Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 12 mei 2013

Wedding (box).

 
Volgende week donderdag trouwen Anne-Marie en Paul. Gisteren was Anne-Marie haar vrijgezellendag en zijn we op stap geweest met 14 dames: Solexrijden, bbq-en, bowlen en (tot laat) naar het café. Een erg gezellige dag met een gemêleerd gezelschap.
Voordat we weggingen, heb ik het aanstaande bruidspaar deze gepimpte doos gegeven. Hier kunnen ze straks de kaarten en/of de enveloppen in doen. Tegelijkertijd is dit een voorbeeld voor de komende challenge bij Anyone for Anya. Vanmiddag gaat daar de uitdaging van start, waarbij een creatie rondom 'wedding' wordt verwacht. Dus zoek een afdrukje van CC Design of The Greeting Farm op en doe gezellig mee!
Sanne en ik gaan straks naar Sprang-Capelle, naar een workshop van Finnabair bij de Scrapheap. Die hebben we in december al geboekt, het leek ons erg leuk. Ik ben erg benieuwd en jullie krijgen vast te zien wat het geworden is.
Challenge;
Stamp with fun - Sketch

10 opmerkingen:

Myriam zei

Wat een leuk idee om een doosje te maken voor alle kaartjes! Dit kunnen ze zeker en vast gebruiken op hun grote dag. Het doosje ziet er prachtig en eigentijds uit. Knap gedaan.

Groetjes, Myriam

M@rjan zei

Mooie bewaardoos voor de kaarten die je krijgt en die veel mensen willen bewaren. Leuke papiertjes en allemaal zo goed met elkaar gecombineerd!

Sanne zei

Wat een mooie doos met geweldig papier! Ik duim dat het volgende week donderdag mooi weer wordt op de bruiloft van Anne-Marie en Paul. Ik zie je zo! Zin in!

Liefs Sanne

Angela zei

sjee zeg, wat mooi. Heel veel plezier vanmiddag bij Carla.

XOXO Angela

Mariken zei

Oh, wat zal ze dat moi vinden! Geweldig idee,prachtig hoor !
Fijne zondag, Mariken xx

Ellen zei

Wat geweldig, deze weddingbox voor Anne-Marie en Paul! Komt dat even goed uit, dat het bij AFA om trouwen gaat :) Ben benieuwd hoe jullie workshop is. In ieder geval veel plezier.
Groetjes, Ellen

Annemarie en Merit zei

Hoi Colien, Wat een geweldige weddingbox....

liefs annemarie en merit

Riet zei

Wat een schitterende doos Colien.

Liefs Riet.

Clarissa Andrea zei

So cute! Love this box. Thanks for playing with at SWF.
hugs Clarissa

Nelly zei

Hij is echt gaaf geworden de box voor je zus en zwager.
En de kaart met de restjes is ook prachtig.


Groetjes Nelly