Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 27 oktober 2013

Dylusions boekje.

Op 7 sept. gingen Sanne, Esther en ik naar de Scrapheap. We volgden daar een workshop met Dylusions inkt spays en stempels onder leiding van Miranda van den Bosch. Kijk gerust eens op haar blog, ze maakt zulke gave dingen! Tijdens de workshop lukte het niet om het boekje af te krijgen, maar in de herfstvakantie is dat wel gelukt. Hier zag je al wat foto's van het proces en nu dus het complete boekje.
De voorkant is van dik karton, wat we hebben bewerkt met sprays, modeling paste en in de rechterbovenhoek een stukje keukenpapier wat ik gered heb van de afvalbak. De 'schattige' afdrukjes komen uit de 'Monster mash' set van Dylusions. Ik hoop dat jullie me allen associëren met de naam en niet met het plaatje :P
Hier ook weer dezelfde technieken toegepast. Hoe mooi is de afdruk (blaadjes/takken) op de rechterpagina van de Dylusions (Doodle parts) stempel...  De vogeltjes links zijn van Marianne Design, rechts zie je ze uit de 'How does your garden grow' set.
De linker pagina's zijn steeds bewerkt met boekpapier en heel lichtjes met inkt. Rechts ook weer van die gave stempels (Further around the edge en Right up your street). De tekst heb ik zelf geschreven.
 
Mijn favoriete pagina :) Ik was helemaal weg van deze 'Day of the heads' stempels. In het geel knallen ze er lekker uit en het tekstje is simpel met handgeschreven letters..
En dan weer een heel ander thema en toch in dezelfde stijl. Erg leuk die afwisseling XD De vlaggetjes zijn afdrukjes van de 'Around the edge' en Bags of Bunting stempels.
Deze pagina's zijn het minst fel van kleur en helemaal in herfst/Halloweenstijl. De bijpassende stempels komen uit de 'Bits and bats' set.
 
Ook een onderwater-scenario kon niet ontbreken. Gemaakt met de 'Under the sea'  en 'Ocean Backgrounds' afdrukjes. De linker pagina kostte wel wat extra tijd: al die kleine visjes uitknippen. Maar het geeft wel een leuk effect, toch?! 
 
Deze pagina's had ik nog niet af en heb ik thuis gemaakt met de mooie vlinderstempels van Marianne Design. Misstaat niks in het boekje, volgens mij. Met de gave blauwe kleur komen ze mooi over op de groen/gele achtergrond. Links nog wel wat 'Doodle parts'.
Tot slot de achterkant, waar ik verschillende restjes op heb verwerkt. Stempelafdrukjes die ik nog over had en stukjes keukenpapier.
Zo, dat was een lange blogpost, maar dat staat wel in verhouding met het aantal pagina's en de tijd die het geheel gekost heeft. Maar het was erg leuk om aan de slag te gaan met de Dylusion inkts, de stempels, modeling paste, gesso etc. Je ziet het vast nog eens terug op mijn blog!
 
 


 

9 opmerkingen:

M@rjan zei

Leuk juist! Gave pagina's heb je gemaakt, daar ben je wel even mee bezig geweest! Dit is wel iets wat goed past bij jou, volgens mij! Succes met de rest, die zie ik graag.

Fieneke zei

Heeeeeel erg gaaf. Ik heb heerlijk op mijn gemak alles eens zitten bekijken. Erg leuk!!!!
Groetjes Fieneke

Marijke zei

Wat is dit gaaf, lijkt me heerlijk om zoiets te maken. Lekker uitleven met inktjes en allerlei technieken.

Groetjes,
Marijke

Renate zei

Ohw wauw! Dit ziet er wel ff gaaf uit zeg. Helemaal leuk.

-xies- Renate.

Christine zei

Hoe leuk zeg!! Je inspiratie de vrije loop laten en een mooi resultaat, wat wil een mens nog meer???
Liefs
Christine

Ellen zei

Gaaf! Wat een werk is dit geweest, maar wat een geweldig resultaat. Ik ben helemaal weg van de twee katten die ergens rechts onderaan een pagina naast elkaar zitten. Helemaal leuk.
Ellen xxx

GerJanne zei

Wauw Colien, wat is dit een gaaf project!. Schitterende kleuren en uiteraard associeer ik je niet met het plaatje op de voorkant, hoor. Heb prachtige foto's van je gezien op FB, dus dat lijkt er niet op!!
Groetjes,
GerJanne

esthers-kaarten zei

Hey Colien,
Wat is je boekje GAAF geworden, als ik dit zo zie moet ik de mijne ook maar eens gaan afmaken.
Groetjes Esther

Miranda zei

Gaaf zeg! Mooie eenheid, maar wel met verschil in pagina's, echt heel leuk gedaan. Wat een klus! Maar wel de moeite waard met zo een mooi geheel als resultaat. Al je verschillende letters die je zelf hebt geschreven vind ik ook helemaal te gek!