Pagina's

Totaal aantal pageviews

donderdag 18 oktober 2012

Out of space.

Rolf en ik zijn er heerlijk even tussen uit. Samen met m’n zus, zwager en nichtjes verblijven we een midweek in Overijssel.  Het is hier prachtig en we zijn aardig actief: speurtochten, bezoek aan het Natuurdiorama op de Holterberg, gezellig knutselen, maar ook gewoon genieten. In het huisje hebben we geen internet, dus ik moet me even inhouden wat betreft het bloggen :) 
Maar ik kan jullie wel dit kaartje laten zien, wat ik hier heb gemaakt. Het is even een uitstapje naar de ruimte, tussen alle Halloween- en herfstkaartjes valt deze wel op. Het Pollycraft afdrukje is ingekleurd met Spectrum Noirs en het tekstje is geprint. Het papier is van Crate Paper en is erg toepasselijk, net als het zilveren traanplaat-papier. Dat is weer een behangstaaltje van de bouwmarkt. Tot slot wat sterretjes grijs gemaakt en geplakt. Morgen weer een seizoenskaartje, dus graag tot dan!
Challenges;
Sketch Saturday – Week 229

8 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Super leuk kaartje met een geweldige "Space Kees" in zijn ruimtevoertuig.....
Nog maar even genieten van de vakantie!!

liefs annemariee n merit

Sanne zei

Wat een grappig kaartje. Leuk papier is dit zeg! Ik wens jullie nog een hele fijne vakantie, geniet ervan! Groetjes aan de rest en tot snel.

Groetjes Sanne

Marijke zei

Wat knap dat je ook nog creatief bent op vakantie. Leuk en grappig kaartje!! Fijne vakantie nog verder.
Groetjes, Marijke en Chantal

Esther zei

Wat fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben op vakantie.
De kaart is geweldig leuk en alles past mooi bij elkaar.
Groetjes Esther

Sinikka zei

wat heerlijk om je knutsel spullen mee te nemen op vakantie. Geniet er nog van want als je geluk hebt heb je net zo mooi weer als wij in Limburg
Hele leuke kaart overigens.....
Gr. Sinikka

martina's kaartjes zei

heel erg mooi resultaat ! top !
grtjs, martina
x

Dora zei

geweldige mooie kaart.
groetjes

Steph zei

What a fab card! Really made me smile!! Love it! Thanks so much for joining us at Sketch Saturday this week, hope to see you again soon! x