Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 24 februari 2015

Diverse kado-labels.

Vorige week heeft neefje Quint 6 dagen in het ziekenhuis gelegen. Hij had het RS-virus en daardoor had hij het erg benauwd. Door hem om de 2 uur te benevelen en extra zuurstof toe te dienen, ging het zaterdag eindelijk beter met hem en mocht hij naar huis om uit te zieken. Tijdens zijn verblijf was zijn grote broer(tje) Mels bij mijn ouders, hij werd ook erg verkouden en bleek ook het virus te hebben. Nu zijn ze samen met hun ouders weer thuis en kunnen ze rustig aan beter worden. De labels maakte ik bij de knuffelkonijnen (gekocht voor het goede doel: Vrienden voor Sijmen) en zo kregen Mels en Quint elk hun eigen, superzachte knuf.

Deze labels maakte ik bij kraamkadootjes voor pasgeboren baby's. Beide meisjes kregen een leuk, dik (voorlees)boek van Dikkie Dik en het label kan als bladwijzer dienen.

En dan nog een label voor baby Lion. Die maakte ik vast aan een eigengemaakte 'kapstok', waaraan diverse kadootjes hingen. Het geheel zie je hieronder:

Dit leuke labeldoekje kocht ik bij Stof with Love. Je vind op het blog van Anne_Co veel leuke kraamkadootjes en ook prachtige kettingen en oorbellen. Via Facebook zijn ze te koop.
Tot zover dit lange blogbericht. Morgen is het tijd voor het kleurenkaartenteam, graag tot dan!
Challenge;
Cupcake Inspirations - Cute Critters

12 opmerkingen:

Margo zei

Hoi Colien,
wat een leuke labels, niet te onderschatten als je kids in het ziekenhuis liggen, de ouders maar al te blij zijn dat ze weer thuis zijn ! Het kraamkado met de uiltjes aan de tak is helemaal super !
Groetjes
Margo

Mo zei

Very sweet dear Colien !!!
Big hugs,
Mo

Stof With Love zei

He wat lief, al die reclame!! Ik ben gelijk even naar de vrienden van Sijmen gegaan, wat een dottige konijnen. Je hebt er weer werk van gemaakt met alle cadeautjes, leuk!! x

Marleen zei

Geweldig leuke vrolijke cadeaulabels Colien!!
Lieve groetjes, Marleen

Sarah zei

Heel mooie labeltjes ! Uiltjes doen het altijd goed.
Liefs sarah

Mariken zei

Wat enig allemaal Colien, wat ben je weer hard bezig geweest! Zo leuk zijn die labels!
En wat sneu, zo'n manneke in het ziekenhuis...fijn dat hij opknapt en weer thuis is!

Tina zei

how cute are these, love the details
thanks for sharing at cupcake inspirations

Tina
sweetie dt

Unknown zei

I am impressed! Leuk man xxx

Nance zei

Wonderful tags! Truly adorable! Thanks for sharing it at Cupcake Inspirations! Glad your nephews are feeling better too.

Indy's Designs zei

What darling tags! Love the fun colors and patterns! Thanks for joining us at Cupcake Inspirations for our Cute Critter Challenge! I invite you to come back tomorrow as we celebrate our 300th challenge! (Lots of super fun sponsors!)
Hugs, Debbie
DT Sweetie

Sanne zei

De meeste creaties zag ik al live! Erg leuk allemaal! Wat heb je ook weer een boel leuke kaartjes gemaakt. Ik kan het niet meer bijhouden hier ;-)

Liefs Sanne

Nina Dee zei

Your tags are so cute! Thanks so much for playing along with us at Cupcake Inspirations :)