Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 19 juli 2015

Afscheidscadeautjes.


Aan het einde van het schooljaar vind ik het leuk om een kleinigheidje cadeau te doen aan mijn collega's die les hebben gegeven aan mijn klas. Natuurlijk 'moet' daar iets bij wat zelfgemaakt is en dit jaar koos ik voor (h)eerlijke chocolade. Die valt altijd (letterlijk) goed in de smaak! Ze hebben er mede voor gezorgd dat mijn mentorklasje een leuk schooljaar had en de leerlingen prachtige rapporten mee naar huis konden nemen. Géén zittenblijvers en maar liefst 5 kinderen die de overstap gaan maken naar een hoger niveau! Hoe trots kun je zijn als mentor....

Voor de coördinator, mijn project-maatje Bart en een collega die met pensioen ging pimpte ik een iets grotere reep. Voor alle cadeautjes heb ik de materialen uit een IDEE&post gebruikt van vorige jaar. Er is ondertussen al een nieuw pakket in de bus gevallen, ook heel zomers, maar dat bewaar ik even om mee te nemen op vakantie ;)
Vandaag viert nichtje Indy haar tiende verjaardag, dus kan ik je morgen weer een nieuwe knutsel laten zien. Ook Suus, onze Heidewachtel, is jarig. Het is precies een jaar geleden dat ze werd geboren.

7 opmerkingen:

Gaby Dierx zei

TOP!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Ellen zei

Wat leuk, al die gepimpte repen! Lief idee ook. En lekker :) Ja, jij kunt trots zijn op je klas! Geweldig gepresteerd hebben ze. Ik ken het gevoel: in mijn klas niemand met een onvoldoende op het eindrapport. Veel plezier vandaag op de verjaardagen van Indy en Suus!

Miranda V zei

Echt heel lief en wat een mooie prestaties van de kinderen! Je hebt er super leuke doosjes van gemaakt.

GerJanne zei

Oh deze zijn echt superleuk! Wat lief van je dat je voor al de collega's die les gaven aan je mentorklas een attentie hebt gegeven en met zelfgemaakte wikkel.
Knap van je leerlingen!! Gestimuleerd en gemotiveerd door jou en je collega's, maar uiteindelijk moeten ze het wel zelf willen. Toppertjes!
Fijne vakantie Colien, geniet ervan. En gefeliciteerd met Suus! Een jaar alweer en Indy 10! Fijne verjaardagen.
GerJanen

martina's kaartjes zei

helemaal leuk gemaakt ! zullen ze vast wel blij mee geweest zijn mooie attentie van jou
grtjs,martina
x

Marjan Küppers zei

Goh, wat zijn ze leuk en vrolijk, die collega's boffen met jou!!

Mariken zei

Wat een leuke verwennerijen allemaal, echt super! En Suus al een jaar zeg, wat gaat dat hard! Geniet verder van je vakantie, zo verdiend!!