Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 10 september 2017

Cadeau-box.

Afgelopen week was mijn jongste zus(je) jarig. In eerste instantie wilde ik 'gewoon' een kaartje knutselen, maar het werd een cadeaubox. Er stonden verschillende cadeaubonnen op haar verlanglijstje en die vroegen erom om leuk verpakt te worden ;-)
De gebruikte papiertjes komen uit een papierblokje van Fancy Pants, het zit in de laatste IDEE&post. Op de voorkant de mooie Hibiscus bloem, een mal van Marianne Design (LR0478). Het lint kocht ik bij de Action, samen met nog veel meer rollen, kon het niet laten!
Samen met mijn andere zussen en ouders kochten we 3 cadeaubonnen die ik in simpel wit papier heb ingepakt. Een stukje washi-tape erop en klaar...
Mijn middelste zusje kocht de bonnen, maar kon niet laten om er nog een Tony's bij te doen. (we, de "Duistere zussen", zijn alle 4 dol op deze chocolade.....) Het werd een 'limited edition': puur/sinaasappel/rozenmarijn. En natuurlijk kreeg de reep een mooi jasje, passend bij de box.


Het model van de box is hetzelfde als van dit kaartendoosje dat ik maakte tijdens de knutselmiddag bij Nelly. Om ervoor te zorgen dat het niet omvalt door de chocoladereep heb ik em deze keer ietsje hoger gemaakt. Door het lint los te maken, kan de omslag open en heb ik (stiekem toch, terwijl ze nog in de ontkennende fase zit, hihi) haar leeftijd vermeld.  
Fijne zondag, allemaal!11 opmerkingen:

Jantine zei

Wat een prachtig cadeaudoosje, Colien! Ondanks de ontkenningsfase van je zus (een stap naar een nieuw tiental is ook wel even een dingetje...) zal ze dit cadeau vast erg waarderen! De Tony kleurt zo mooi bij je papier! Jij bent groot-afnemer volgens mij :-)
Ik heb nog even teruggekeken naar wat je bij Nelly maakte, dat had ik door mijn vakantie gemist, maar is ook erg leuk!
Groetjes, fijne dag!
Jantine

Kaartenkraam zei

Wat een leuk cadeau is het geworden, daar kun je mee aankomen. Een feest om uit te pakken!

groetjes van Ank

Maria V zei

Voor je zus kan je natuurlijk niet met een kaartje aankomen. Het moet toch iets speciaals zijn ;) Dit is een prachtige oplossing, wat een mooie cadeau-box. Mijn complimenten.

Marjan Küppers zei

Zag het al op IG... ben er echt helemaal weg van!!

Blankina zei

Wow, super kleurtjes en wat een mooie set zeg, zal je zusje blij zijn! De verpakking is al een kado opzich. Liefs Blankina

Nancy Soetaert zei

Prachtig, vast met veel plezier ontvangen!

Annemarie en Merit zei

schitterende Cadeaubox Colien..

fijne dag liefs Annemarie en Merit

GerJanne zei

Hahaha, dat is juist leuk, die verstopte 40. En je cadeaubox is sowieso heel gaaf. De wikkel om de Tony past er perfect bij.
Groetjes,
GerJanne

Petra Raams zei

Wat een ontzettend gaaf doosje!

Sarah zei

Die Tony chocola heb ik nog nooit gegeten, maar ik ga eens uitkijken of ik ze ergens vind. Ze zien er altijd zo mooi uit met leuke smaakjes.
Jouw creatie is zo tof!! En ook mooi van kleur. Die verstopte 40 is goed bedacht. Ik nader ze ook bijna en ik weet dat ik dan kaartjes ga krijgen met dat getal. Gaat raar zijn. Blij met mijn 38 nu. Dus jullie zijn met 4 zussen, dat zal vast een gezellige kindertijd geweest zijn ☺

Nicole Parmentier zei

Zo een cadeaudoos wil iedereen wel krijgen. Gaaf!! En lief dat haar leeftijd verdekt is opgesteld, zo kan ze er langzaam even aan wennen!