Pagina's

Totaal aantal pageviews

woensdag 24 januari 2018

Jolien.

Vorige week werden Mariken en Hans opnieuw oma en opa. Kleindochter Britt kreeg een zusje: Jolien. Vind het een leuke naam, niet omdat ze mij regelmatig zo noemen, hihi (meestal is het Carolien....?!), maar het klinkt erg vrolijk. Het is een CAS-kaartje geworden, ook weer (minimaal) papiertjes uit de laatste IDEE&post en een beertje in een echte meisjes-wieg :)
Vandaag is mijn niet-werkdag, maar ik ga stiekem wel wat doen voor school. Komende zaterdag is het open dag en dan sta ik in een lokaal waar onze we de diverse projecten die we op school hebben, laten zien. Ik wil vandaag wat mooie foto's opzoeken en op een stickje zetten, zodat die op groot scherm getoond kunnen worden. Maar zo meteen eerst naar de chiropractor voor mijn kwartaal-onderhoudsbeurt ;) Lekker weer even alles los laten kraken en hopen dat hij een wat tips heeft voor de peesontsteking in mijn schouder...
Challenge;
CAS(E) this Sketch - CTS255

12 opmerkingen:

Daphne zei

Leuk!
Lief!
Schattig!!

Ik hou ervan, van CAS.

Succes vandaag en niet te hard werken hoor😊

Mariken zei

Aah, nog meer post in aantocht, wat gezellig! Heel lief kaartje, schattig, het beertje in de wandelwagen. Rustig aan jij, ook tijd voor jezelf nemen hoor. En een peesontsteking, aiii, dat is naar!

martina's kaartjes zei

wat een lieved ! mooi gemaakt
verzorg je maar goed ! schouders en pijn, weet er alles van ondertussen...
grtjs,martina
x

Rimmie zei

Wat ben je de laatste tijd lekker bezig geweest zeg!!!
Stuk voor stuk geweldig leuke kaartjes.
Dit is ook alweer zo'n leukerd, gewoon niet te veel poespas, ik houd er wel van!

Groetjes

Rimmie

Sarah zei

Wat lief! Verzorg je!

Leigh Penner zei

Super cute take on the sketch!

Nota Bene zei

Wat een lief kaartje! Zorg goed voor jezelf!
Groetjes, Nele

Marjan Küppers zei

Ahh.. zo lief!!! Heel gaaf kaartje. Hee... niet fijn, zo'n peesontsteking. De beurt zal je goed doen hopelijk ;)

GerJanne zei

Oh jakkie, een peesontsteking in je schouder! Hopelijk heb je er niet al te veel last van! Je kaartje is enig. En dat zullen de opa en oma ook vinden! ;-)
GerJanne

Ellen zei

Hopelijk heeft je onderhoudsbeurt het gewenste resultaat. Je kaartje voor Hans en Mariken is een schatje. Echt lief dat wiegje.

Nicole Parmentier zei

Oei een peesontsteking, dat kan pijnlijk zijn. Hopelijk zit het je niet in de weg bij het kaartjes maken. Je kaartje voor Hans en Mariken is super schattig en volgens mij de eerste niet-roze die ik voorbij zie komen. Leuk!!

Linda Visser - van der Velden zei

Super leuk kaartje voor Jolien! En bedankt voor je lieve kaartje voor Zoë :) hij is vandaag op de deurmat gevallen! Erg leuk! Groetjes, Linda