Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 6 juli 2012

Teenslippers en kinderfeestje.

Bij Elke kaart een feestje! is de uitdaging deze week een sketch. Daarnaast mag je het thema 'schoenen' gebruiken. Zoals je ziet zijn dat bij mij teenslippers geworden :) Deze Pollycraft digi heet Sonny Honeycloud 'Live's a beach' en dat paste wel bij het weer van gisteren toen ik dit kaartje aan het freubelen was. Het papier komt uit een blokje van Hema.
Gisteren vierde m'n nichtje Indy haar 7e verjaardag met haar 10 vriendinnen en kleine zusje. Na het uitpakken van de kadootjes, cupcakes versieren en opeten en heerlijk zwemmen, was het mijn beurt om een workshopje te verzorgen. Ik had bedacht om tasjes te versieren. Alle materialen, plus nog wat extra's, had ik als pakketjes in de tasjes gestopt.
Vooraf had ik 2 voorbeelden gemaakt, met gezellig veel lintjes, glimmaterialen en felle kleurtjes, afgestemd op de leeftijd. Als je goed kijkt, zie je de sketch erin terug;
De dames gingen heerlijk in het zonnetje aan de slag, waren erg creatief en vonden het superleuk. Alle resultaten werden op de zandtafel gezet en de meiden gingen weer zwemmen of zich uitleven op de buikglijbaan. Daarna gingen ze frietjes gingen eten (en sommige nog even op de trampoline springen) en heb ik nog even dit sfeerplaatje gemaakt.
Het was een erg geslaagd feestje, mede dankzij het heerlijke weer. De dames waren helemaal enthousiast toen ze naar huis gingen en ontdekten dat mijn zus elk tasje gevuld had met een snoepzakje :)
Challenge;
Elke kaart een feestje! - Sketch (met optie 'schoenen')

9 opmerkingen:

Sanne zei

Wat een leuke creaties! Het was inderdaad echt zwemweer. Wij hebben thuis lopen zweten. Maar: er is een hoop klaar. Papa heeft de bak van de vijver gemetseld. Daarna heeft hij het terras afgemaakt. Mama en ik hebben ondertussen alle stenen uit de voortuin gesjouwd en alles geverfd. Morgen gaan we weer verder, als het goed is.

Groetjes Sanne

martina's kaartjes zei

wat ziet dat er leuk uit ! de resultaten zijn toppertjes, kan best begrijpen dat ze meiden een hele leuke tijd achter de rug hebben ! mooie voorbeeldjes !
grtjs, martina
x

Renata van Miltenburg zei

Wat LEUK! Ten eerste je kaartje maar ook de tasjes zijn enig en die van de meisjes niet minder. Hoe gezellig zo'n workshopje met zo'n enthousiast ploegje! Allemaal Crea Bea's in de dop.

Fijn dat je meedoet met
elke Kaart een Feestje!

Warme groet, Renata

Debby zei

Wat een geweldig leuk feestje moet dat geweest zijn! Ziet er superssss uit.
Groetjes Debby

corry'kaart zei

hoi colien
nou dit alles ziet eruit als een en al vrolijkheid en superleuk al die tasjes!
groetjes van corry

Christine zei

Mooi gedaan en het ziet er daar best gezellig uit!
Liefs
Christine

arjette zei

Wat een ontzettend leuk kaartje!!! Ook de tasjes zijn helemaal geweldig, wat een leuk idee!!!!
Bedankt voor het meedoen bij EKEF!!

gr. arjette.

GerJanne zei

Oh wauw, zeg! Wat een geweldige workshop heb jij gegeven !
En dat voor meisjes van ongeveer 7! Ik vind het super wat ze gemaakt hebben!
Je kaart is ook al zo leuk!!Indy heeft de verjaardag van haar leven! Handig trouwnes, zo'n tante!

GerJanne

Bernadet zei

prachtig, prachtig Colien.
Superleuk zijn de tasjes van de meiden geworden zeg!!
Hartstikke leuk dat je meedoet met elke Kaart een Feestje!!