Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 10 januari 2014

Geboren: Quint.

Gisteren ben ik weer tante geworden. *trots* Mijn zus beviel van een jongetje en zijn naam kunnen jullie wel raden. Het kaartje maken was een spoedklusje: om 17.30 uur werd ik gebeld en om 19.00 uur wilde ik, samen met mijn andere 2 zussen,  ons kersverse neefje gaan bewonderen. Dus tijdens het koken ging ik aan de slag. Papier van October Afternoon, uit-de-losse-hand geknipte Q, viltletters van Zeeman en stempeltjes van Eline's babies. De datumstempel kocht ik bij de boekhandel.
Omdat het best vlot ging, heb ik ook nog een kaartje voor mijn ouders gemaakt. Hetzelfde idee, alleen een ander stempeltje in de linkerbovenhoek. En zo waren beide kaartjes op tijd klaar om mee te nemen. Heerlijk genoten van 't kleine hummeltje, wat een wondertje!
p.s. De foto schoot er in de haast bij in, dus snel even met m'n telefoon gemaakt. Daardoor komen de kleurtjes wat flets over....

12 opmerkingen:

Cinderella zei

Hoi Colien
Van harte gefeliciteerd met je kleine neefje en je kaartjes zijn heel erg leuk
Een fijn weekend
Liefs Cinderella

Rosina zei

dat zijn 2 leuke babykaartjes Colien...ook nog gefeliciteerd met de geboorte van je neefje...

Groetjes en een fijn weekend
Rosina

Dora zei

gefeliciteerd met de geboorte van je neefje.
geniet ze!
leuke kaarten gemaakt en dat in zo'n korte tijd. mooi.

Debby zei

Proficiat! En een leuk kaartje!
Groetjes Debby

Mariken zei

Gefeliciteerd trotse tante!! Wat is het een schattig mannetje! En...hij boft met z'n tante als jij!!
Fijn weekend, Mariken xx

Linda van der Velden zei

Heel gaaf!

M@rjan zei

Jeetje.. en dan zo snel gemaakt ook nog! Ik vind ze allebei erg gaaf, zo leuk die grote Q met ribkarton en de nonchalante letters. Van harte met je neefje!

Sanne zei

Van harte gefeliciteerd tante Colien! Yuri wordt zo steeds minder je liefste neefje ;-) Het is een schattig kereltje. Hopelijk zie ik hem snel eens in real life! Je kaartjes zijn heel erg gaaf geworden. Stoer! Geniet van deze kleine aanwinst in de familie, lekker kroelen!

Liefs Sanne

martina's kaartjes zei

wow, dit is echt wel heel erg toppie ! mooi en lekker origneel gedaan !
grtjs,martina
x

Ellen zei

Gefeliciteerd met de kleine Quint! Ik heb 'm al op de foto gezien en het is een mooi mannetje. Een aanwinst voor de Duistere familie ;) Toffe kaartjes, wat is dat datumstempel geweldig!
Groetjes, Ellen

Durvina zei

Van harte!!
Wat een leuke kaarten heb je voor deze gelegenheid gemaakt!
Stoer!

liefs, Durvina

De hobby droom zei

Van harte gefeliciteerd tante Colien!! Wat heeft de kleine spruit een stoere naam gekregen zeg! Wij hadden hm nog niet eerder gehoord. en net zoals zijn naam zijn ook de kaartjes erg stoer geworden! knap zeg die eigen gemaakte Q ! Geniet maar heerlijk van je neefje en zoals je al zegt..het is en blijft een wonder he z'n lief, klein, mooi mini mensje..met alles erop en eraan!
lieve groetjes