Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 7 juni 2012

Kliederen met Gesso en de Alpe.

Afgelopen zaterdag heb ik samen met Mariken en Ellen een workshop gevolgd bij de Scrapheap in Sprang-Capelle. Wellicht heb je op (één van) hun blogs al iets gezien van wat we gemaakt hebben: een familie-album.
We zijn heerlijk aan het kliederen geweest op 5 tags met Gesso, stains, masks en stempels van Stampotique. Het geheel is afgewerkt met stukjes uit een oud boek en teksten met de lettertang. Tot slot zijn de tags met kleine lapjes aan elkaar gestikt en heb ik er lintjes aan geknoopt met touw. Het was erg gezellig en de techniek ga ik zeker nog eens toepassen op een label of verwerken op een kaart of ander project.
Gisteren heeft Rolf de Alpe d'Hues 2 keer beklommen, echt super! Voor iemand die nog geen jaar fietst, vind ik het ontzettend knap en ik ben supertrots op hem. Maar ook mijn ouders, zwager Tony en fietsenmaker Corné en z'n vriendin Melissa zijn kanjers. Zij zijn meegeweest naar Frankrijk en hebben hem gesteund de afgelopen dagen. Rolf is inmiddels weer thuis en is druk bezig met het poetsen van zijn fiets. Door deze uitdaging aan te gaan, heeft hij een leuke hobby gevonden en gaat hij morgen zijn nieuwe, ultralichte racefiets ophalen. Op de Alpe is hij geinterviewd en het verslagje kun je hier lezen.

9 opmerkingen:

corry'kaart zei

hoi colien
wat zal dit veel werk zijn geweest maar het is wel erg mooi en kleurrijk geworden en feliciteer je man met die knappe prestatie!
groetjes van corry

Mariken zei

Wat is het album mooi geworden Colien, echt tof! En feliciteer die kanjer van jou van mij, wat zul je trots zijn op hem!
Tot morgen, liefs Mariken.

Nellos zei

Hoi Colien,

Leuke tags zeg. Volgens mij wel een geklieder om te maken maar het resultaat is erg mooi.

En wij (Dimitri en ik ) zijn supertrots op Rolf,hij heeft het maar mooi geflikt.

Groetjes Nelly

Ellen zei

Jouw album is mooi geworden, zeg! Leuk die lintjes en touwtjes eraan. Het interview met Rolf heb ik gelezen. Mooi.
Tot morgen, Ellen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Colien,ja de scrap-heap heeft leuke workshops,ik hoor er vaak over.Deze tags of tagboekje ziet er erg leuk uit en volgens mij kun je er veel technieken op los laten.Ik vindt deze erg mooi gemaakt,groetjes Miranda

Fieneke zei

Wat een super gaaf album!!! Erg leuke technieken gebruikt! En knap van jouw man dat hij die berg beklimt op de fiets....ik doe t hem niet na.
Fijn weekend, groetjes Fieneke

Marijke en Chantal zei

Je 'geklieder'heeft wel een heel mooi resultaat ogeleverd! En petje af voor Rolf!

Groetjes, Marijke en Chantal

martina's kaartjes zei

waauw, dit is echt wel heel erg knap gemaakt ! super, geslaagd hoor !
grtjs, martina
x

GerJanne zei

Hoi Colien,

ja dar ben ik weer. Heel mooie tags/album heb je gemaakt! Prachtige kleuren!!
Ik heb het interview net ook gelezen. Daar krijg ik echt een warm gevoel van. Super dat Rolf het gedaan heeft en dan nog wel 2 x!! Terecht trots mag je zijn!
Groetjes,
GerJanne