Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 8 november 2012

Hoera, 45 jaar!

Vandaag is mijn Rolf jarig en zijn leeftijd is af te lezen aan de cijfers op de kaart. Dat is niet de snelheid waarmee de schildpad fietst, maar Rolf haalt dat wel regelmatig op zijn racefiets. Hij fietst wat af! Dat 'moet' wel, want volgend jaar gaat hij weer meedoen met Alpe d'HuZes, dus is het handig als hij zijn conditie op peil houdt. Het grappige afdrukje is dus erg van toepassing en ik kreeg het van Annemarie en Merit, dankjewel! Het papier komt uit het 'Times & Seasons' blokje van Echo Park paper....

Challenges;
Allsorts Challenges - For men only
Sketch Saturday - Week #232

9 opmerkingen:

Eve zei

Wat een leuke kaart wen gefeliciteerd met Rolf.
Groetjes Eve

Sanne zei

Gefeliciteerd voor en met Rolf! Het kaartje is erg leuk. Geinig afdrukje! En nu oefenen samen met Yuri! Hup mannen! Fijne dag!

Groetjes Sanne

Annemarie en Merit zei

Van harte Gefeliciteerd met Rolf zijn verjaardag, en wat een geweldig leuk kaartje heb je gemaakt, echt een super afdrukje voor onze racefietsende vrienden..

liefs annemarie en merit

Riet zei

Wat een geweldige kaart Colien.

Liefs Riet.

Nellos zei

Hoi Colien,

Gefeliciteerd met Rolf.

Leuk en toepasselijke kaart heb je gemaakt erg leuk afdrukje.
Als Dimitri op tijd thuis is komen we wel even supporteren vanavond. Ik kan nog geen autorijden en op de fiets is een beetje ver voor mij.

Groetjes Nelly

Mariken zei

Hey Colien, van harte gefeliciteerd met Rolf en breng hem mijn felicitaties maar over. Tof kaartje heb je voor hem gemaakt! Jullie nog een gezellige avond en tot morgen.
Liefs Mariken.

Ellen zei

Hee, een jarige Rolf! Gefeliciteerd. Wat een toepasselijk afdrukje heb je op het kaartje gebruikt. Helemaal leuk. Breng je de felicitaties ook over?
Tot morgen, Ellen

Janine Vegter zei

wat een lieffie

Carrie Robinson zei

Oh this is such fun! thanks for playing at Sketch Saturday this week xx