zondag 5 februari 2017

Handlettering.

Per 1 februari doe ik mee met een challenge op Instagram: Handletteren doen we zo! Elke dag een tekst om, geheel naar eigen idee, te schrijven. Het kaartje hierboven was van afgelopen woensdag. Helaas te snel geweest met het uitgummen van de hulplijnen....
Hieronder kaartje nummer 2:
Er staat voor elk van de 28 dagen van deze maand februari een quote op het programma en vandaag is het deze:
Zo leuk om te doen! Ik pak er, ter inspiratie, de boeken van Karin Luttenberg (Handlettering doe je zo) en Gabri Kirkendall (Creatief handletteren en meer) bij en pik daar wat ideetjes uit. Hieronder de teksten van 2 en 3 februari.
Gisteren ging ik met Brigitte, Larissa en haar moeder naar de grote Dutch Doobadoo dag. Daar hebben we weer 4 workshops gevolgd, de resultaten daarvan zie je komende tijd hier langskomen.Fijne dag!

15 opmerkingen:

  1. Jeetje zeg, elke dag een quote uitwerken... wat een werk! Maar het is wel dé manier om het handletteren in de vingers te krijgen. Gewoon veel doen. En het voordeel is dat je zelf geen tekst hoeft te bedenken, hihi. Ik vind je resultaten supergaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh, wat heb jij dit geweldig gedaan. Wel een pittige opdracht. Ik heb van alles al in huis, boek, speciale stiften, etc. Nu nog even de tijd vinden om het te gaan doen. Jij bent al een heel, wat zeg ik ...héél eind met deze materie. Succes, ik ben al fan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat ziet dat er gaaf uit Colien,
    er is zoveel leuks op hobby gebied,en ja oefening baart kunst...om het handletteren goed te gaan beheersen.
    Fijne dag veel liefs Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow gave handlettering! Je hebt je draai gevonden zie ik!
    Liefs Blankina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je bent ook van alle technieken thuis zo te zien! Super gedaan en erg leuk lijkt me om te doen. Ga me er ook eens een keertje aan wagen denk ik!! Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Superleuk!! Wat heb je dit al mooi gedaan zeg.... Heb de boeken wel maar nog veel te weinig mee gedaan. Als ik dit zo zie..... Ik kom echt drie dagen te kort in een week ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het lukt me niet altijd om al je blogposts te lezen maar op deze moet ik natuurlijk wel even reageren! Wat superleuk gedaan en wat een gave challenge!! Elke dag letteren is mij een beetje te veel maar wellicht dat ik er ook ééntje mee ga pakken. Die van jou zijn in ieder geval super. En ook de robotjes in je vorige post zijn om te smelten. Veel leuks op je blog weer!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het lukt me niet altijd om al je blogposts te lezen maar op deze moet ik natuurlijk wel even reageren! Wat superleuk gedaan en wat een gave challenge!! Elke dag letteren is mij een beetje te veel maar wellicht dat ik er ook ééntje mee ga pakken. Die van jou zijn in ieder geval super. En ook de robotjes in je vorige post zijn om te smelten. Veel leuks op je blog weer!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leukkkkkkkk!!!!!!!!!
    Je zal echt een kei hierin worden !!!!!!
    Ben benieuwd naar de volgende !!!!

    groeten Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, knap dat je er aan mee doet. Zo te zien ga je erg goed.
    Zo knap hoe je dat maakt.
    & gisteren was zeker gezellig. Die broodjes zagen er te lekker uit, helaas. Volgende keer ga ik weer, al is het voor de broodjes, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Knap gedaan, ik doe het je niet na, heb besloten dat handlettering niet voor mij is, behalve dan af en toe eens op een kaartje schrijven.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien