Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 10 mei 2013

Mixed Media 3.

Afgelopen dinsdag gezellig met mijn zus Anne-Marie en nichtje Indy aan de freubel geweest. Indy is een echte 'knutselkont' wilde ook graag een Mixed Media maken. In de meivakantie moest het er dan maar eens van komen. Anne-Marie heeft ook iets gemaakt voor haar bruiloft, maar dat kan nog even niet op het blog...

Al eerder maakte ik een rood/zwarte en een groen/blauwe versie en leek het me een goed idee om iets in naturel tinten te maken. Naast het maken van scrapkaarten vind ik het heerlijk om te kliederen met verf, stempels en aan de slag te gaan met de verschillende gebruikte materialen.
Indy vond mijn groen/blauwe versie leuk en ging aan de slag in die kleurencombinatie. Dit is haar resultaat:
Knap toch?! Zeker als ik je vertel dat Indy 7 jaar oud is! Ze heeft de datum erbij geschreven en de tekst heeft ze zelf bedacht, ik had mijn tekst nog niet verklapt...
Ik zie net dat ik in de top 3 sta bij Sweet Sketch Wednesday met mijn Hollandse kaart, leuk!5 opmerkingen:

Sanne zei

Het eindresultaat is erg leuk! Heel anders weer dan de anderen. Ik vind die van Indy ook erg mooi geworden, vrolijk ook!

Liefs Sanne

Riet zei

Wat geweldig zeg.

Liefs Riet.

GerJanne zei

Ha Colien,
wat heeft Indy een supermooie canvas gemaakt! Ik hou erg van die kleuren en wat leuk dat ze er de datum op gezet heeft, dat is leuk voor later!
Jouwe is ook mooi! Ook die kleuren combi is super!
Lijkt me heel gezellig om zo met een paar mensen aan de knutsel te zijn!

GerJanne

M@rjan zei

Ja, leuk is dat geklieder hè? Mag ik ook graag doen!
Jullie canvassen zijn allebei erg geslaagd!!

Debby zei

Mooi project weer en inderdaad heeft Indy er gevoel voor, dat gaat nog wat worden als ze groot is ;-) Een knutselkamer en net zo veel spulletjes als tante Colien ;-)
Groetjes Debby