Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 11 februari 2013

Sneeuwpop.

Bij Elke Kaart een Feestje! is de uitdaging deze week een leuke sketch met als optie om er een sneeuwpop bij te gebruiken. Ik had vorige week een leuke Bugaboo digi uitgeprint, maar niet gebruikt. We zijn een weekendje weg met onze familie en ik heb wel freubelspullen bij me, maar deze geen afdrukje, potloden of stiften.... Maar wel mijn bak met stansjes en daar zat deze Creatable van Marianne Design in. Dus toch een sneeuwpop :)
Het gebruikte papier is van Theresa Collins uit het 'On the Edge' pakket. De sneeuwkristallen zijn ook gemaakt met MD-mallen. Verder wat inktvlekken gestempeld en steentjes geplakt.
Afgelopen weekend weinig geknutseld, want mijn nichtjes wilden zwemmen, bowlen, naar de kinderbingo etc. Maar deze week is het voorjaarsvakantie, dus jullie krijgen nog verschillende dingen te zien. O.a. wat voorbeelden voor onze workshops voor het goede doel. Ook bij Sanne zie je een mooie versie van het deco-hart-wandbord.
Challenge;
Elke Kaart een Feestje! - Sketch + sneeuwpop

6 opmerkingen:

Marijke en Chantal zei

Leuk winters kaartje Colien, maar goed dat je een sneeuwpop stans bij je had:) Leuk ook de verfspatjes. Gezellig dat je meedoet bij EKEF. En nog een fijne week verder.

Groetjes, Marijke

Sanne zei

Leuke kaart! Knutsel ze nog in de vakantie!

Liefs Sanne

Sinikka zei

heerlijk met je hobbyspullen op vakantie gaan. En dan ook nog je blog updaten. Zo ziet een freubel vakantie eruit.
Leuke kaart Colien.
Gr. Sinikka

Ellen zei

Handig toch, dat een sneeuwpop gewoon wit is;) Was het geen enkel probleem dat je niets te kleuren bij je had. Geniet van een weekje vrij en dus van veel freubeltijd.
Groetjes, Ellen

Esther zei

Hey Colien,
wat een leuke kaart is het geworden en die inktvlekjes zijn echt supper leuk. geniet lekker van je vakantie.
groetjes Esther

Nelly zei

Mooie kaart en heel leuk gedaan die sneeuwpop.
En mooie kleuren blauw en daar hou ik van.
Nog veel plezier komende week.

Bedankt voor je deelname aan de uitdaging van EKEF.

Groetjes Nelly