Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 12 april 2013

Smile & Hello!

 
Soms ligt een sketch al een tijdje klaar, maar lukt het niet meteen om er iets mee te doen. Zo ook met deze van Clean & Simple Stamping. Ik maakte al een uiltjeskaart aan de hand hiervan, en die was absoluut CAS, maar zonder 'stamping'... Dus nog maar eens aan de slag en wat denk je.......komen er 2 kaartjes van :)
De bovenste is gemaakt met een dia-raampje, daaronder een stukje zwart cardstock met Stampin' Up en een bijpassend stukje washi tape. De onderste is ontstaan doordat ik de bloem gestempeld (met witte inkt) en uitgestanst had, waardoor deze niet meer in het dia-raampje paste. Vond em te leuk om te laten liggen, dus belandde de bloem op een label met tekstje (beide MD) en heb ik nog een mooie spiraal-paperclip toegevoegd.
Ik kan niet kiezen, welke vind jij het leukst?
Challenge;
Clean & Simple Stamping - Sketch 234

11 opmerkingen:

Ellen zei

Kan ook niet kiezen. Vind ze allebei super gaaf!
Fijne dag, Ellen

Angela zei

Ik vind ze super, Colien. Heel mooi

M@rjan zei

GAAF!!! Ik houd erg van deze strakke stijl en deze twee zijn super. Erg leuk ook, dat ribkarton! Je stoere babykaart vind ik ook mooi!

netsoojmik zei

Erg leuke kaarten! Ik vind het oranje zo mooi afsteken bij het eerste kaartje, maar bij het tweede komt het lintje zo mooi naar voren... Tja, allebei erg mooi dus!

Riet zei

Mooie kaarten Colien.


Liefs Riet.

Annelies Pulle-Groenenberg zei

Ik hou daar wel van mooi Colien

Groetjes Annelies

Mariken zei

Allebei zijn ze mooi, maar die met de bloem vind ik het allermooiste!!
Fijn weekend, Mariken xx

Miranda zei

Gave CAS-kaartjes zeg! Ik... kan ook niet kiezen!

GerJanne zei

Hihihihi, zeg maar nee.....................dan krijg je er twee!!
Ze zijn erg leuk!! En ik zou de tweede kiezen!
ook je babykaart hireonder had ik volgens mij alleen de zijbalk voorbij zien komen, maar geen tijd om er op te klikken. Nu wel (vrijdagavond-blogavond) en ik vin d de kaartjes weer super!!

GerJanne

martina's kaartjes zei

lekker eenvoudig en effectief ! een heel mooi en leuk resultaat ! heb ook nog kadertjes liggen van dia's, al lang gepland om iets mee te doen, maar nog niks mee gedaan. en kijk, jij doet het gewoon, top !
grtjs, martina
x

Sandra Lemmens zei

Wat leuk, een dia!:-)