Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 6 juni 2014

Een kleintje erbij....


Afgelopen weken kregen we van maar liefst 3 stellen te horen dat ze (weer) papa en mama worden. Tijd om aan de slag te gaan met zwangerschapskaartjes zat er tot gisteren niet in, maar nu is het gelukt. In dit blogbericht zie je er alvast 2. Bijna identiek, alleen even  geworsteld  gewisseld  met de bovenste stempels en kleurtjes.
De teksten op het kaartje (en het rompertje) zijn van Joy!, die op het bannertje van Eline's words. Aan de zijkanten heb ik washi tape van Hema geplakt. Binnenkort laat ik je het 3e kaartje zien, maar dat is nog zo pril dat ik nog heel even wacht met versturen...
Challenges;
Dutch Card Lovers - Craft/bruin in combinatie met wit en 1 afstekende kleur.
Lift Challenge - Lift #67 De te liften kaart:

10 opmerkingen:

Cornelie zei

Leuk deze kleuren, tikkie stoer. Toffe lift geworden. Wat een baby boom bij jullie zeg!
Fijn dat je weer met ons meedoet!

Miranda V zei

Babyboom! Leuk! Gave kaarten qua kleur! Op je tweede kaart komen de teksten perfect uit, die wisseling was een goede zet. Fijn weekend!

Margot zei

superleuk! bedankt voor het meedoen met de DCL!

martina's kaartjes zei

ze zijn allemaal even leuk ! geslaagde kaartjes ! mooi
grtjs,martina
x

Marjan Küppers zei

Ja, heel gaaf, zoals altijd bij jou (bijna dan) ook inderdaad een beetje stoer. En leuk qua kleur ook! De tweede is wat beter geslaagd qua stempelwerk. En... jij hebt echt een babyboom, zo te lezen, maar dat zijn leuke kaartjes om te maken! Dank je wel voor het (weer) meedoen met de Liftchallenge en een fijn weekend!

Ellen zei

Waar haal je ze vandaan, al die baby's?! Super leuk om er kaartjes voor te maken. Niet van die 'zoete' natuurlijk, maar stoere Colien-kaarten. Gaaf gelift. Op het tweede exemplaar staan de stempels mooier, vind ik. Family en Little miracle passen daar beter in elkaar.
Fijn pinksterweekend xxx

GerJanne zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
GerJanne zei

Superleuke kaartjes Colien. Ik kan me er wel eist bij voorstellen dat geworstel/-wissel...
Het is mij niet gelukt.... Ik ben benieuwd naar de 3e...
GerJanne

GerJanne zei

sjonge, zou ik moe zijn of zo? eerst verwijder ik mijn berichtje omdat ik mijn eigen naam verkeerd typte en toen publiceerde ik nog eens en zag dat ik 'iets' niet goed schreef...
Gelukkig heb ik 3 dagen vrij...

Nadine zei

Een babyboom, ik hoor niet anders! Het is zeker een goed jaar :). Leuk, babykaartjes zijn altijd een feestje om te maken, dat zie ik wel aan deze twee van jou. Echte schatjes en toch stoer! Fijn dat je weer met ons meedoet!