Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 24 november 2017

Molen en 50.

Van mijn collega Jackelien kreeg ik de vraag of ik een kaartje voor haar ouders wilde maken. Ze zijn volgende week 50 jaar getrouwd en wonen bij de molen. Die 2 ingrediënten wilde ze graag op het kaartje verwerkt hebben. De molen-mal (niet te verwarren met een mallenmolen, haha) stond op mijn verlanglijstje en was ook één van mijn verjaardagscadeautjes. Die (LR0208)  kon meteen gebruikt worden. De papiertjes komen uit de paperpad 'Warm winter wishes' en ik heb nog een extra molentje, in vorm van een bedel, toegevoegd. 
Het kaartje is gisteren bij Jackelien in haar postvak beland, ik weet nog niet wat ze ervan vindt, toch een beetje spannend.... 
Nog één dagje werken. Het is een drukke week met dinsdag een studiedag, woensdag oudergesprekken en gisteravond een concert in Eindhoven. Vanmiddag uit school = werk meteen even naar jarige neefje Mels en dan door naar de Kempervennen, (spontaan) een weekendje weg.....
Challenge;
Sketch Saturday - #490

6 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Leuke kaart Colien, gezellig met die Hollandse molen...
Veel plezier op de Kempervennen, daar zaten wij vorig weekend...

fijne dag liefs Annemarie en merit

Sabine zei

Wat een leuke kaart! Ik denk dat je collega hem ook erg leuk vind hoor Liefs Sabine

Jantine zei

Ik vind het een erg geslaagde kaart, je collega vast ook. Wat leuk dat je je molenmal direct kon gebruiken! Veel plezier in de Kempervennen, niet al te ver weg, volgens mij, maar wel even echt er uit. Zulke spontane acties zijn extra fijn!
Groetjes
Jantine

Linda Visser - van der Velden zei

Ze zal je kaart vast super leuk vinden! Mooie kleuren heb je gebruikt! Groetjes, Linda

Ellen zei

Toffe kaart die je op bestelling voor de ouders van Jackelien maakte. Zou me maar niet al te zenuwachtig maken, valt vast in de smaak. Jij moet dan wel tot 4 uur, maar hebt daarna ook wel meteen echt weekend. Wat heerlijk dat jullie spontaan een weekendje weggaan. Geniet ervan!

!neke zei

Heel toepasselijk !!!!
Mooie kaart geworden
Geniet van jullie weekend !