zondag 14 september 2014

On your weddingday.

Nog maar een kaartje met de papiertjes uit het IDEE&post-pakket. Bij dit kaartje heb ik het gecombineerd met een afdrukje van Don & Daisy. De bloemsticker komt ook uit het pakket, ik heb em doormidden geknipt en aan beide zijden van het afdrukje een helft geplakt. De tekststempel is van Studio G.
Ook wil ik jullie in deze blogpost voorstellen aan Suus, onze nieuw huisgenootje. De afgelopen weken keken we uit naar de komst van deze Heidewachtel-pup met prachtige groene oogjes. Ze was 6 weken toen we haar gingen uitzoeken en afgelopen vrijdag mochten we haar (ruim 8 weken oud) gaan ophalen. Het is een lief, aanhankelijk beestje, heel allert en leergierig. En Desmo, onze 13-jarige beagle, is superlief voor Suus. Rolf en ik zijn dan ook erg blij met de aanwinst in huis!

10 opmerkingen:

  1. Tja...waar zal ik mee beginnen?? Jouw prachtige kaartje, of jullie hele lieve Suus!! Allebei geweldig!! En ik wens jullie heel veel plezier met jullie hondje! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schattig trouwkaartje ( psst met Don en Daisy van MD...),
    LG Blankina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke Don & Daisy ;) kaart!!

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die Suus, ik snap dat ze jullie (en Desmo's) hart heeft gestolen. Wat een lieve blik heeft ze :) je kaartje is schattig. De bloemen passen heel goedbij het LOV-afdrukje. Gaaf dat je morgen Sanne's boekje al meeneemt! De snail stempeltjes en de mal zijn inmiddels al binnen. Dat jij nog een gaatje in je agenda hebt kunnen vinden, vind ik wonderbaarlijk ;) Maar je hebt er gelukkig een prima opvulling voor gevonden.
    Tot morgen xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schatjes...:-)
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg leuk je kaartje. Goed idee om de bloemen los te knippen.
    En Suus...wat een droppemoppie zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke kaart, Colien, de bloemen passen erg goed bij de achtergrond! En Suus is een dotje, wat een leuk koppie, veel plezier met haar!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien