maandag 27 mei 2013

De afgelopen week in beeld.

Gisteren schreef ik al dat vorige week een drukke week was vol (leuke) activiteiten. Die wil ik even met jullie delen, dus dit wordt een lange blogpost :) Afgelopen woensdag was de laatste workshop tbv Alpe d'HuZes voor kids: teenslippers pimpen. Sanne maakte een tijdje geleden al een voorbeeld setje, dit was mijn voorbeeld.
's Avonds ging ik aan de slag met de bloemen voor de bruiloft van mijn zus(je) Anne-Marie en haar Paul. Wat een heerlijke bende was dat in de keuken, haha. Lekker muziekje op en weer helemaal terug in mijn oude vak, echt genieten! De autoversiering en het bruidsboeket waren die avond klaar.
De volgende ochtend maakte ik 14 corsages voor volwassenen en 8 kindercorsages. Ik heb ze in een gepimpte schoenendoos gelegd.
Hier zie je de autoversiering op de stoere Mini. Paul komt al toeterend aan bij zijn bruid. Het dak van de cabrio was op dat moment nog open, maar moest met spoed weer dicht. Helaas..
Tadaaa....:het bruidspaar met zoon Mels, is het geen prachtig stel? *trots*
Voor Paul maakte ik een corsage met dezelfde bloemen als in het boeket. Ook voor kleine Mels (half jaar) was er een klein bloemetje.
 
En nog even een foto die neef Bart maakte tijdens het heerlijke etentje dat we hadden op de trouwdag. Hier geef ik samen met nichtje Rosey onze stoere Mels de fles.
Voor de trouwerij had ik leuke open schoenen gekocht, maar gezien de weersverwachting en mijn eeuwige koude voeten, besloot ik iets warmers aan te schaffen. Dat werd een stel felblauw gekleurde laarsjes en ik kocht er meteen een ketting in dezelfde kleur bij, zodals je op de foto al zag. Donderdag vond ik het nog wat somber en kaal bij mijn zwarte jurk en besloot ik om 'even snel' een ring te maken. Dit werd em, toch handig die knoopjes :)
Afgelopen zaterdag sloten we de reeks workshops voor Alpe d'HuZes af met de laatste workshop voor volwassenen: bloem etagère met oud servies.
Ik had dit laatst ook met een groepje 2e jaars VMBO-ers gemaakt en ze vonden het zo leuk dat het me wel een goed idee leek voor een workshop. Dit was mijn creatie als voorbeeld, nog extra gepimpt met lekkers.
Maar de deelnemers hadden mijn voorbeeld helemaal niet nodig. De mooiste torentjes verrezen tijdens deze gezellige middag. Dit was het mooie resultaat van Kimberley. Kijk HIER voor nog meer prachtige etagères.
Aan het einde van de middag konden Sanne en ik (Anne-Marie is even op huwelijksreis, hihi) het eindbedrag van onze workshops bekend maken. De netto opbrengst van onze workshops is € 2511,10! Dankzij steun van familie, vrienden, collega's en sponsoren kwamen tot dit mooie bedrag, waar we heel blij mee zijn! Nu is het de beurt aan onze mannen! Volgende week vertrekken Rolf, Yuri en Paul met hun supporters richting Frankrijk. Ik houd jullie op de hoogte!
Maar nu eerst de verslagjes van de ouderavond maar eens gaan uitwerken....oeps, bijna een week geleden :s

10 opmerkingen:

  1. Wat een week Colien!! Vol met leuke dingen! Wat een prachtstel, Anne-Marie, Paul en Mels! En wat hebben jullie hard gewerkt met de workshops, het eindbedrag is echt super! Veel suc6 voor Rolf en Yuri,
    Mariken xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk blog bericht. Lekkere druk week was het inderdaad.
    Mooi bruidspaar met prachtige bloemen.

    En ik heb spijt..............dat ik zaterdag niet ben geweest.
    Mooi bedrag hebben jullie binnen gehaald.
    Wens Rolf alvast veel succes van ons.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gezellig blogbericht! Echt leuk om aan de hand van de foto's mee te kunnen genieten van jouw bijzondere week. Terecht dat je trots bent op Anne-Marie, Paul en hun Mels. Wat een mooi stel! En wat hebben jullie een geweldig bedrag opgehaald voor jullie mannen met de workshops. Ook iets om trots op te zijn. Wil je de mannen heel veel succes wensen van mij?
    Tot morgen, Ellen xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Colien,
    wat ontzettend leuk om even bij je in de keuken te kijken (letterlijk en figuurlijk). Supergezellig om te lezen wat er allemaal in korte tijd gebeurde. Kan me voorstellen dat je dan even geen tijd hebt voor de 10 minuten verslagjes....
    Je bloemen zijn helemaal geweldig! Lekker om je zo uit te leven. En dat Anne-Marie een zusje van je is dat zie je zo! Heel leuk om Rosey en Mels ook even te zien...Kortom:Ik heb genoten! EN jullie bedrag zag ik al bij Sanne. Ongelofelijk, wat een prestatie. Nu de mannen nog! Wens ze veel succes en plezier!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een ongelooflijke prestatie zoveel geld bij elkaar geworkshopt! fantastish.
    En wat ben je lekker actief creatief geweest, mooie bloemstukken en teenslippers!
    Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een heftige week ! en allemaal geslaagde creaties heb je daar ! superssss, nog een dikke proficiat !
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw wat een leuke creatieve dingen allemaal!! Je slippers vind ik helemaal top!
    De boeketten allemaal, dat kan je dus ook al, mooi!
    Die etageres vind ik geinig, en wat een bedrag hebben jullie op gehaald!! Jullie kunnen trots zijn op jullie zelf!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jeetje, wat een boel creativiteit hier! Het spat allemaal van het scherm af, gaaf hoor!!
    Je bloemstukken, de teenslippers, je bijzonder originele ring enzovoort!
    En wat fijn dat er zoveel binnenkwam voor dit mooie doel, petje af!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jij hebt niet stil gezeten. leuk blog bericht. Ik heb heel aandachtig zitten lezen. De etagères zijn helemaal top. Heel veel suc-6 voor de mannen, want dit is een hele prestatie.

    groetjes Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuk bericht, leuk om je creativiteit op allerlei manieren terug te zien hier. Wat een drukke, maar leuke week moet dat geweest zijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje plaatst!
Ik vind het leuk om een reactie op mijn blogbericht te krijgen. Dankjewel :)
grtz.Colien