zaterdag 7 december 2013

40 Jaar getrouwd.

Vandaag zijn mijn pa en ma 40 jaar getrouwd! Voor hen maakte ik dit kaartje, ook namens mijn 3 zussen (zusjes), hun partners en de kids. De uitnodiging voor het feest van mijn ouders (vanavond)  heeft ook met sloophout op de achtergrond, dus het Country Home papiertje van Marianne Design past prima.
In 1973 gaven pa en ma elkaar het ja-woord en ik was erbij:
Hier zie je me als 5-jarig bruidsmeisje, samen met mijn nicht Jolanda. Gelukkig was het weer 40 jaar geleden op 7 december een stuk beter dan vandaag. Een foto van 'ons pa en ma' heb ik even niet bij de hand, maar ze zagen er stralend uit! Ma in haar zelfgemaakte jurk en ook de jurkjes en tasjes voor ons had ze zelfgemaakt. Rara, van wie ik de creatieve genen heb.... :)
Challenge;
Mojo Monday Card Sketch Challenge - Mojo322

10 opmerkingen:

  1. Hoi Colien,
    Van harte gefeliciteerd met het 40jarig huwelijk van je ouders! wat heb je een prachtig kaartje gemaakt voor ze zeg :) daar zullen ze vast erg blij mee zijn! Heel veel plezier vanavond! maar dat zal vast wel lukken ;) . Wat schat trouwens jij als bruidsmeisje!! & wij weten nu wel van wie je de creativiteit mee hebt gekregen hihi

    Wij wensen je een fijn weekend toe!
    Lieve groetjes van ons 2'tjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een prachtig en stijlvol kaartje! Wij wensen jullie een heel gezellig feest en wens jullie pa en ma proficiat van ons!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, echt een mooi kaartje! Gave schets gebruikt. En die rode krullen :) Gezellige avond en de felicitaties voor je ouders.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooi en in stijl!
    Groetjes Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd met het 40-jarig huwelijk van je ouders!
    Prachtig kaartje, en wat een schattige foto!
    Fijne avond, Mariken xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh wat een mooi kaartje heb je gemaakt! Van harte met je ouders! En al heel lang bij elkaar. Dat is wat waard. De foto is echt schattig van jou. Bijzonder om bij de trouwerij van je ouders te zijn!
    Liefs,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh dat is bijzonder zeg, bij de trouwerij van je ouders zijn, en je dat ook nog kunnen herinneren! Gefeliciteerd in ieder geval met je ouders, en een mooie kaart heb je gemaakt, ik heb toevallig vandaag met dat stijgerhoutpapier ook een huwelijks kaart gemaakt, heel toevallig. Fijne zondag, groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Supermooie kaart voor je ouders! Leuk, die foto van jou en je nichtje als bruidsmeisjes, inderdaad best bijzonder dat je erbij was!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd met het 40 jarig huwelijk van je ouders.....hele leuke kaart Colien...en die foto eronder is ook geweldig leuk....dierbare herinneringen....koester ze....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gefeliciteerd met je ouders, en wat een mooie stijlvolle kaart heb je gemaakt,
    de foto is ook echt een lieffie !
    Een fijn en gezellige (knutsel) week gewenst ☺
    Grtjsss en liefsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien