Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 5 februari 2015

Kerstkaart #6 en 25-jarig jubileum.


Vanaf nu is donderdag kerstkaarten-dag, dus voila...hier is nummer 6 in de aanloop naar kerst. ( 52weekstoChristmas ). Vrij simpel kaartje, het kader uitgeknipt en glitter-tape van Hema.
Volgens dezelfde sketch heb ik dit kaartje gefreubeld voor een lieve collega die 25 jaar bij ons op school is. Gisteren kreeg ze welverdiende bloemen en 'n envelopje van de directie, van mij vandaag dit kaartje. Er waren nog 3 collega's die in het zonnetje werden gezet, de kaartjes die ik voor hun 12½ jarig jubileum maakte, zie je morgen. 
Challenge;
Sketch Saturday - Past sketches (my choice is #254)

6 opmerkingen:

Stof With Love zei

Oh, ik ben fan van je jubileum kaart!

Marijke zei

Een mooie kaart voor de kerst en een leuke jubileumkaart. Ook makkelijke kaarten kunnen heel mooi zijn. Groetjes Marijke.

Mariken zei

Dat zal Liesbeth wel heel leuk hebben gevonden, gaaf kaartje voor haar!

Ellen zei

Kerstkaartje is leuk! Kaartje voor Liesbeth ook. Super lief dat je haar nog eens extra in het zonnetje zet.

Marijke zei

Mooie kaartjes Colien! Vooral je jubileumkaart. Ik heb vandaag nog met de glittertape in mijn handen gestaan, niet gekocht maar ga dat denk ik toch doen. Ziet er feestelijk uit op de kaartjes.
Groetjes,
Marijke

Ingrid Reyners zei

Wat goed Colien, dat je bent begonnen met kerstkaartjes maken, een mooi simpel kaartje heb je gemaakt, en een rendier doet het altijd goed. Bedankt voor het mee doen bij, 52 WTC. Groetjes Ingrid