Pagina's

Totaal aantal pageviews

Gewonnen, top 3's en gekregen.


Maar liefst 8 keer eindigde een kaart van me in de Top 3 bij de AFA challenges. Vanaf 15 april 2012 mocht ik mezelf tot het designteam rekenen. Dus elke zondagavond een nieuwe Anyone for Anya uitdaging, waar ik een voorbeeld mocht maken. Enige vereiste was een stempel van CC Design of The Greeting Farm.


Steeds vaker zul je de grappige digi's van Bugaboo op mijn blog voorbij zien komen. Ze zijn superleuk en ik ga er graag mee aan de slag. Via hun challengeblog heb ik al heel wat leuke afdrukjes gewonnen, maar doordat ze heel veel andere challenges sponseren, heb ik ook elders digi's gescoord :)
In November 2012 was ik  'Biggest Fan', gaaf!


Bij Pixie Dust Studio Challenges hebben ze wekelijks een leuke uitdaging. Ook daar heb ik een aantal keer gewonnen met kaartjes waarop ik de mooie en grappige digi's van Pixie Dust Studio heb gebruikt.


Een aantal keren behaalde ik een plaats in de Top 5 bij Cupcake inspirations. Wekelijks laten ze leuke cupcakes of een taart zien, waardoor je je kunt laten inspireren.

Helaas kwam er een einde aan de gezellige uitdagingen bij Challenges For You. Het was een superleuk challengeblog, met heel diverse opdrachten. Elke keer weer een reden om mee te doen en ik ben 2 keer winnaar geweest en een aantal keer in de Top 3 geeïndigd.
Bij de Liftchallenge is het meestal de bedoeling een kaart te 'liften' (op eigen manier na te maken), maar soms is er een andere opdracht. Het is steeds weer een leuke challenge en tot 2 keer toe eindigde ik in de top 3...


Elke woensdag staat het Sweet Sketch Wednesday blog een leuke nieuwe sketch als uitdaging. Het lukt me niet om wekelijks mee te doen, maar de uitdagingen zijn zeker de moeite waard. Wat me wel gelukt is, is om in de top 3 te komen :)

TOMIC, The Official Magnolia Inspiration Challenges, bestaat helaas ook niet meer. Ook ik ben fan van de Magnolia afdrukjes, dus gebruik ze graag op mijn kaarten. Door het meedoen bij TOMIC viel ik in de prijzen...


Deze Award ontving ik van Ellen en Sanne,  superlief!!

En deze kreeg ik van Sanne, helemaal leuk!


En Sanne verraste me ook nog eens met The Versatile Blogger Award!
Ook ontving ik nog een Award van Sinikka, dankjewel!

Bij Elke Kaart een Feestje! heb ik een kadobon van doe@ding gewonnen met mijn kerstballenkaart! Daar ben ik blij mee, want die bon wordt besteed aan MFT-mallen!
(Het zijn diverse pijlen geworden)

Bij Nel won ik haar '50-volgers' candy. Haar vriend Dimitri haalde mijn naam uit de pot en ik kreeg van haar een leuk verrassingspakket, dankjewel!
In jan. 2013 stond ik in de top 3 met het zwangerschapskaartje bij Try Stampin'on Tuesday. Ze hebben leuke sketches, dus altijd gezellig om mee te doen op het challengeblog.


Met mijn theekaartje behaalde ik een plaatsje in de top 3 bij Friday Sketch Challenge.

En bij Nelly won ik de candy, ik kreeg een leuk tasje met mooie papierblokjes.


Met deze stoere babykaart werd ik derde bij De Creatieve Zebra. 


Al een paar keer stond ik in de top 3 bij de Liftchallenge, maar dit keer is het gelukt! Met mijn kaart voor een examenkandidaat was ik winnaar van Liftchallenge #40. Van 't Scrapateljeetje heb ik een mooie prijs ontvangen, dankjewel!


Dit mooie prijzenpakketje kreeg ik van Marianne Design, omdat ik gewonnen heb met mijn tea bag holder. Helemaal vereerd, dankjewel!!
Bij Inge (Patterned paper) won ik het snoepje van de week en ontving ik deze gave PI stempel en DieNamics, zo gaaf!!
Via Facebook won ik bij Miranda (van bijOmaDee) ontving ik een deze leuke Tidley Inks stempel, helemaal blij mee!

In nov. 2013 zag ik dat ik winnaar geworden was bij de loterij van Sketch Saturday. Omdat ze 2000 volgers hadden, werden er diverse prijzen verloot en ik was één van de gelukkigen. Ik mocht mijn prijs zelf uitzoeken: 3 digi-sets bij DeeDee's Digi's. Mijn keuze viel op grappige digi's met bijpassende teksten. 

In februari 2014 won ik de Lift Challenge met deze kaart. Bij Harlekino mocht ik een mooie prijs uitkiezen; ik koos voor de schaar van Tim Holtz. Heel fijn, want die knipt moeiteloos door dikke materialen en bij het knippen van kleverige materialen (dubbelzijdig of foamtape) blijft er niets aan de schaar plakken, helemaal top!
Vandaag (9-2-'14)  kreeg ik een berichtje dat ik winnaar ben bij Stella's Sketch. Met mijn kaartje in donkergroen met roze voor het KKT werd ik 1e en daarom mag ik maar liefst 7 digi's bij Bugaboo uitzoeken. De afdrukjes zie je vast op mijn blog terug ;)
Met mijn kaartje 'Cow are you?' stond ik in de top 3 van CAS on Sunday. Het maken van CAS kaartjes gaat me steeds beter af, dat blijkt, hihi.

Met m'n kaartje voor een zwangere ex-collega stond ik in week 10 van 2014 in de top 3 bij Sketch Saturday. Elke week hebben ze weer een leuke sketch, dus ik doe graag mee met deze challenges!

Mijn Baby kaartje eindigde in de Top 3 bij CAS on Sunday.


Met m'n kaartje voor Mels zijn 2e verjaardag stond ik in de Top 3 bij Cards and Scrap.

Bij Technostamper eindigde ik dit poezenkaartje (samen met Ellen) in de Top 3.


Geen opmerkingen: