Pagina's

woensdag 7 augustus 2019

Zomerlift #1.

En hier is dan het eerste te liften kaartje waarmee Marfien de zomerlift is gestart dit jaar. De optie was om er een mannenkaart van te maken, maar dat is niet helemaal gelukt. Vooruit maar, het is wel duidelijk een lift van dit kaartje:
Ik kon niet terugvinden of ik er destijds aan meegedaan had, dus mijn eventuele kaartje van toen kan ik niet laten zien.
Ik kan al wel een sneakje laten zien van de workshop mixed media die ik gisteren, samen met Sarah, bij Mariken heb gevolgd. We gingen met de Gelliplate aan de slag en gebruikten daarvoor acrylverf, panpastel, distress oxide inkt en liquitex-inkt om ondergronden te maken. Na een lekkere, goed verzorgde lunch gingen we aan het snijden, stempelen, kleuren en plakken. Ik heb ervoor gekozen, om Mariken's stijl te blijven, om scraplings te maken. Je ziet ze binnenkort wel verschijnen. Het was echt een superleuke dag, veel geleerd en hard gewerkt, maar met hele leuke resultaten!6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke lift! Goed dat je met terugwerkende kracht de liften aan het uitvoeren bent. Valt me natuurlijk wel tegen dat je niet geborduurd hebt (LOL)
  De dag bij Mariken is vruchtbaar en gezellig geweest zie ik en heb ik gelezen. En jullie hebben hard gewerkt, vertelde juf... Je hebt een mooie voorraad achtergrondjes nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke lift Colien.
  Wat een leuke dag hebben jullie gehad, heerlijk wat achtergrondjes achter de hand om te gaan gebruiken,

  liefs Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke lift, een beetje genderneutraal ;-), dus heel modern. Gave workshop hebben jullie gehad, ziet er zóóóóó leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaartjes zijn het geworden.

  Groetjes,
  Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi liftkaartje Colien...
  en zo te zien en te lezen hebben jullie een gezellige dag gehad samen met Sarah bij Mariken...
  ben nieuwsgierig naar he esultaat...
  lieve groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldige toffe lift! Hoop dat ik jullie niet te hard heb laten werken! Er zijn zoveel leuke technieken, en ik kan nooit kiezen!😅

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien