Vorige week behaalde ik weer de Top 3 bij AFA, maar liefst voor de 8e keer! Het zijn elke keer weer leuke challenges, dus daar doe ik graag aan mee. Dit keer was de uitdaging een leuke sketch en ik heb er dit rood/wit/blauwe kaartje van gemaakt. Het bloemetjespapier vond ik afgelopen zaterdag op de beurs. Achter het afdrukje van The Greeting Farm (ingekleurd met Derwents en sommige delen bewerkt met Diamond Glaze) een geëmboste cirkel op een taartrandje. Het lint komt van een oude medaille, aan de strik heb ik 2 bedeltjes geknoopt met scrappersfloss. Tot slot paperclips en parels als versiering aangebracht.
Challenges;
Anyone for Anya - Sketch
The Secret Crafter Saturday Challenge - Doilies are not just for cakes
Simon Says Stamps - Bingo (Flowers, Pearls, Charms)

woensdag 21 maart 2012

Oranje/zwart.

Bedankt voor alle leuke reacties op mijn kaartjes van gisteren. Leuk om te lezen dat jullie ze zo gek nog niet vonden, gelukkig maar :) 
Ook vandaag weer een kaartje zonder afdrukje en zelfs zonder tekst. Ja, wel op het designpapier, maar niets gestempeld. Het papier is van Authentique (the Glowing collection) en ik kocht het afgelopen zaterdag op de beurs in Den Bosch. Esther zag het blokje liggen en tipte me. En ze heeft het bij het juiste eind: helemaal mijn stijl en kleurtjes!!
Voor dit kaartje heb ik de sketch van CardPatterns gekozen en die vrij precies aangehouden. Het lintje komt uit mijn Halloween-box en de knoop + waxtouw uit m'n voorraad.
Challenge;
CardPatterns - Sketch 157

dinsdag 20 maart 2012

Liftchallenge #12.


Hallo, vandaag even geen roze, maar (terug naar) groen. Ik kreeg een opdracht om voor twee oudere dames verjaardagskaartjes te maken. Dit zijn ze geworden, gelift naar het kaartje van Nichole Heady, uitgezocht door Nadine. Ik heb er rechthoekige kaarten voor gebruikt, groen cardstock, een restje designpapier en een vlindermalletje van Joy. De stempels zijn van Marianne Design en de lintjes komen uit mijn voorraad. Zelf ben ik niet helemaal tevreden, maar dat komt misschien door de kleur?!
Challenges;
Simon Says Stamps - a BIT 'o GREEN
Kartenallerlei - Etwas Gestanztes

maandag 19 maart 2012

Just for you & Baby Tilda.

Samen met dit Tilda-prinsesje heet ik je welkom op mijn blog. Ik ben weer in het roze papier van Action (een Classic Mickey blokje) gedoken en laat je nog maar een kaartje met een nieuw Magnolia-stempeltje zien. Ik vind haar zo schattig en na het inkleuren met Derwents heb ik er ook Stickles bij gebruikt. Dit keer heb ik de sketch van Tomic gebruikt en daar hoorde ook bloemen en een veertje bij. Geen probleem, genoeg spulletjes in voorraad. Al met al is het een echt meidenkaartje geworden...
Dit kaartje hadden jullie nog van me tegoed. Vorige week liet ik Baby Edwin zien en toen was deze meisjesversie nog in de maak. Aangezien ik gisteren toch met roze bezig was en heb ik het afdrukje ingekleurd, Stickles toegevoegd en het kaartje afgemaakt met de poststempeltjes.
Challenges;
TOMIC - Feathers and Flowers + Sketch by Liza
Papertake Weekly - For the girls
Ge-We Hobby Challenge - Bloemen
Simply Magnolia - Anything goes
Stamp with fun - Feather

zondag 18 maart 2012

Just for you.

Gisteren heerlijk rondgeslenterd op de beurs. Volle Brabanthallen met leuke spulletjes, gezellige mensen en.... mezelf goed ingehouden met de aankopen :) Gisteravond nog een kinderbingo georganiseerd, dus de dag was behoorlijk gevuld. Vandaar dat ik mijn blogberichtje vandaag wat later plaats. Het is een lente-achtig kaartje met een Sugar Nellie afdrukje, wat ik heb ingekleurd met Derwents. Het papier is van BasicGrey: Two Scoopes. Op het gestanste labeltjes (Nestabilitie) een tekstje van Personal Impressions.

Challenges;
The Sugar Bowl - Sketch and theme spring
Elke Kaart een Feestje - Zomaar... omdat ik aan je denk

zaterdag 17 maart 2012

Good luck.

Al een tijdje geleden heb ik leuke digi's gekocht bij Pollycraft. Het was er nog niet van gekomen om er iets mee te doen, nu eindelijk wel :)
Het meisje met klavertje 4 heet 'Good Luck' en dat heb ik er als tekst (met lettertjes van Zeeman) bijgeplakt. Het stippen- en strepenpapier is van Crafts-too, de strookjes ertussenin komen uit een blokje van Action. Het strikje en de bloemetjes komen uit voorraad.
Zometeen ga ik samen met mijn scrapmaatjes naar de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch. Ik heb er zin in en zal jullie morgen laten weten hoe het was en of ik het financieel heb gered :P
Challenges;
Pollycraft Monday Challenge - Paulas sketch
Cupcake Inspiration - Challenge 151
Dutch Dare Card Challenges - #156 Dots and Stripes

vrijdag 16 maart 2012

Anya in Wonderland.

Door de leuke foto bij Anyone for Anya werd ik geinspireerd voor dit kaartje. Ik heb er kraft- en groen cardstock voor gekozen en daar 2 strookjes papier van Graphic45, Wizard of Oz, op geplakt. Rechts een stuk kraftcardstock met een embossingmal en Distress inkt van Tim Holz bewerkt. Het afdrukje van The Greeting Farm (Miss Anya Dressy) is ingekleurd met Derwents en om haar witte kousen op te laten vallen, heb ik rond het meisje een lichtbruin randje gemaakt. Daarna heb ik het plaatje op een doily van MFT geplakt. Het kraft klokje is van Maya Design, de metalen versie en de wijzertjes zijn van Tim Holtz. De grote brad onderin kocht ik bij Kruidvat en de glimmende groene en goude komen uit mijn voorrraad, net als de plaksteentjes. Het live-label is ook van Tim Holtz.
Challenges;
Sketch Saturday - Week #198
Anyone for Anya - Anya in Wonderland

donderdag 15 maart 2012

Look hoo's graduating!

Wat gezellig dat ik zoveel reacties krijg op mijn freubles, erg leuk en gezellig om te lezen! En ik heb maar liefst 100 volgers, wat een eer! Misschien dat ik daar iets leuks aan kan koppelen, je leest het binnenkort!
Vandaag een vrolijke kaart voor Mariska, omdat ze geslaagd is. Ik heb het gemaakt met het Happy & Bright papier van Eline's winterhuis. Het past prima bij het leuke uiltje, een digi van Bugaboo Stamps. Ik heb het ingekleurd met Derwents. Drie kleuren lintjes en een bedeltje aan waxtouw is voldoende versiering bij het drukke papier.
De tekst, hoort bij de digi,  heb ik geprint en aan de binnenkant geplakt. Morgen weer eens een kaartje met 'The magic of Oz'-papier, graag tot dan en geniet van de zon vandaag!
Challenges;
Stamp with fun - Challenge 152

woensdag 14 maart 2012

Baby Edwin.

Gisteren een zwangerschapskaartje, vandaag een babykaartje. Niet dat ik het nu al nodig heb, maar best handig om op voorrraad te hebben, toch?! Ook deze keer weer een afdrukje uit de nieuwe Magnolia serie: Baby Edwin. Ik vind het veruit de leukste Magnolia-baby-afdrukjes, ook Baby Tilda is een schatje. Die meisjesversie ligt ook klaar om te maken, zodat ik op alles ben voorbereid :)
Ik heb het jongetje ingekleurd met Derwents en zijn kroontje bewerkt met Stickles. Naast hem een stukje waxtouw met een fles-bedeltje eraan en wat steentjes op de hoeken. Het stippen- en strepenpapier is van Crafts-too, de bloemenrondjes zijn gesneden uit patroonkarton van Action. De tekst- en poststempeltjes zijn van Marianne Design.

Challenges;
Just Magnolia - Blue and White
Cupcake Craft Challenges - Going dotty
Card Patterns - Sketch 156

dinsdag 13 maart 2012

Een kleine op komst.

Een collega van me is hoogzwanger en ondertussen (mede door allerlei kwaaltjes, helaas) al met zwangerschapsverlof. Hoog tijd dus om een kaartje te sturen, meestal ben ik iets vlotter bij een zwangerschap :)
Het kaartje is gemaakt met verschillende zwart/wit papiertjes uit mijn restjesbak en ik heb de buitenrand doorgestikt met de naaimachine. Het afdrukje is 'Mom tob beTilda' uit de nieuwste Magnolia serie. Ik heb haar ingekleurd met mijn zwarte Derwent potlood. In het midden van het stukje lint heb ik een bling-bling gesp (Xenos) vastgezet en verder wat bloemen, brads en stempels (Marianne Design) opgeplakt. Wilde de kaart simpel houden, maar het is me helaas niet gelukt om minder versieringen te gebruiken dan je nu ziet...

Challenges;
Alles met en over kleuren met Derwents - Zwart/wit
Dutch Card Lovers - Challenge #130

maandag 12 maart 2012

Rock girl.

Gisteren weer heerlijk een  middagje gefreubeld. Ik had de hele tafel voor mezelf, dus je begrijpt dat die helemaal vol lag :) Onder andere dit kaartje gemaakt met 'Youth Collection'  papier van Prima Marketing. Het plaatje had ik al een hele tijd en kwam nu mooi van pas bij de challenge van 'Elke kaart een feestje': "Alles wat met muziek te maken heeft". Ik heb de rock girl op kraftpapier geprint. De sterren zijn gemaakt met MFT mallen en verder alleen wat knopen toegevoegd, leek me voldoende om deze stoere kaart af te maken.
Challenge;
Elke kaart een feestje - The voice (alles wat met muziek te maken heeft)

zondag 11 maart 2012

Scandinavian Christmas.

Genoeg roze kaartjes gefreubeld de laatste tijd, nu iets in rood/wit. Hmm, wordt dat samen ook geen roze?! Haha, niet op dit kerstkaartje, gemaakt  volgens de sketch bij CCWS. Het papier is 'Scandinavian Christmas' van Marianne Design. Ik heb het gecombineerd met wit en kraft-cardstock en ook mijn naaimachine er weer bij gebruikt. Het afdrukje vond ik in een envelop en heb ik ingekleurd met Derwents. Dit exemplaar kan weer bij m'n voorraadje kerstkaarten, wat (mede dankzij dit soort cahllenges) al aardig groeit :)
Challenges;
Christmas Challenges With Sketches - Challenge #21
ABC-Challenges - K = for kraft

zaterdag 10 maart 2012

Bedankt.

Vandaag een kaartje wat is nagemaakt naar een kaart van Clare Buswell. Bij  de Lift Challenge heeft Marjan dit voorbeeld uitgezocht om te liften. Ik heb er papier van Eline's winterhuis 'Pale pastels' voor gekozen en de randen slordig met de naaimachine gestikt. Het ovale chipboard vond ik hier in de la, daarin een stempel van Eline's huis en sterretjes van Xenos. De verschillende kantjes komen uit mijn voorraad, het label is gestanst met een Nestabillitie en het tekstje is een stempel van Kruidvat. Suede koordjes houden het label op zijn plaats. Als laatste nog een kanten strik bovenin geplakt...
Challenge;
Lift Challenge - Challenge #11

vrijdag 9 maart 2012

Voor jou...

Afgelopen week heb ik al wat meer roze kaartjes laten zien, vandaag nog maar eentje. Ook dit keer weer met een Magnolia afdrukje: 'Tilda loves flowers'. Ik vind haar echt een schatje, ondanks ze niet makkelijk is om in te kleuren. Dat was een aardig klusje met m'n Derwents, maar ik ben tevreden. Het papier is patroonkarton van Action, het enige echt roze papier wat ik had...
Ik heb Tilda ovaal uitgestanst en op een doily (m'n nieuwe MFT mal) geplakt. De bloemetjes zijn gemaakt met malletjes van Joy. Tot slot een tekstje (Marianne Design) op een labeltje gestempeld.
Uiteindelijk heb ik er een easelcard van gemaakt, dat was ook al weer een tijd geleden, ook wel weer leuk :)  Graag tot morgen en gezellig om steeds al die leuke reacties te lezen!!
Challenges;
It's a Magnolia challenge - 2 kleuren waarvan 1 wit
Dutch Magnolia Chickies - Easelcard
Totally Gorjuss - Sketch
Magnolia Licious Challenge - Springtime