Pagina's

Totaal aantal pageviews

maandag 12 oktober 2015

Seasons greetings, creative lettering & afscheid Jan.

Dit simpele kaartje maakte ik volgens de sketch bij Freshly Made Sketches. Ook hier weer de warme kleurtjes papier uit de laatste IDEE&post gebruikt. De herfstblaadjes zaten ook in het pakket, evenals het tekststickertje.
Volgens dezelfde sketch is dit kaartje ontstaan. Het is voor onze collega Jan, die vandaag afscheid neemt, omdat hij met pensioen gaat. Het is een vrij druk kaartje geworden, in tegenstelling tot het bovenste kaartje. Vorige week zaterdag heb ik bij Noor&Zo een workshop 'Creative Lettering' gevolgd. We kregen, onder leiding van Nicole Parmentier, alle tips en trucs aangereikt om op een leuke manier letters te schrijven. Alle stijlen en lettertypes kwamen voorbij en die heb geprobeerd toe te passen op het kaartjes van Jan. Alle  zijn positieve eigenschappen heb links op de kaart vermeld, wat heb ik veel geleerd van Jan als collega én als mens! Aan de tekeningetjes rechtsboven kun je vast wel zien wat voor lessen hij gaf :-)
Challenge;
Freshly Made Sketches - FMS#207

9 opmerkingen:

Marjan Küppers zei

Twee totaal verschillende kaarten, maar allebei gaaf! Maar de mooiste vind ik die voor Jan, echt heel erg leuk en persoonlijk en je hebt de creative lettering heel knap gedaan!

GerJanne zei

Hoi Colien,
die voor Jan vind ik fantastisch! Wat een gaaf kaartje!! Echt supermooi met die woorden in creatieve letters en heb je de gymtoestellen ook zelf getekend? Jij maakt kunst!
Je andere kaart is een stuk rustiger ja, dat kun je wel zeggen. Ook mooi, maar hij haalt het niet met die voor Jan.
Mooi dat je zoveel van hem geleerd hebt. Waardevol, dat soort collega's.
Groetjes,
GerJanne

Miranda V zei

De eerste is lekker strak. De tweede lekker speels. Erg leuk en persoonlijk, gaaf dat je daar een workshop in hebt gevolgd!

Blankina zei

Ha ha nu snap ik wat je met creative lettering bedoeld...mooi!!
LG Blankina

martina's kaartjes zei

ziet er erg leuk uit ! mooi
grtjs,martina
x

Maria V zei

Leuke kaartjes. Ik vind de kaart met teksten erg origineel. Dat daar ook al een workshop voor is...énig.

Amy O zei

These are both beautiful cards! I love how you've used different styles for both of them. Thanks for joining us at Freshly Made Sketches!

Margriet zei

Wat een superleuke kaart(en) Colien. Die met de handlettering heeft uiteraard mijn voorkeur. Geweldig leuk, zo'n persoonlijke kaart, die doet meneer Jan nooit meer weg! Enne.....ik denk dat ie biologieleraar was.

Grapje! (-;

Groetjes,
Margriet

Ellen zei

Wow hé, dat kaartje voor Jan, zelfgemaakt?!!! Ik vind 'm echt geweldig. Wat onwijs knap gemaakt. Je hebt talent :) Gave schets trouwens, want ook de bovenste kaart is erg leuk.