Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 12 oktober 2013

Warm wishes in de lift.

Op de nipper wil ik meedoen met de Liftchallenge. Wat een gave kaart heeft het team weer uitgezocht. Dit keer is de te liften kaart van de Franse Yolande en ik heb geprobeerd de kaart zoveel mogelijk 'na te apen'. De papiertjes komen uit een oud blokje (merk weet ik niet meer) en het tekstje is van Marianne Design. Die vond ik wel toepasselijk, want het kaartje gaat naar een lieve collega die een nare tijd doormaakt. De spettertjes heb ik getekend met een fineliner...
Challenge;
Lift Challenge - LC #51

10 opmerkingen:

M@rjan zei

Goed gedaan, Colien! Het is een erg mooie lift! Mooie spettertjes ook, hoef je helemaal geen stempel voor te hebben. Leuk dat je weer meedoet!

Nadine zei

DIt is weer een heel mooie liftkaart Colien, wat een gave kleurencombinatie. En zo leuk dat je de spetters zelf hebt getekend, zonder dat het er gemaakt uitziet, knap! Bedankt voor het meedoen aan de liftchallenge!

GerJanne zei

Hoi Colien,
wat grappig, je kaart verschijnt in mijn zijbalk en in het klein lijkt het ook net op de echte. Toen ik verder keek op je blog, zag ik dat het toch echt roze bloemen zijn...Ik vind je uitwerking heel mooi en goed!
Leuk dat je zelf getekend hebt met een fine liner...ziet er gaaf uit!

GerJanne

Miranda zei

Wat een leuke na-aap lift! Grappig dat je soortgelijke papiertjes had liggen, in het klein zag ik het verschil bijna niet. Je uitwerking voor de spetters zijn zeer creatief gevonden en ook goed gelukt!

Sanne zei

Ik moest even goed kijken of dit de originele liftkaart was of jouw versie. Hij lijkt enorm goed. Ik vond het echt een geweldig leuke liftkaart. Jouw versie is erg mooi!

Liefs Sanne

Cornelie zei

Heel mooi gelift. Prachtig ook de kleuren! Tof gedaan! Zal je collega blij mee zijn!

Inge zei

Mooie lift! Leuk hoe je die spetters hebt gemaakt!

Ingrid Reyners zei

Een erg mooie lift heb je gemaakt, mooi papier, en wat leuk gevonden de spetters. Heel goed gedaan. Fijne zondag, groetjes, Ingrid.

Nelly zei

Super Lift...

Mooie kleuren en die spetters maken de kaart af.

Groetjes Nelly

martina's kaartjes zei

het papier is van Papermania, heb het zelf ook nog liggen (al een aantal jaartjes en in verschillende kleurtjes)...
heel erg leuk gemaakt ! succes
grtjs,martina
x