Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 28 juni 2013

Einde schooljaar.

 

Vanmorgen m'n klas uitgezwaaid. Na het uitdelen van de rapporten en toebehoren, was er nog even tijd voor een spel en toen was het toch echt klaar met schooljaar 2012-2013... Wat is het jaar omgevlogen. Maar het was een mooi jaar: maar liefst 5 van mijn 17 leerlingen stromen op en zitten volgend jaar een niveau hoger. De rest blijft gezellig in mijn mentorklas, ze zijn allemaal over, en ik krijg er nog 7 bij. Maar eerst....vakantie!
Hierboven zie je de notitieboekjes die ik gepimpt heb en vanmorgen cadeau heb gedaan. Ze waren er stuk voor stuk blij mee, leuk! Ik ben zelf ook verwend met lekkere chocolade-cadeautjes. Dat wordt extra rondjes wandelen :)
 
 

7 opmerkingen:

Miranda zei

Wat een werk heb je er van gemaakt! Super leuk cadeau om van je juf te krijgen. Hele fijne vakantie! Er zijn veel juffen in blogland, ik zie allemaal berichtjes over vakantie verschijnen! Jaloers!

Mariken zei

Wat een leuke cadeautjes voor de kids! Ze boffen maar, met zo'n juf! En inderdaad, wat is het jaar snel gegaan, het glipt door je vingers...nu lekker genieten van de vakantie, en we spreken af he??!
Liefs Mariken xx

Ellen zei

Wat zijn ze leuk, je gepimpte notitieblokjes! Gaaf ook dat je klas het zo waardeerde. Ze hebben geboft met jou als mentor. Nu lekker genieten van de vakantie!
Groetjes, Ellen xxx

GerJanne zei

Hoi Colien,
superleuk cadeautjes heb je voor je leerlingen gemaakt. Die dingen onthouden ze. En nu lakker vakantievieren. Heerlijk. Ik heb nog en week te gaan. Zie er ook naar uit.
GerJanne

Debby zei

Wat zijn de kinders weer verwend! Dat is altijd leuk om dan te horen dat het in de smaak valt. Wellicht gaat het lukken om voor in de vakantie nog iets af te spreken? De studie zit er voor even op, dus ik kan weer even aan de hobby ;-) lijkt me gezellig!
Groetjes Debby

M@rjan zei

Wat leuk dat je voor de kinderen allemaal zo'n mooi blokje gemaakt hebt! Kan me voorstellen dat ze er blij mee waren, net als jij met hun attenties! Haha, ja ...extra rondjes lopen, je hebt vast wel iemand die je meehelpt opeten. Ik heb hier altijd een enorme chocoladesnoeper in huis.

Cornelie zei

Wat tof om voor iedereen zoiets te maken. Kan me voorstellen dat ze dat leuk vonden! heerlijk vakantie, geniet er maar van!!