Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 6 april 2016

Feel better.

Hopelijk zijn jullie de kaartjes met Lawn Fawn - Stampin' Up- combinatie nog niet beu, want hier is er weer eentje. Voor een zieke, als opkikkertje. De voorraad afdrukjes wordt kleiner, binnenkort maar weer eens gaan stempelen en kleuren bij Mariken ;-)
Vandaag op zoek naar een andere auto, m'n (ouwe) trouwe, stoere Jimny heeft het begeven. Repareren wordt duurder dan dat ie op papier nog waard is, dus tijd voor een vervanger. Hier in de polder is een auto onmisbaar, de afstanden zijn (voor mij) te ver op de fiets en met de motor rijd ik liever voor de lol en met mooi weer. Nu eerst even sporten en dan 'real shoppen', na de avondvullende speurtocht op het internet gisteravond....
Challenge;
Retro Sketches - rs#209

11 opmerkingen:

Sabine zei

Leuke stoere kaart! En wat had je een leuke auto, ik hoop dat je net zo'n leuk exemplaar terug vind Liefs Sabine

Marjan Küppers zei

Gave kaart weer, Colien! Succes met je zoektocht naar een nieuwe auto! Leuk die bloemen op je Jimmy!

Ellen zei

Je LF-SU kaartjes zijn super! Ook deze is weer leuk. Heb het opgezocht op internet en dat ding op het hoofd van de schildpad is een soort van waterkruik. Balen van je auto, maar wel leuk om naar een andere op zoek te gaan. Ben benieuwd wat het wordt.

!neke zei

Mooie kaart Colien !
Jammer van de auto, een Jimney is een echte topper !
Is die nog nieuw te koop ?
Hoop dat je weer een stoere auto vindt !

Miranda V zei

Combineer jij maar fijn verder hoor, ik vind het leuk! Gave sketch ook, die moet ik even pinnen. ;-) Altijd jammer als je een vertrouwd autootje weg moet doen, voorals je hem eigenlijk nog niet zat bent maar dat het vanwege de kosten moet. Succes met shoppen, hopelijk vind je een mooie en betaalbare variant!

Mariken zei

Yes, alweer zo'n leuk Lawn Fawn kaartje, ik ben ze nog lang niet beu!! Hoest met het auto-shoppen gegaan vandaag, ben je geslaagd? Ben heel benieuwd!!

Blankina zei

De kleurtjes zijn niet zo mijn ding maar de lay out vind ik wel heel leuk. Succes met de zoektocht naar een nieuwe auto, ciao Blankina

Annigide zei

Twee leuke kaartjes met de stempeltjes van Lawn Fawn, de diertjes zijn zo schattig. Wat een gave, stoere auto had je. Ik hoop dat je zoektocht vandaag geslaagd is, want in de polder is het echt een noodzakelijk kwaad. (hier ook zo)
lieve groetjes Angelique

Renate zei

Van dit onwijs leuke kaartje zal de zieke vast heel snel weer opknappen.
Dat is even flink balen dat je auto het heeft begeven, zeker als eer echt van afhankelijk bent.
Hopelijk kun je snel gaan genieten van je new ride.

-xies- Renate.

Nicole Parmentier zei

Wat een lief kaartje, je zou er bijna ziek voor worden ;-)

Jen zei

oh, so cute!! I love the colors/papers you layered!! thanks for playing along with us at retro sketches!!