Pagina's

Totaal aantal pageviews

dinsdag 26 juni 2012

Good luck.

Zondag liet ik jullie mijn afscheidskaartje voor collega Bret zien. Vandaag het kaartje voor Anke, ook zij gaat vanaf volgende week genieten van haar pensioen. Ze kijkt er erg naar uit om meer tijd voor haar kleinkinderen vrij te hebben. Deze kaart is gemaakt volgens de sketch van Dutch Card Lovers. Cornelie maakte de tekening en ik vond het ontwerp erg geschikt voor Anke's kaart. Het Kaiserkraft-papier is bijna op, maar er waren nog net genoeg restjes voor deze kaart. De vlinders heb ik gestanst met malletjes van Joy, het tablabel met een MFT-mal.
Het is een rare week. Gisteren was ik heel de dag op school = werk voor de rapportbesprekingen en de voorbereiding van het introductieprogramma. Even wennen, want normaal ben ik op maandag vrij. Vandaag de nieuwe klassen samenstellen en verder met het programma van de eerste dagen van het volgend schooljaar. Ach, laatste schoolweek, dus nog even volhouden :)
Challenges;
Dutch Card Lovers - Sketch
Kartenallerlei - Karte ohne stempel

5 opmerkingen:

Mariken zei

En deze is ook zo leuk! Het lijkt me geweldig om zo'n boek te krijgen, gevuld met A4-tjes. Dit is een blikvanger!
Tot zo, liefs Mariken.

Yvonne van Bruggen zei

Wat een leuk kaartje!! Missie geslaagd!
Groetjes, Yvonne

Dora zei

prachtige kaart.
groetjes

Riet zei

Wat prachtig gemaakt.

Liefs Riet.

Ellen zei

Het komt helemaal goed met die laatste loodjes, toch?! Lief kaartje heb je voor Anke gemaakt. De sketch is inderdaad een hele leuke.
Tot morgen, Ellen