Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 11 september 2014

Huwelijk in de lift.

Jawel, het IDEE&post pakket ligt nog steeds op tafel en wordt dan ook intensief gebruikt. Dit keer als liftkaartje met vlaggen- en hartstempeltjes van Stampin' Up. 
De bovenste laag, het witte cardstock heb ik met foamtape opgeplakt, waardoor het een 3D-effect krijgt en de kaart wat diepte heeft gekregen.
Bij de eerste poging had ik de vakjes wat te ver in het midden van de kaart gestanst, maar ik heb het kaartje toch maar afgemaakt. Nog even zonder tekst, die kan altijd nog...
Dit was het te liften kaartje van Torico:

Tot snel weer, want ik heb nog meer kaartjes om te laten zien.
Challenge;
Liftchallenge - #71

9 opmerkingen:

Erica ♥ zei

Jouw lift kaart is ook geweldig zeg, heel gaaf ☺
Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}

Cornelie zei

Ik wordt echt blij van al die leuke eigen en originele uitwerkingen van de lift! Deze vlaggetjes doen het ook goed. erg leuk, dank je wel!

Miranda zei

Leuk! Schattig met de kleine vlaggen en hartjes. En ook je eerste versie met de hokjes meer in het midden gaat zeker van pas komen. Zonder tekst is 'ie al leuk, maar en een smalle tekst onder de hokjes kom jij er vast ook wel uit.

Ellen zei

Gaaf die vlaggetjeslift! Je 'mislukte' versie komt vast nog een keer van pas, want die is ook gewoon hartstikke leuk.

Nadine zei

Wat leuk om de liftchallenge met iDEE&post te combineren. Zeer geslaagd kaartje! De hartjes steken lekker af. Leuk dat je met ons meedoet Colien!

Marjan Küppers zei

Ja, ook deze lift is weer helemaal leuk!! Gaaf dat vlaggenlijntje! Erg leuk dat je weer meedoet met de Liftchallenge. Mooie kleurstelling ook!

GerJanne zei

Hoi Colien,
je hebt al heel wat in de lift gehad! Nu weer een huwelijk!
Hij is gaaf!
Groetjes,
GerJanne

Nelly zei

Hel gave lift weer deze keer .
Leuk gedaan zo met de vlaggen.
Veel plezier vanavond met het ophalen van Suus.

Groetjes Nelly

Judith zei

Je bent zeker goed op dreef met iDEE&post. Hele leuke en originele creaties de afgelopen dagen met de papiertjes uit het pakket, Colien! Ook deze lift is top!