Pagina's

Totaal aantal pageviews

zondag 23 juni 2013

Juni sketch.

Zo, we hebben de week weer overleefd :) Gewerkt, vijf dagen in de feesttent en één nacht op school = werk, d'r bleven weinig uurtjes slapen over... Maar het was een enorm gezellige week, voor geen goud willen missen! Betekende wel dat ik vanmorgen nog mijn kaartje voor Anyone for Anya moest maken. Gelukkig had ik al een idee, dus ging het vrij vlot. Komende week is de uitdaging een creatie te maken met deze sketch:
Ik heb er papier van Prima Marketing voor gebruikt. Verder een stempel van Me to you en een randpons van Fiskars. Doen jullie mee met de challenge, dat zou super zijn!
Ik heb net een gaaf pakketje uitgepakt: ik heb het snoepje van de week gewonnen bij Inge (Patterned Paper) en ontving een leuke MFT die-namics én een PI-stempeltje. Dankjewel, Inge!!7 opmerkingen:

jolanda zei

mooie kaart

Sanne zei

Wat een leuke kaarten heb je weer allemaal gemaakt. Vooral die van Paul vind ik geweldig, stoer. Dat papier blijft zo leuk!

Liefs Sanne

M@rjan zei

Hij is leuk! Ik zou zelf niet snel op deze kleuren komen, maar wat staan ze gaaf bij elkaar!

GerJanne zei

Hey Colien,
wat een leuke kaart zeg! Ik zag de sketch al en ben van plan mee te doen. Het papier is supermooi, wat je hebt gebruikt. En de kaart voor Paul hieronder had ik even gemist: ook een super kaart!
GerJanne

Mariken zei

Gaaf kaartje en hele leuke sketch!
Tot morgen, groetjes Mariken xx

Debby zei

Jij hebt ook niet stil gezeten de laatste weken! Je creaties zijn stuk voor stuk weer super!
Ik ga de laatste tentamenweek in, dus wellicht vind ik daarna weer wat tijd om ook weer eens wat te doen. Nu eerst maar langzaam weer eens ideeën op doen ;-)
Groetjes Debby

Nelly zei

Mooie uitwerking van de sketch Colien.

Wat een mooi papier heb je gebruikt.

Groetjes Nelly