donderdag 31 mei 2012

Tilda in Key Largo


Ik ben nog steeds bezig restjes papier op te maken en vond in mijn tekenmap nog wat Kaiserkraft papiertjes uit de Prairie Lane serie. Het is erg mooi papier in turquoise met bruin en dat past prima bij kraftcardstock. Het afdrukje van Tilda in Key Largo komt uit de nieuwe serie en ik vind het echt een schatje. Ik heb het zomerse plaatje in de zon ingekleurd met m'n Derwents. Achter het afdrukje wat Marianne Design creatables gebruikt (gezien bij Merit en Annemarie), ernaast Prima Flowers en eronder wat schelpjes.
Challenges;
Kaarten maken met Tiets - Uitdaging sketch mei
Dutch Magnolia Lovers - Inspiratiefoto
Tilda's Town - Water
Inky Impressions - Summer fun, IIC61

woensdag 30 mei 2012

Kleurenkaartenteam 4e ronde: Rood/blauw

Het is de laatste woensdag van de maand en dat betekent: Kleurenkaartenteamdag bij Martina! Deze keer mocht Mariken de kleuren bepalen en zij koos voor rood en blauw. Gelukkig mag wit altijd, dus dat was een goede reden om het Dutch Design papier van Marianne Design weer te gebruiken.
Het afdrukje is één van de Gorjuss Girls van Sugar Nellie. Ik heb haar en haar beertje ingekleurd met Derwent potloden. Daarna knoopjes in de kleuren erbij gezocht en dit is mijn bijdrage voor deze maand. Wil je nog meer creaties in rood/blauw zien, kijk dan even bij Martina, daar staan de 36 (!) links naar alle anderen. Veel kijkplezier!!
Challenges;
Sketch Saturday - Week #209
The Sugar Bowl - A 'free for all'!!

dinsdag 29 mei 2012

De-lisch

De sketch bij CardPatterns is weer erg leuk deze week. Ik heb er dit vierkante kaartje van gemaakt met Lime Rikey-papier van BasicGrey. Ook de banner is van het merk, maar uit de Nook & Pantry-serie. Het afdrukje is van Pixie Dust Studio en is ingekleurd met Derwent potloden en Stickles erbij gebruikt.
Morgen een kaartje met rood en blauw voor het kleurenkaartenteam, graag tot dan!
Challenges;
Pixie Dust Studio - All about food
CardPatterns - Sketch 167


maandag 28 mei 2012

Schoolfriends

Terwijl onze mannen gisteren flink gingen fietsen, hebben Sanne en ik aan de tuintafel zitten knutselen. Mijn inspiratie was even zoek, maar gelukkig is het goedgekomen. Onder andere dit kaartje gemaakt met papier uit het BasicGrey-Oxford pakket. De middelste cirkel is een sticker, de buitenste twee heb ik gesneden uit designpapier. Alle drie zijn ze gemat op zwart cardstock. Enkel nog 2 Prima Flowers toegevoegd en het 'eind-van-het-schooljaar-kaartje' was sneller klaar als gedacht.

Challenges;
Card Positioning Systems - Sketch #267

zondag 27 mei 2012

Cheeky nurse.

Goeiemorgen en fijn dat je er (weer) bent. Ook op deze zondag laat ik een voorbeeldkaart zien voor het Anyone for Anya blog. De challenge voor komende week is: voeg iets ronds aan je creatie toe. Ik heb gekozen voor bolletjes-papier (Dutch Design van MD), knopen en bolletjeslint (van Hema) op een vierkante kaart, maar je mag ook een ronde kaart maken. Het 'Cheeky nurse' afdrukje is van de Greeting Farm en ik heb haar ingekleurd met Derwents. De doily erachter is gemaakt met een craftable van Marianne Design. Ook heb ik nog een stukje gaaf en een wit lintje achter het zustertje geplakt.
Zoek ook eens een leuke stempel van The Greeting Farm of CC Design op en doe gezellig mee met de challenge bij AFA. Fijne dag nog!

Challenges;
Dutch Dare Card Challenges - Sketch
Papertake Weekly - True colours
Bunny Zoe's Craft - Anything goes
Marianne Design - Craftable

zaterdag 26 mei 2012

Read and relax.

Wat is het heerlijk weer! En dankzij onze aanbouw met overkapping kan ik met mijn sproetenhuid toch lekker buiten freubelen :) Vanmiddag deze boekenlegger gemaakt en zeer tevreden over het resultaat. De kraftcardstock-tag is gemaakt met een mal van Tim Holtz (dankjewel Sanne) en ik heb er papier van October Afternoon bij gebruikt. Het schattige afdrukje is van Saturated Canary en heet Penny. Ik heb haar ingekleurd met Derwents. Op de achtergrond zie je stempeltjes van Eline's huis en het labeltjes is daar ook van. Nog wat Gesso op de hoeken, letterstickertjes voor de tekst, lintjes en touw en deze booktag kan naar een boekenwurm. Graag tot morgen, dan zie je een voorbeeldkaartje voor de AFA-challenge. Fijn weekend verder!

Challenges;
Saturated Canary - Bookmark
Elke kaart een Feestje - Kraft + wit + nog een andere kleur (turquoise)
Cupcake Craft Challenges - Book Lover

vrijdag 25 mei 2012

It's a girl!

De sketch bij CPS is weer een hele leuke, dus daar ben ik mee aan de slag gegaan. Dit babykaartje is het resultaat. Ik heb wat restjes BoBunny papier gecombineerd met wat papier uit een blokje van Action. Het Baby Tilda afdrukje is ingekleurd met Derwents en sommige delen bewerkt met Stickles. De sketch is al druk genoeg, dus alleen nog wat bloemen met parels erbij geplakt.
Challenges;
Totally Tilda - Oh baby
Card Positioning Systems - Sketch #266

donderdag 24 mei 2012

Elmar 18 jaar.

Het is te hopen dat ons petekind even niet op mijn blog kijkt, want dit kaartje is voor hem. Hij is 2e Pinksterdag jarig en zijn leeftijd is af lezen op deze versie van de Catch the Bug sketch. Het rood/wit/blauwe papier komt uit de Liberty Collection paperpad van BoBunny en ik heb alle randjes gestikt met de naaimachine. De coole dude is van Bugaboo, de cijfers zijn gemaakt met de Chip Block stans van Tim Holtz en denaam van de jarige met de lettertang. Tot slot nog wat parels geplakt en het kaartje is klaar voor a.s. maandag...
Challenge;
Catch the Bug Challenge - Sketch

woensdag 23 mei 2012

Steampunk.

Weer eens heerlijk in de tuin zitten freubelen en dit kaartje afgemaakt. Dit keer een stoere kaart, met de leuke Pollycraft digi 'Luna Bitterfrost', die ik heb ingekleurd met Derwents. Het bruine achtergrondpapier, de vleugels en de embossingmal met raders zijn van Tim Holtz. Verdere gebruikte materialen: knoopjes en lint (beide gescoord bij de bloemengroothandel) en (tekst) stempels.
Ik heb ook even een nieuwe foto geplaatst van m'n kaartje van gisteren....
Tot snel weer :)
Challenges;
Sketch Saturday - Week #208
HobbyVision - Challenge 4: zwart en één andere kleur
Pixie Dust Studio - Challenge 127: Steampunk

maandag 21 mei 2012

In the garden...

Vandaag druk geweest met van alles en nog wat. Gelukkig na het avondeten wat rust en dit kaartje kunnen maken. Ik heb er patronenkarton van Action uit verschillende blokjes voor gebruikt. De digi is van Saturated Canary en is ingekleurd met Derwents. De bloemetjes zijn van Prima Flowers. Hier en daar heb ik wat Stickles aangebracht. De foto is genomen in het gras van onze tuin, hoe toepasselijk :)
Challenges;
Saturated Canary Challenge - Challenge #17 MayFlowers
Elke kaart een Feestje! - Alles mag
Papertake Weekly - In the garden
Secret Crafter Saturday Challenge - In the garden
Stamp with fun - Sketch

zondag 20 mei 2012

Chesters letter.

Nog een kaartje vandaag, omdat ik op tijd wil zijn voor de challenge bij CCWS. Ik heb het gemaakt met de leuke Pollycraft digi 'Chesters letter', die ik ingekleurd heb met Derwents. Zijn brief is gepaperpieced en de bontdelen aan zijn muts, jasje en laarzen zijn bewerkt met Aleene's Snow. Het papier is van Kars, X-mas Collection. Verder nog wat sterren gestanst (creatables), knoopjes met waxtouw erop geplakt en poststempeltjes erbij geplaatst. Ik vind het een leuk kaartje geworden en mijn voorraad kerstkaartjes is weer wat uitgebreid :)
Wij gaan nu op weg naar Papendal, Arnhem. Rolf (mijn man) gaat daar zijn spullen voor Alpe d'HuZes ophalen. Nog maar 2,5 week en dan gaat hij de berg op voor het KWF.

Challenge;
Christmas Challenges (With Sketches) - Challenge #26

Congratulations, just married.

Hallo en welkom op mijn blog, gezellig dat je even langs komt. Waarschijnlijk was je nieuwsgierig naar de nieuwe challenge van Anyone for Anya? Elke zondag laat ik een voorbeeldkaartje zien voor de komende uitdaging. Deze week is het een sketch en ik heb er een huwelijkskaartje van gemaakt. Daarvoor heb ik het TwoScoopes papier van BasicGrey gebruikt. Het schattige afdrukje van The Greeting Farm is ingekleurd met Derwents en verhoogd opgeplakt op een 'Labels Four' Nestabilitie. De tekstjes zijn stempeltjes van Action (van een tijdje geleden), het lint en de glimsteentjes komen uit m'n voorraad. Op het blog van AFA kun je veel verschillende uitvoeringen van de sketch zien. Ga gerust eens kijken doe gezellig mee!!

Challenges;
Derwents en Prisma's - Trouwen
Stamp with fun - Wedding

zaterdag 19 mei 2012

Cute as a cupcake.

De titel van dit blogbericht is de naam van het afdrukje dat ik heb gebruikt. Dit schattige Pollycraft meisje heb ik ingekleurd met Derwents. Het kaartje is gemaakt met papiertjes uit Flow Magazine en verschillende kleurtjes cardstock. Verder heb ik 2 knoopjes met waxtouw, 2 soorten lint, een randpons van Fiskars, plus een creatable en stempeltjes van Marianne Design gebruikt. Bedankt voor je bezoekje en graag tot morgen, dan is het weer AFA-dag.
Challenges;
Kartenallerlei - Sketch
Pollycraft Monday - Colour inspiration
Allsorts Challenge - Buttons and Bows

vrijdag 18 mei 2012

Handmade buttons.

Al een paar weken ligt de challenge van HobbyVision klaar. Op het blog is een leuke inspiratiefoto te zien, waar ik meteen al mee aan de slag wilde. Helaas was het er niet van gekomen. Vanmiddag is het eindelijk gelukt om er daadwerkelijk iets mee te doen (lekker aan de buitentafel in het zonnetje) en dit is het resultaat. KraftcardstockIk had een kant en klaar knopenkaartje van de markt, maar dat was wit met goud en paste niet bij deze challenge. Dus heb ik zelf een knopenkaartje gemaakt van kraftcardstock, de knopenmal van Tim Holtz (Sewing Room, hoort bij de paspop) en stempels van Marianne Design:
Ik zie nu dat de onderste tekst scheef heb gestempeld, haha. Ach, op de kaart valt het niet op... De paspop is ook van Tim Holtz, verder wat plaatjes van garenkaartjes van internet geplukt en de klos-stempeltjes en het label aan de paspop zijn ook stempels van Marianne Design, Eline's winterhuis.

Challenge;
HobbyVision - Challenge 3, inspiratiefoto.

donderdag 17 mei 2012

Fight.

Nog een kaartje met een paar reepjes Oxford papier van BasicGrey en kraftcardstock. Deze keer volgens de sketch bij CPS. De letterstickers horen bij het papier, net als het chipboard-vlaggetje. Samen vormen zij de wens richting een vriend die op dit moment letterlijk aan het vechten is in MC Daniel den Hoed...
Challenge;

Star Student.

Goeiemorgen, ook aan het genieten van een XL-weekend?!
Vandaag 2 kaartjes met het Oxford papier van BasicGrey. Eerst deze, gemaakt volgens de sketch bij CardPatterns. De examens zijn bezig, dus wilde ik alvast een kaartje klaarhebben voor een geslaagde. Het papier kocht ik in een pakket en daar zat ook de grote sticker bij en het keperband. De sterren zijn gemaakt met een MFT-mal. Zometeen nog een kaartje.....
Challenge;
CardPatterns - Sketch 165

dinsdag 15 mei 2012

Birthday penguin.

Vandaag weer eens een kaartje met een leuke Bugaboo-digi. Deze pinguïn met z'n kadootjes en cupcake vind ik zo vrolijk. En toen ik zondag toch bezig was met het TwoScoopes-papier voor het kaartje van gisteren, heb ik daar de papieren in groen/blauwe tinten uitgehaald voor deze verjaardagskaart. Dankzij de leuke sketch hoefde ik er niet veel meer dan een paar gezellige brads en een MFT-tab-labeltje (met tekstje van Action) bij te gebruiken.
Challenges;
Catch the Bug Challenge - Things with wings
Simon Says Stamps - Sweet tooth (cupcakes)
Dutch Dare Card Challenges - Birthday Fun
Basic Grey Challenges - Anything goes
Sketch Saturday - Week 207

maandag 14 mei 2012

Little Princess Tilda.

Gisteren heerlijk in het zonnetje wat afdrukjes zitten kleuren. Dit was er eentje van: Baby Tilda. Met haar kroontje is ze een echte prinses en dat maakt haar erg schattig in combinatie met de zachte kleurtjes van het TwoScoopes papier van BasicGrey. Verder heb ik een doily en swirl van Marianne Design gebruikt en ook wat bloemen, knoopjes en lint erbij gezocht.
Fijne dag, allemaal!
Challenges;
Magnolia Licious Challenge Blog - Colour challenge, pink/green/light yellow
Totally Tilda - Princess Tilda in Pink dress
Magnolia Stamp Lovers - Flowers
Magnolia Down Under Challenges - Lori's sketch

zondag 13 mei 2012

FOR YOU.

Vandaag weer een voorbeeldkaartje voor het AFA challenge blog. Komende week kun je je laten inspireren door deze foto:
Mijn kaartje bevat een cowgirl van The Greeting Farm. Ik weet niet of ze in dit mooie huis woont, maar samen met het Nitwit papier (Giddy up) vond ik het wel bij de foto passen. Het wolkjespapier miste in deze leuke serie, maar die zocht ik via Google. Het gras heb ik ooit gemaakt met een pons van Mariken en kwam nu goed van pas. Het stiksteekje is getekend met fineliner en de tekst gemaakt met de lettertang.
Laat je ook inspireren door bovenstaand plaatje in heldere kleuren, zoek een leuk afdrukje van The Greeting Farm of CC Design en doe gezellig mee bij Anyone for Anya!
Fijne (moeder)dag!!
Challenge;
Stamp with fun - Challenge 160: Sketch

zaterdag 12 mei 2012

Lift #16

Vandaag is mijn zwager jarig. Zijn leeftijd kun je aflezen op de labels van dit gelifte kaartje. Ik maakte het naar aanleiding van de gekozen kaart van Piradee Talvanna. Erg leuke versie met de labels in de pockets. Dat klinkt allemaal heel Amerikaans, dus daar past dit BoBunny papier uit de Liberty Collection goed bij. Bovendien verblijft de oudste dochter van de jarige een jaar als au pair in Amerika...
Nog wat spelden en 'oud' touw opgezocht , plus de lettertang en de naaimachine gebruikt. Ik vind het wel een geslaagde lift, wat vind jij?
Morgen ben ik er weer met een voorbeeldkaartje voor het AFA-blog, kom gerust weer langs :)
Challlenges;
Liftchallenge - #16
Alssorts Challenge Blog - Card for a man of boy

vrijdag 11 mei 2012

With love.

Hallo, leuk dat je er (weer) bent. Gisteren beloofde ik je al een kaartje met de allerlaatste restjes 'Life at the Sea' papier van Maya Design. Volgens de sketch van CardPatterns en een Pure Innocence afdrukje werd het een moederdagkaartje. Het schattige meisje is ingekleurd met Derwents en het hart is bewerkt met Diamond Glaze. Nog wat stempels en een knoop erbij.....klaar :)
Challenge;
CardPatterns - Sketch 164

donderdag 10 mei 2012

2 Hobby's


Bij het sorteren van mijn scrapspulletjes vorige week kwam ik nog wat restjes Fika-papier van Maya Design tegen. De rood/wit/blauwe restjes uit de 'Life by Sea'- serie heb ik helemaal opgemaakten. Dat zie je terug in het bovenste kaartje en mijn blogpost morgen. Voor het onderste kaartje heb ik bruinggekleurde restjes uit verschillende series gecombineerd met blauw cardstock. De afbeeldingen komen van een oude verjaardagskaart. Ik kwam ze ook tijdens het opruimen en nu deed zich meteen een gelegenheid voor om ze te gebruiken: de leuke CPS-sketch :)
Bij beide kaarten de MFT mal 'notebook-edge' gebruikt. Bij de voetbalkaart nog MFT-sterren geplakt/geniet en bij de tuinkaart Mistletoe-takjes van Marianne Design en wat bloemetjes.
Challenge;
Card Positioning Systems - CPS 264

dinsdag 8 mei 2012

Springtime birthday.

Vandaag een kaartje met een leuke digi van Saturated Canary.  Krista heeft het mooie Springtime-meisje speciaal ontworpen voor de Clubsite van Tiets. Het is een prachtig plaatje en ik vond het weer leuk om het Flow-magazine papier te gebruiken. Het afdrukje is ingekleurd met Derwents. De hoekjes heb ik eraf gehaald met een cirkelpons. Eronder heb ik 3 verschillende lintjes geplakt. Het label-frame kocht ik op de rommelmarkt en ik heb er een geprint tekstje ingemaakt. Ook hier weer een lintje met waxtouw aan vastgeknoopt. De bloemen zijn weer van Prima Flowers en linksonder nog 3 glim-ovaaltjes geplakt.
Challenges;
Kaarten maken met Tiets - Digi wedstrijd
Saturated Canary Challenge Blog - Happy Birthday
The Secret Crafter Saturday Challenge - Sketch
Inky Impressions - Use lots of ribbons