Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 8 maart 2011

Happy Birthday en weer een Award!

Vandaag komt Debby naar Brabant, zodat we gezellig samen kunnen freubelen. Misschien gaan we ook nog wel shoppen bij één van de scrapwinkels in de buurt. Ik heb er zin in!
Maar eerst laat ik jullie een gezellig beren-kaartje zien. Ik heb em gemaakt met papier uit een vintage-blokje van Action en roze en appeltjesgroen cardstock. Het afdrukje is van Stampies en ik heb het ingekleurd met Derwent Coloursofts. Daarna heb ik het uitgesneden met de cirkelsnijder en gemat op een iets grotere cirkel van cardstock. Het ovaaltje komt ook uit het papierblokje. Het tekstje, ook van Stampies, heb ik erop gestempeld.


Het papier is vrij dun en daardoor vond ik de vlindertjes (gemaakt met een Martha Stewart pons) niet zo mooi. Ik heb ze 'gepimpt' met plaksteentjes en Diamond Glaze. Nu zijn ze wat steviger. Met dit kaartje wil ik meedoen met de Challenge op het blog van Een Hoop Inspiratie.


En ik heb weer een Award gekregen! Vanmorgen mocht ik em ontvangen van Sanne. Wat leuk dat m'n scrapspul zo wordt gewaardeerd! Het is de bedoeling dat ik de award aan 15 mensen doorgeef en ook nog 7 dingen over mezelf vertel. Aangezien ik gisteren al heel wat heb verteld, hoop ik dat het nog boeiend blijft voor jullie ;p
 1. In 1987 heb ik Rolf ontmoet. In 1989 zijn we getrouwd.
 2. We hebben heel wat huisdieren: 2 beagles, Desmo & Max(imiliano), 2 gerbils en (Rolf heeft) 2 aquariums.
 3. We wonen in een klein dorp in Brabant. Er is een school, benzinepomp, een tuincentrum en een elektriciteitszaak, maar geen supermarkt etc. Ik ben dus gewend in omliggende dorpen boodschappen te doen.
 4. Naast mijn stoere 4-wheeltje heb ik ook nog een chopper-motor. Maar ik ben een zogenaamde 'mooi-weer-rijder.' Rolf is zo stoer is om zelfs vanmorgen (brrr...) op de motor naar het werk te gaan....
 5. Ik houdt erg veel van muziek. Mijn smaak varieert enorm, maar vooral (hard)rock spreekt me aan.
 6. Mijn schoonzusje doet een kappersopleiding en wil graag experimeteren. Ik stel me graag beschikbaar als model. Vandaar dat ik nu een knalrood haar heb wat aan 1 kant kortgeschoren is en verder lang...

   1. Het liefst draag ik zwarte kleding. In mijn kledingkast is weinig anders te vinden.
   Nu ga ik de Award doorgeven 15 medescrappers. Dat zijn: SanneDebby, MarikenEstherDurvina , Bev,  Annemarie & Merit, MartineMarijke & ChantalNicole, Anne-Marije, Marley en Janet. Al deze dames zijn stuk voor stuk erg creatief. Kijk gerust eens op hun blogs, dat werk vast inspirerend!

   Ik ga wat scrapspul klaarleggen, thee zetten en dan komt het vast goed deze freubeldag ;)
   grtz.Colien

   8 opmerkingen:

   Sanne zei

   Wat een lief kaartje! Wat gezellig dat Debby langskomt. Veel plezier! Ik denk dat ik vanmiddag ook nog even alles uit de kast trek. Dan moet ik een paar dagen 'afkicken'.

   Groetjes Sanne

   Ageeth Holster zei

   Wat een mooi kaartje heb je gemaakt. leuke papier combinatie en de kleurtjes vind ik ook erg goed bij ekaar zo.
   Groetjes van Ageeth en veel plezier vandaag!!!!

   Annemarie en Merit zei

   Wat lief van je Colien, heel, erg bedankt dat je ons de award hebt gegeven.


   groetjes Annemarie en merit

   Marijke en Chantal zei

   Gefeliciteerd met je award en bedankt dat je hem doorgeeft aan ons! Wat een eer! Mooie kaart, vind je vlinders toch wel goed gelukt. Fijne dag nog verder en veel freubelplezier!
   groetjes, Marijke en Chantal

   Riet zei

   Prachtige kaart Colien,leuke stempel,mooi papier.

   LIefs Riet.

   Mariken zei

   Dank je wel voor de award Colien, ik ben er blij mee!!
   Gr-jes en veel plezier met Deb!
   Mariken.

   Debby zei

   In het echt was hij mooier ;-P
   En wat was het gezellig! Heerlijk!
   Bedankt voor de leuke dag en ga zo de computer uitzetten en mijn spulletjes nog even bewonderen...
   Groetjes Debby

   Anne-Marije zei

   Wat een leuk kaartje heb je gemaakt! Wat lief dat je de award aan mij doorgeeft, dank je wel. Hij staat al op mijn blog....
   xxx Anne-Marije