Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 2 juni 2011

Vintage Kimmie.

Gisteravond zijn de scrapmaatjes weer gezellig hier geweest om te freubelen. Esther en Mariken waren erg nieuwsgierig naar de Tim Holztechnieken die Sanne en ik afgelopen zaterdag geleerd hadden tijdens de workshop bij de Scrapheap. Dus kregen ze de opdracht om wit cardstock mee te brengen, zodat we de verschillende technieken konden uitproberen. Het was heerlijk om buiten te zitten, dus gingen de Distress ink en alle andere toebehoren mee naar de tuintafel. We zijn bezig geweest met embossen, stempelen, blenden, stansen, masken, kreukeleffecten en gruncheboard. Beide dames waren erg enthousiast en ik denk dat ze snel wat spullen gaan aanschaffenn :)
Vanmorgen eerst dit kaartje gemaakt van het papiertje wat ik gisteren als voorbeeld heb gemaakt. Daarna naar de kapper geweest, geluncht en nu tijd om te bloggen. Het is een Vintage Kimmie geworden en ik heb de naaimachine weer gebruikt. Onderin heb ik het opengewerkte bloemenlint weer eens gekozen. Verder kleine stukjes grungeboard met inkt bewerkt, waardoor het een leerachtige look krijgt. De bloemetjes komen van Ge-We hobby, de takjes heb ik zelf gestanst. Toch nog een Kimmie op de donderdag :)

grtz. Colien

Challenges;
- Kraftin' Kimmie Stamps - A Stitch in Time
- A Spoon Full of Sugar - Flower Power
- Wags 'n Whiskers - Stitches

5 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

wat is deze leuk ! mooi, dat naturel, ben helemaal fan ! geslaagd dus,
groetjes en nog een fijne dag,
martina
x

Esther zei

hij is echt super mooi geworden.
groetjes esther

Debby zei

Ik vind deze kaart echt super!
Groetjes Debby

Riet zei

Prachtige kaart Colien.

Liefs Riet.

Kraftin' Kimmie zei

What a soft and sweet creation! Lovely stitching too! Thanks so much for joining us for this week's Kraftin' Kimmie Challenge!!