Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 12 december 2013

Kerststukken.

Zoals beloofd wat foto's van de kerststukken die ik gemaakt heb. Ze zijn voor mijn ouders, zussen en schoonzusje. Ze mogen ze pas zaterdagmiddag ophalen, want het zijn tevens voorbeelden voor de volwassen deelnemers aan onze kerst-workshop t.b.v. Alpe d'HuZes. Volgende week woensdag is er ook nog een workshop voor de kids en die gaan een iets kleiner stukje maken.
En deze 15 stukjes maakte ik vorige week zaterdag als tafelversiering voor het feest van mijn ouders. Oude kop en schotels zilver gespoten en daarna gevuld met kerstdecoratie. Samen met wat Tillandsia en waxineglaasjes maakte het elke tafel heel sfeervol. Wat mij betreft vrij klassiek en simpel, maar 'ons pa en ma' waren er helemaal weg van. :)

6 opmerkingen:

Rosina zei

GEWELDIG!!! Colien...prachtige kerststukken Ik heb ze even groter gemaakt en stuk voor stuk goed bekeken leuk die collage...Wat heb jij groene vingers.... Ook die bloemstukjes voor het feest van je pa en ma zijn super mooi...

groetjes Rosina

Annemarie en Merit zei

schitterend Colien wat e pracht kerststukken..

liefs annemarie en merit

Cornelie zei

Jij bent ook van alle markten thuis. Wat een werk! heel erg mooi. Jij zal ook niet vaak stil zitten denk ik zomaar ;-)

De hobby droom zei

Zo zeg wat ben jij goed bezig geweest Colien!! De stukken zijn echt heel erg mooi :)

Lieve groetjes van ons 2'tjes

Ellen zei

Wat ben ik daar jaloers op! Geweldige kerststukken. Ik heb het ook weleens geprobeerd, maar dan sta ik met dat kerstgroen in m'n handen en dan.... tja, waar laat ik het nou?! Succes alvast met de workshop morgen.
Fijn weekend, Ellen

M@rjan zei

Oh, wat knap!! Ik vind ze erg erg mooi, ook je tafelstukjes! Succes ook met de workshop. Fijn weekend!