Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 29 september 2013

Workshops tbv Ad6 2014, Letterbak

Volgende week zaterdag gaan Sanne, Anne-Marie en ik weer starten met de Workshops t.b.v. Alpe d'HuZes. Ook in 2014 zijn onze mannen van plan om de berg te gaan beklimmen voor het goede doel, dus gaan wij ons weer uitleven op het creatieve vlak :) 
We hebben 6 workshops gepland in deze laatste maanden van 2013 (zie ook onze Facebook-pagina) en voor 2014 staan er nog meer leuke workshops op stapel. O.a. een kookworkshop voor volwassenen en er komt waarschijnlijk een workshop vilten. In januari is er voor de kids een middag vogelhuisje timmeren (heel stoer!) en komt er een een workshop Afrikaanse kralen maken. In april zullen de workshops Paasbloemwerk zijn, voor zowel volwassenen als kids. Voor meer info kun je op de Facebook pagina terecht.
De letterbak komt van Action (tijdens de workshop kun je kiezen uit een witte of bruine) en het gebruikte Country Home papier is van Marianne Design. Verder ribbelkarton (verpakking van de speculaasjes) en zwart cardstock in de vakjes op maat gemaakt.
 
Aanmelden voor deze workshop kan! De kosten bedragen € 17,50 en dat is incl. alle materialen en koffie of thee met iets lekkers. Beleef een gezellige middag, maak jouw unieke letterbak én steun het goede doel... Drie vliegen in 1 klap!

4 opmerkingen:

Nelly zei

Hij is echt mooi geworden.
Ga hem zeker een keer maken bij jullie.
Alleen even kijken wanneer dat weer gaat.

Groetjes Nelly

Marfien zei

Leuk bakkie, wens je veel succes en hoop voor je op veel deelnemers

Ellen zei

Wat is ie leuk! Ben gisteren bij de Action geweest en heb met deze letterbak in m'n handen gestaan. Niet gekocht, maar wel toevallig. Kan helaas volgende week niet :(
Fijne zondag, Ellen xxx

@nnie zei

Wat een leuke bak is dit, super mooi papier en
geweldig dat jullie dit doen voor Alpe d'Huzes.
groetjes Annie