Pagina's

zondag 2 juni 2024

Jij bent een topper!

 

Vanmorgen ging de wekker om 05.00 uur, want Rolf vertrok richting Alpe d'HuZes. Jeroen en Serge waren er om 06.00 uur en toen gingen we op weg naar de carpool waar Ella, Onno en Linda al klaar stonden. Maandag hopen Berry, Peter, Mattheas en Ileas te arriveren en is 'het team' voor dit jaar compleet.
Voor al deze toppers maakte ik een chocolade-verpakking. Doordat ik een mega-drukke week achter de rug had, vrijdagavond het afscheidsfeestje van Liesbeth en gisteren met Daniëlle naar Vestrock ging, heb ik ze vannacht afgemaakt, haha.
Het idee was leuk, maar de uitvoering was een beetje 'wiebelig'. Vandaar dat ik een extra touwtje heb toegevoegd ter versteviging. De zijkantjes zijn dicht, dus de reep valt er niet uit, maar ik had de hoogte net iets te ruim gemaakt.
De tekst is een stempel van Marianne Design, ik heb er nog namen boven geschreven. Daarbij heb ik gekeken naar het desingpapier. Die met fietsjes zijn voor Rolf, Berry en Mattheas, met de wandelschoenen voor Linda, Ileas en Peter en de neutrale (met bergen) voor Serge, Ella, Onno en Jeroen.

Rolf heeft zijn streefbedrag ruimschoots gehaald, maar voor die goede doel is nog heel veel geld nodig voor onderzoek. We hopen dat er deze week nog donaties binnenkomen.

Gisteren een leuke dag gehad samen met Daan op Vestrock. Niet dankzij het weer, want het was grijs en winderig, maar wel door het gezelschap van Daan, de fijne muziek, de warme thee en pasta en de toffe festivalsfeer. De laatste ban hebben we geskipt, maar het is zo'n anderhalf uur rijden, waardoor ik om 01.30 uur in bed lag. Het was dus een heel kort nachtje....




1 opmerking:

  1. Haha, ik zie je zitten midden in de nacht, maar ik kan het mij voorstellen, als het bijna af is wil je het ook afmaken zodat je het nog op tijd kan meegeven.
    Het zijn hele leuke weggevertjes vind ik.
    Wat ik extra leuk vind is de neutrale kleuren en dan de opvallende oranje reep erin.
    Goed opgelost trouwens, met dat touwtje.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien