Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 18 november 2012

November sketch.

Zo halverwege november is het bij Anyone for Anya weer tijd voor de maandelijkse sketch-challenge. Dit is mijn voorbeeldkaartje, met stoere 'Handy Ian', ingekleurd met Spectrum Noirs. Het achtergrond papier is van Papermania en ook voor dit kaartje heb ik weer een manderijn-netje gebruikt. Na een worsteling met de lettertang toch nog een tekstje weten te maken, daarna nog wat sterren gestempeld en glittersterren en -pijl van Terese Collins erbij geplakt. Neem ook eens een kijkje bij m'n DT-maatjes, zoek een leuk afdrukje van CC Design of The Greeting Farm op en doe gezellig mee!!
Challenge;
Kartenallerlei - Rot + orange + eine andere farbe (braun)

6 opmerkingen:

Riet zei

Ohh wat is dit een geweldige kaart.

Liefs Riet.

Anita Meijer zei

Wat een schitterend kaartje weer Colien.
Liefs van Anita

Ellen zei

Handy Ian is er helemaal klaar voor! Wat staat ie lekker stoer op deze kaart. Mooie, warme kleuren heb je gebruikt. Ik ga gauw kijken bij de sketch, wie weet...
Groetjes, Ellen

Mariken zei

Wat een toffe stoere kaart Colien!
Nog een nachtje slapen...
Tot morgen, liefs Mariken.

Marijke zei

Zag net een lief en zoet kaartje bij Merit met deze schets en kom bij jou een mooie en stoere uitwerking ervan! Heel leuk!!

Groetjes,Marijke

GerJanne zei

Ha Colien,

ik zag op facebook dat je morgen jarig bent! Alvast van harte gefeliciteerd!! Had ik het langer van te voren geweten.....44 he? Heel gezellige dag gewenst. Feest al achter de rug?
Je kaart is erg leuk!
Mooie warme kleuren! Hou ik wel van!
Groetjes en een fijne dag morgen!

GerJanne