zondag 31 augustus 2014

Proficiat!

Vandaag is Sanne jarig en daar hoort natuurlijk een kaartje bij! Met het mooie papier van My Mind's Eye (paperpad Dilly Dally), tekstje met de lettertang én m'n nieuwe stempeltjes van Noor! en Marianne Design is dit het resultaat. 
Challenge;
Cardabilities - Sketch #106

woensdag 27 augustus 2014

Kleurenkaartenteam: Lila en geel.

Iets later dan gepland vandaag een kaartje voor het kleurenkaartenteam van Martina. Het is tenslotte de laatste dag van de maand en dan wordt er een kaartje in een bepaalde creatie verwacht. Claudia koos voor lila met geel, een hele uitdaging wat mij betreft. Gezien de drukte de afgelopen dagen met de start van het nieuwe schooljaar (zelfs vanmorgen even naar school = werk geweest op mijn vrije dag...) heb ik zojuist nog even gefreubeld. Papiertjes gevonden in de juiste kleurtjes en met een leuke sketch en gave tekststempel van Inkadinkado was ik snel op weg. De cupcake-mal van Marianne Design past prima bij de tekst, dus die ook weer eens gebruikt. Om het geheel iets pittiger te maken, toch maar even de naaimachine ingezet :)
Voor meer creaties in deze kleurencombi kun je kijken op Martina's blog, daar vind je de linkjes naar de mede-bloggers.
Challenge;
Retro Sketches - #129

zondag 24 augustus 2014

Geboren: FIEN.

Ja, daar is ze dan: de roze 'wolluk' Fien. In februari zagen jullie dit kaartje om Corine en Stefan te feliciteren met hun zwangerschap en nu zijn ze kersverse ouders van een mooie dochter. Het kaartje is heel simpel gehouden, daardoor gaat alle aandacht naar de (leuke) naam van het baby-meisje. 
Challenge;
Mojo Monday - Sketch 359

vrijdag 22 augustus 2014

Ice cream truck.

Vandaag nog maar een zomers kaartje met de IDEE&post spulletjes. Vrij simpele uitvoering, maar volgens mij wel geslaagd. Alleen het touwtje zat niet in het pakket en op het rode vierkantje heb ik een stiklijntje getekend. Bijna einde van de zomervakantie, dus zit al met mijn hoofd bij nieuwe leerlinglijstjes, leerstofplanners, toetsen en lokaalindeling etc. Hopen dat de zon zich dit weekend nog even laat zien, zodat we nog even kunnen genieten....
Challenge;
Sketch Saturday - Week #323

donderdag 21 augustus 2014

Hoera!

Afgelopen maandag was Esther jarig. Voor haar maakte ik deze kaart met de spulletjes uit het IDEE&post-pakket. Zelf nog een tekstje met de lettertang, een knoop, zilverdraadje en paperclips toegevoegd. Op naar de volgende kaart... :)
Challenge;
Retro Sketches - #128

dinsdag 19 augustus 2014

Verzend per luchtpost.

Al een tijdje had ik geen zin en inspiratie om te freubelen, dus mijn tijd gevuld met andere (óók leuke) dingen. Totdat vandaag het boekje 'Snail mail' van Sanne's hand bezorgd werd. Wat een leuk boekje en het zijn stuk voor stuk echte 'So Sanne's'! Dus vanavond aan de slag gegaan met labels en deze 2 waren het resultaat. Wie weet dat het leidt tot meer.....
Het labelboekje gaat richting Brigitte. Zij heeft 8 weken in Duitsland gewerkt en komt eind van de week weer naar huis. Dan is zo'n Hollandse creatie zeker welkom! Al hoeft ie niet met luchtpost ;)
De kaart past bij het labelboekje, ik heb ongeveer dezelfde materialen gebruikt.
Excuses voor de slechte foto's, met flits wordt het niet helemaal zoals ik zou willen.....
Tot snel weer!
Challenge;
Cards and Scrap - Super uitdaging, thema Holland

woensdag 13 augustus 2014

Rosey 6 jaar.



Tijdens ons verblijf in Oberweis vierden we de verjaardag van nichtje Rosey. Samen met haar ouders (mijn zus Willy en zwager Tony) en zus Indy zijn ze vaste gasten op de camping en ondertussen zijn wij er ook al 3 jaar geweest. Het is een heerlijk luxe camping, vooral de knutselmomenten met het animatieteam zijn superleuk ;)
Voor de jarige maakte ik deze vlaggenlijn van kraft- en wit cardstock. Met sterren en de letters en cijfer van MD was de basis snel gemaakt. Met allerlei andere stempels, washi-tapejes, stansjes en spulletjes uit het IDEE&post-pakket werd het een vrolijke slinger. 's Morgens kwamen alle kinderen, voordat ze gingen knutselen, zingen voor Rosey. De slinger kwam mooi uit aan de PARTY-tent. 
Het viel niet mee om te freubelen aan het campingtafeltje, beetje wiebelig. Maar vooral omdat ik de slinger 's avonds (uit het zicht van de nieuwsgierige Rosey) wilde maken en het erg vochtig was. Uiteindelijk is dit het enige wat ik gemaakt heb met mijn meegenomen krat vol scrapspulletjes. Verder hebben we heerlijk genoten van wat dagjes uit, het knutselen, boswandeling met lichtjes en spelletjes doen met het animatieteam. En.....ik heb in die 6 dagen ook nog 2 boeken uitgelezen, heerlijk!

zondag 10 augustus 2014

Ondertrouw.

Afgelopen donderdag gingen Sanne en Yuri in ondertrouw. Voor het aanstaande bruidspaar een kaartje gemaakt en bij gisteren bij ze in de bus gebracht. Het kaartje is gemaakt met spulletjes uit het IDEE&post-pakket. Verder een lettertang-tekstje, parels en sequins toegevoegd. 
Challenge;
Mojo Monday - Sketch 357

vrijdag 8 augustus 2014

Hoop....

Vandaag een kaartje om Kim en haar gezin een hart onder de riem te steken. Ruim 2 maanden geleden was hun dochtertje betrokken bij een verkeersongeval en ligt sindsdien op de IC. Er zijn al heel wat ingrijpende operaties geweest, maar nog steeds verkeert Meg in kritieke toestand. Hoe moeilijk is het om hoop, moed en kracht te houden.... Deze mooie tekst van Cards and Scrap vond ik wel toepasselijk.
Challenge;
Sweet Sunday Sketch Challenge - SSSC230

donderdag 7 augustus 2014

Happy Birthday.



Er zijn 2 mannen jarig, vandaag Mike en morgen Jennis, en bij gebrek aan inspiratie heb ik 2 ongeveer dezelfde kaartjes gemaakt. Met het leuke papier uit de Dilly Dally paperpad van My Mind's Eye was ik toch al snel op weg. Door het afdrukje te printen op gekleurd papier vond ik inkleuren niet nodig. Of juist omdat ik geen zin in inkleuren had, heb ik het afdrukje geprint op gekleurd papier, dat kan ook, haha...
Challenge;
Sketch Saturday - Week #321

maandag 4 augustus 2014

Hartelijk dank!

Na een heerlijk weekje kamperen in Oberweis maar weer eens een blogberichtje. Wat later dan beloofd, maar vorige week kwam het er niet van om te knutselen. Helaas deze week ook geen bijdrage aan het kleurenkaartenteam van Martina van mijn kant, even vakantie gevierd :) Gisteren kwamen we terug en gingen we de honden ophalen bij Ellen, mijn schoonmoeder. Ze heeft 6 dagen op onze beagles gepast en dat terwijl ze zelf ook 2 Cairn terriërs heeft, een hele klus! Als bedankje dit kaartje en bloemen, dat heeft ze wel verdiend!
Challenge;
Cards and Scrap - Sketch