Pagina's

Totaal aantal pageviews

zaterdag 31 oktober 2015

Trick or treat.

Dit jaar heb ik niet veel Halloween-kaartjes gemaakt. Het kwam er even niet van, ondanks dat ik een box vol materialen heb in het thema. Bovendien staat er boven nog een vol mandje met Halloween-kaartjes, ik ben er dol op, maar weet maar een paar mensen die het waarderen dat ik een griezel-kaartje naar ze opstuur. Voorgaande jaren heb ik zoveel voorraad opgebouwd, dat ik de box nu nauwelijks heb aangeraakt. Terwijl het steeds meer begint te leven, heb ik het idee....Maar toch op de deze 31 oktober wél Halloween op mijn blog met dit Trick or Treat kaartje. Gisteren gemaakt en meteen de box weer netjes opgeruimd boven weggezet. Tot in 2016 maar weer :-)
Challenges;
Freshly Made Sketches - FMS210
Addicted to CAS - Spooky
Colour Q - #314

8 opmerkingen:

 1. Leuke halloween kaart Colien...leuke lay out ook. Ja mijn Halloween kaarten zijn niet veel maar "niemand" schijnt ze te willen hebben..ach ja wel leuk maar ik heb meer succes met mijn "gewone" kaartjes, happy halloween!
  Liefs Blankina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke leuke kaart en die spookjes en spinnen zijn echt geweldig! Ook de vleermuis-mallen zou ik willen hebben maar ik zou er echt te weinig mee doen. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was ik zo enthousiast over je kalender, dat ik dit gave kaartje bijna zou vergeten :) Halloween en Colien in mijn beleving horen die twee bij elkaar. En dan natuurlijk niet omdat jij zo griezelig bent, hihihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. These are adorable little images and the colors you've used are so bright and cheerful! Thanks so much for joining us at Freshly Made Sketches.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat een gave kaart zeg heel erg leuk gedaan. Bedankt voor je deelname aan ATCAS.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fabulous Halloween duos!! LOVE them in their little windows. Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Very cute take on the colors! Thanks for joining us!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. This is adorable :) thank you for sharing with ATCAS!!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien