Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 29 juni 2012

Einde van het schooljaar.

Gisteravond heb ik afscheidskadootjes gemaakt voor mijn mentorleerlingen. Vandaag komen de leerlingen alleen naar school om hun rapport op te halen en elkaar nog even te zien. Ook krijgen ze nog een klassenfoto en hun behaalde EHBO-diploma. En elk dus een gepimpt kraftzakje met mini-reepjes van de juf. Ik heb ook maar plastic tasjes klaar gelegd, zodat ze alles mee kunnen nemen :)
 Voor de meiden heb ik een Tildaatje op een kraftzakje gemaakt. Er zijn 3 opstromers, zij gaan naar een hoger niveau en voor deze dames heb ik Happy Tilda gekozen. De overige meiden, die ook allemaal een prima eindrapport hebben, hebben een afdrukje van Burger Tilda. (Helaas is Blogger aan het klieren en krijg ik de foto niet recht. Heb het al 8 keer geprobeerd...)
De jongens krijgen een snoepzak met Happy Edwin.
Bij allemaal heb ik er een label (creatable van Marianne Design) met geprinte groet op geplakt. Om de vakantie feestelijk in te luiden heb ik er vrolijke ballonnen aan geknoopt met lint of touw. Na 2 jaar zal ik ze stiekem gaan missen...

10 opmerkingen:

Debby zei

Ze zijn weer erg leuk! Dat zal de klas wel waarderen!
Fijne laatste dag en geniet daarna van de vakantie.
Groetjes Debby

martina's kaartjes zei

wat een leuke creaties ! dat zal wel succes hebben !
nog een fijne afsluiter en geniet van je vakantie
grtjs, martina
x

Fieneke zei

Wat super leuk zeg!! Ik vond als ouder het al zo leuk dat mijn zoon van zijn mentor nog een persoonlijk kattebelletje bij zijn rapport kreeg, dit is helemaal super!
Groetjes Fieneke

Ellen zei

Ziet er gezellig uit, Colien! Het zit erop, we hebben vakantie! Lekker hè?! Tijd om uit te rusten, te freubelen en ook nog om heerlijk op vakantie te gaan. Geniet ervan!
Liefs, Ellen

Mariken zei

Ze zagen er geweldig uit Colien, de kids hebben maar geboft met zo'n mentor! Fijne vakantie, geniet volop en tot daarna!
Liefs Mariken.

Marijke en Chantal zei

Nou dit ziet er nog eens vrolijk en leuk uit. Boffen hoor met zo'n creatieve mentor! Geniet van je vakantie.

Fijn weekend,
Marijke en Chantal

Riet zei

Wat geweldig Colien,dat vinden echt super,dat weet ik zeker.

Liefs Riet.

Christine zei

Hoe leuk Colien! Daar zullen ze zeker allemaal blij mee zijn!
Liefs
Christine

GerJanne zei

Ha die Colien,

het is helemaal geweldig wat je gemaakt hebt voor je mentor leerlingen. Dat zullen ze vast en zeker gewaardeerd hebben! Kan begrijpen dat je ze best zal gaan missen. Na twee jaar heb je echt een band gekregen met de meesten, denk ik.
Fijne vakantie!

GerJanne

Rosina zei

Wat heb je dat leuk gedaan Colien, zal vast wel gewaardeerd worden door iedereen....
groetjes
Rosina