Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 13 augustus 2014

Rosey 6 jaar.Tijdens ons verblijf in Oberweis vierden we de verjaardag van nichtje Rosey. Samen met haar ouders (mijn zus Willy en zwager Tony) en zus Indy zijn ze vaste gasten op de camping en ondertussen zijn wij er ook al 3 jaar geweest. Het is een heerlijk luxe camping, vooral de knutselmomenten met het animatieteam zijn superleuk ;)
Voor de jarige maakte ik deze vlaggenlijn van kraft- en wit cardstock. Met sterren en de letters en cijfer van MD was de basis snel gemaakt. Met allerlei andere stempels, washi-tapejes, stansjes en spulletjes uit het IDEE&post-pakket werd het een vrolijke slinger. 's Morgens kwamen alle kinderen, voordat ze gingen knutselen, zingen voor Rosey. De slinger kwam mooi uit aan de PARTY-tent. 
Het viel niet mee om te freubelen aan het campingtafeltje, beetje wiebelig. Maar vooral omdat ik de slinger 's avonds (uit het zicht van de nieuwsgierige Rosey) wilde maken en het erg vochtig was. Uiteindelijk is dit het enige wat ik gemaakt heb met mijn meegenomen krat vol scrapspulletjes. Verder hebben we heerlijk genoten van wat dagjes uit, het knutselen, boswandeling met lichtjes en spelletjes doen met het animatieteam. En.....ik heb in die 6 dagen ook nog 2 boeken uitgelezen, heerlijk!

5 opmerkingen:

Stof With Love zei

Hij is leuk geworden! En lezen is zo heerlijk hé.. er liggen hier ook nog boeken klaar!

Miranda V zei

Ja hoor, de vlaggetjes van Colien zijn altijd een succes! Leuke, vrolijke slinger heb je weer gemaakt!

GerJanne zei

DIt ziet er heel leuk uit. feestelijk en persoonlijk.
Ik zie je helemaal zitten aan de tafel die al vochtig wordt en uit het zicht van je nieuwsgierige nichtje.
Heerlijk he, als het lezen lukt! Knutselen komt dan en andere keer wel weer..
Groetjes,
GerJanne

Nelly zei

Super mooie vlaggen voor Rosey.
Is een hele leuke camping we hebben er afgelopen maandag een bezoekje gebracht.
Ik zal mijn knutselspullen ook weer eens tevoorschijn halen ,na 2 weken begint het weer te kriebelen.


Groetjes Nelly

Ellen zei

Rosey heeft maar geluk met zo'n creatieve en lieve tante! Wat een gave verjaardagsslinger met haar naam erop heb je gemaakt. Het kaartje voor Sanne en Yuri is trouwens ook hartstikke leuk.
Liefs, Ellen