Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 25 februari 2014

Bloemwerk.

Wat een bizarre dagen.... Van Quint's gezellige kraamfeest afgelopen zaterdag naar de afscheidsdienst van de man van mijn collega gisteren. Het dubbele is dat beide gelegenheden met de kleur turquoise te maken hebben. Zondag maakte ik 4 bloemstukken voor de uitvaart. Daarvan waren er 3 in wit met turquoise en hierboven zie je er een stukje van. Gisteren was een indrukwekkende bijeenkomst, zo eerlijk, puur en persoonlijk. Een voorrecht om erbij te mogen zijn, iets wat je nooit meer vergeet.
Het vierde bloemstuk mocht ik maken namens het Ropateam van onze school, de Buitenbeentjes. Daarvoor gebruikte ik in de kleurtjes van het team: rood/wit/blauw. De gelegenheid is niet leuk, maar het blijft heerlijk om met bloemen aan de slag te mogen. Bloemsierkunst blijft een mooi vak!

Wat ik voor Quint gemaakt heb, zien jullie binnenkort.

5 opmerkingen:

Ellen zei

Je bloemwerk was werkelijk prachtig! Bijzonder dat je daarmee een bijdrage mocht leveren aan het indrukwekkende afscheid van Eelco.
Groetjes, Ellen

Nelly zei

Niet de leukste dingen in het leven. Maar je hebt er mooie stukken van gemaakt.

Groetjes Nelly

Rosina zei

Heel mooi zijn je bloemstukken geworden Colein...al is de reden minder leuk ...
groetjes Rosina

GerJanne zei

Oh wat prachtig gemaakt Colien!
Wat staan leven en dood dan toch dicht bij elkaar.
Groetjes,
GerJanne

Mariken zei

Wat zag het er allemaal prachtig uit! Jouw bloemstukken waren blikvangers, zo mooi gedaan! En ook op mij heeft alles diepe indruk gemaakt.
Tot straks, Mariken xx