Pagina's

zaterdag 14 september 2024

Sarah daagt Colien uit #17🌈.

Al een tijdje geleden stuurde Sarah me een pakketje met uitdagingen. Je zag er in de loop van de tijd al een heleboel voorbij komen, vandaag is nummer 17 aan de beurt. Ik ontving Fairy Dance stempelafdrukjes van Hello Bluebird en yupo papier. De opdracht: Maak met je eigen alcoholinkten een 🌈achtergrond en maak daarna samen met de elfjes (een) kaartje(s).


Ik maakte 2 verschillende achtergrondjes: eentje met horizontale strepen en eentje met gebogen strepen, zodat een regenboog ontstond. De inkt ging op een stukje vilt wat ik om een geodriehoek had geplakt. In eerste instantie had ik te weinig inkt gebruikt, maar daarna ging het goed. De elfjes kleurde ik in met alcoholmarkers en hun jurkjes en haartjes kregen allerlei tinten. Ik bracht nog wat accentjes aan met witte gelpen.

Beide kaarten werden een slimline model, gestanst met mallen van Avec. De paddenstoelen, groot en klein, kwamen ook uit zo'n set en ik vond ze wel passend bij de elfjes. Achter het luikje zie je er ook nog 2. Bij het onderste kaartje is de regenboog een kwartslag gedraaid, kwam mooier uit, haha. Achter de bomen zijn de kleurtjes juist verticaal. Och, alles kan in de fantasiewereld, toch?!
Natuurlijk ben ik benieuwd wat Sarah gemaakt heeft, dus ik ga zeker bij haar kijken. Jij ook?

Ons bezoek aan Appelpop was geslaagd. Saskia en ik genoten van het optreden van Di-Rect, was weer een feestje! Volgend jaar naar de Kuip!!


3 opmerkingen:

  1. Wat heb je je elfjes mooi gekleurd! En tof om het met een decor van bomen en verstopte luikjes te combineren, nu lijkt het bijna zo'n een sprookjesboek met flapjes.
    Het was een toffe uitdaging hé, ik heb er zelf veel plezier aan gehad.
    Op naar jouw uitdagingen, daar moet ik nog aan beginnen.
    Je hebt genoten gisteren van je optreden zie ik, fijn weekend nog.😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een supermooie achtergronden heb je gemaakt. Heerlijk die felle kleuren! En die lieve elfjes maken er een mooie balans van. Gaaf die foto's van Appelpop!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wàt en mooie jakkes.
    Ik hou van regenboog kleurtjes, dat geeft altijd zijn mooi effect.
    En in combinatie met de elfjes heeft het meteen iets sprookjesachtigs.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien