Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 2 mei 2014

Oh, Hello in de lift

Afgelopen woensdag samen met Nel gefreubeld aan de nieuwe uitdaging van de Liftchallenge. Ook hier kregen we weer heel verschillende resultaten. Nel heeft weer vrolijke kleurtjes gebruikt en ik bleef toch weer 'plakken' bij en met m'n Graphic45 papier. Door het felgroene kaartje komt ie wel heel anders over dan m'n kaartje van gisteren. Ik heb mijn versie heel subtiel gestempeld en simpel gehouden, maar daar hou ik wel van. Wat vind jij?
Dit was de te liften kaart van Dawn McVey:
Tot snel weer!
Challenge;
Liftchallenge - #65

8 opmerkingen:

Marjan Küppers zei

Dat subtiele stempelwerk zorgt er inderdaad wel voor dat je stempel meer in het oog springt! Door het oranje boven ook weer beneden te laten terugkomen zit er toch een mooi evenwicht in, heel erg gaaf gedaan, Colien! Leuk dat je weer meelift met ons.

Sanne zei

Erg leuk, deze versie!

Liefs Sanne

De hobby droom zei

Wij vinden je kaartje prachtig gelifft! Super :)

Een fijn weekend &
Lieve groetjes!

Nelly zei

Mooie lift hoor.
De oranje past er precies bij.

Fijn weekend !

Groetjes Nelly

Ingrid Reyners zei

Ik vind met dat oranje erbij het weer een hele andere draai eraan gegeven. Ook als is het hetzelfde papier het is toch anders, mooi gestempelt, leuke lift. Fijn weekend, groetjes, Ingrid.

martina's kaartjes zei

een leuk, geslaagd kaartje
grtjs, martina
x

Nadine zei

Een beetje knalkleuren is niets mis mee op zijn tijd, ik vind je kaart super tof! Lekker strak. Leuk dat je weer met ons meedoet aan de liftchallenge!

Cornelie zei

Heel gaaf strak uitgevoerd. Ik mis niets, helemaal goed. Erg leuk dat je weer meedoet!!