Pagina's

Totaal aantal pageviews

vrijdag 11 juli 2014

4 de vakantie, geniet ervan!

Vandaag is de laatste schooldag, het schooljaar 2013-2014 is omgevlogen! Zo meteen ga ik naar school en afscheid nemen van mijn mentorklas. De meeste heb ik 2 jaar begeleid en een leuke band mee opgebouwd. Het was niet altijd makkelijk, maar al met al waren het 2 gezellige jaren en draag ik ze met plezier over aan mijn collega's. 
Voor ons 25-jarig huwelijk maakten ze, met behulp van mijn collega en op mijn vrije dag, een mooie kaart, helemaal leuk! Foto's gemaakt in onze schooltuin en een lieve tekst aan de binnenkant, echt een verrassing!
En zeg nou zelf: het zijn toch schatjes?! 
Eerder deze week maakte ik deze potjes voor ze. Op de dekseltjes printte ik de namen, zodoende krijgen ze elk hun eigen, persoonlijke potje. Aan de buitenkant een label met tekst en voor de meisjes een bloem (herken je ém, hij is favoriet, haha) en voor de jongens een ster. In de potjes zitten een roltong, parapluutje, een mega grote ballon en snoepjes. 
Ook krijgen ze een boekje met daarop voor elk een persoonlijke, toepasselijke tekst van mijn collega. Die heeft ze de afgelopen 2 jaar zowel Engels als Nederlands gegeven en kent ze dus ook door en door. 
Alles staat klaar in het lokaal in een gezellige opstelling en ik verras ze zo met een high tea. Lekker theeleuten (benieuwd wat de jongens daarvan vinden) en koekjes, tompoesjes en cakejes. En daarna uitzwaaien....
12 opmerkingen:

Nelly zei

Hartstikke leuk gemaakt.
Veel plezier vandaag.

Groetjes Nelly

martina's kaartjes zei

wauw, ziet er allemaal heel indrukwekkend leuk uit ! superzzzz e n ja hoor, na 2 jaar zijn er altijd wel die je heel erg hard zullen missen...
nog veel plezier vandaag,
grtjs,martina
x

Cinderella zei

Geweldig leuk en geweldig dat ze je zo hebben kunnen verrassen met die prachtige foto kaart
Een fijne vakantie alvast
Liefs Cinderella

GerJanne zei

Hoi Colien,
wat een leuk idee! Ik moest even zoeken naar de bloem, maar ja, ik herken hem hoor!
Wat leuk dat jullie zo'n leuk aandenken kregen van de klas.
Hoe moeilijk een groep ook is/was, ik ging altijd van die kids houden. Afscheid hoort erbij, maar altijd met een vleugje weemoed.
Heel fijne start van de vakantie gewenst!

Erica ♥ zei

Weer geweldig gemaakt zeg !
Geniet van je vakantie, hier begint die ook straks ☺
Een leuk en gezellig (knutsel) weekend alvast ☼
Liefsss van Erica
{Heidebloempjuh}

Anoniem zei

Een leuke dag gewenst met mooie potjes als afsluiting!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Marjan Küppers zei

Wat leuk allemaal! Zowel hun verrassing voor jou als jouw verrassing voor hen. Kan me wel voorstellen dat het na twee jaar even slikken is, maar het is vandaag vast een heel gezellige dag met een "high tea"als afsluiter! Veel plezier, Colien en alvast een fijne vakantie, wij hebben nog een week te gaan.

Miranda zei

Wat leuk dat ze een kaart met foto's voor jou hebben gemaakt! Een bijzondere baan, het mentorschap. Het lijkt me een pittige doelgroep om een band mee op te bouwen (begin middelbareschool, toch?!), maar na twee jaar ook weer lastig om ze los te laten als je ze eenmaal kent. Jullie afscheid klinkt ook al zo gezellig, helemaal met alle persoonlijke cadeautjes. Hopelijk was het een mooie dag! Fijne vakantie!

Sanne zei

Je hebt er werk van gemaakt! Heel erg leuk, zo'n cadeautje van de juf. Ik wens je ook een hele fijne vakantie! Geniet ervan en tot morgen!

Liefs Sanne

Ellen zei

Jeetje, jij hebt echt uitgepakt vanochtend! Dan zijn mijn kinderen er maar bekaaid afgekomen met een lolly ;) Jij nog heel erg bedankt voor het leuke cadeautje dat ik van je kreeg. Echt heel lief! Reken maar dat ik de vakantie ga 4-en. Jij toch ook?
Liefs xxx

Durvina zei

Wat een leuke foto's
En wat een leuke cadeautjes, gaaf hoor.

liefs, Durvina

De hobby droom zei

Wat leuk zeg dat je dit voor de kids hebt gemaakt! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zoiets heb gehad op school. Toch toen de verkeerde keuze gemaakt ;) .

Maar geniet jij ook maar heerlijk van je vakantie! En trouwens je kaartjes hieronder (die ik weer helemaal heb gemist..oeps!) Zijn ook weer helemaal super!
Liefs, Mandy